Originally Posted by
RızkOfRisk
Sizin vesilenizle ÇOK ÖNEMLİ uyarımı tekrar tekrar bıkmadan usanmadan yeniden hatırlatmış olayım;
Bu grupta uzuncu değilseniz BUHAR olursunuz. Hem de bir daha hiç YOĞUŞMAMACASINA...!!!
Tüm çalışmalarımda samimiyetle bu uyarıları yapıyorum lakin bu uyarıları herhalde siz ve sizin gibi düşünen okuyucular sadece kanuni bir zorunluluktan dolayı yaptığımı filan sanıyorlar galiba...!!! :28:
Sakın sakınnn! Çok yanılırsınız, çok canınız yanar. Bu uyarılar samimiyetle/vicdanla gönülden yapılan çok ciddi uyarılardır...!
Uzuncularda ana düşünce şudur;
Ben ve benim gibi uzun zamandır iheva taşıdığını bildiğim forumdaşlar vardır. Bizler yıllar önce yakalandık. VE yıllardır da önümüzde hep 2 seçenek vardı. Ya bu deveyi güdecektik ya da bu diyardan gidecektik. Malumunuz bu diyardan gitmedik/gidemedik. Ama kendi adıma inancım tam ve sarsılmaz. Bu diyardan hedeflerime ulaşmadan gitmeyeceğim...
Çok samimi bir NOT: Umut pompaladığını düşündüğünüz her kim yada kimler varsa derhal filtreleyin, inanın psikolojinize zarar verir...!
Sağlıkla, dikkat edin kendinize...
NOT2: Bu platformu ve de twitter 'ı kullanmadaki ana gayem Tahtacıbaşı'na direkt mesaj aktarmaktır. Bu vesile ile yine mesajımı vermiş olayım zat- muhtereme.
Hedeflerime ulaşıncaya kadar BURADAYIM, sevgiyle kal... :yes: