Sayfa 198/623 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298 ... SonSon
Arama sonucu : 4983 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: IHEVA - İhlas Ev Aletleri

1.  Alıntı Originally Posted by RızkOfRisk Yazıyı Oku
    Sizin vesilenizle ÇOK ÖNEMLİ uyarımı tekrar tekrar bıkmadan usanmadan yeniden hatırlatmış olayım;
    Bu grupta uzuncu değilseniz BUHAR olursunuz. Hem de bir daha hiç YOĞUŞMAMACASINA...!!!
    Tüm çalışmalarımda samimiyetle bu uyarıları yapıyorum lakin bu uyarıları herhalde siz ve sizin gibi düşünen okuyucular sadece kanuni bir zorunluluktan dolayı yaptığımı filan sanıyorlar galiba...!!!
    Sakın sakınnn! Çok yanılırsınız, çok canınız yanar. Bu uyarılar samimiyetle/vicdanla gönülden yapılan çok ciddi uyarılardır...!

Uzuncularda ana düşünce şudur;
    Ben ve benim gibi uzun zamandır iheva taşıdığını bildiğim forumdaşlar vardır. Bizler yıllar önce yakalandık. VE yıllardır da önümüzde hep 2 seçenek vardı. Ya bu deveyi güdecektik ya da bu diyardan gidecektik. Malumunuz bu diyardan gitmedik/gidemedik. Ama kendi adıma inancım tam ve sarsılmaz. Bu diyardan hedeflerime ulaşmadan gitmeyeceğim...

Çok samimi bir NOT: Umut pompaladığını düşündüğünüz her kim yada kimler varsa derhal filtreleyin, inanın psikolojinize zarar verir...!
    Sağlıkla, dikkat edin kendinize...

NOT2: Bu platformu ve de twitter 'ı kullanmadaki ana gayem Tahtacıbaşı'na direkt mesaj aktarmaktır. Bu vesile ile yine mesajımı vermiş olayım zat- muhtereme.
    Hedeflerime ulaşıncaya kadar BURADAYIM, sevgiyle kal...
    Benim vade hedefe ulaşmazsa yaşadığım son gün. Bende uzuncu sayılır mıyım

2.  Alıntı Originally Posted by RızkOfRisk Yazıyı Oku
    Sizin vesilenizle ÇOK ÖNEMLİ uyarımı tekrar tekrar bıkmadan usanmadan yeniden hatırlatmış olayım;
    Bu grupta uzuncu değilseniz BUHAR olursunuz. Hem de bir daha hiç YOĞUŞMAMACASINA...!!!
    Tüm çalışmalarımda samimiyetle bu uyarıları yapıyorum lakin bu uyarıları herhalde siz ve sizin gibi düşünen okuyucular sadece kanuni bir zorunluluktan dolayı yaptığımı filan sanıyorlar galiba...!!!
    Sakın sakınnn! Çok yanılırsınız, çok canınız yanar. Bu uyarılar samimiyetle/vicdanla gönülden yapılan çok ciddi uyarılardır...!

Uzuncularda ana düşünce şudur;
    Ben ve benim gibi uzun zamandır iheva taşıdığını bildiğim forumdaşlar vardır. Bizler yıllar önce yakalandık. VE yıllardır da önümüzde hep 2 seçenek vardı. Ya bu deveyi güdecektik ya da bu diyardan gidecektik. Malumunuz bu diyardan gitmedik/gidemedik. Ama kendi adıma inancım tam ve sarsılmaz. Bu diyardan hedeflerime ulaşmadan gitmeyeceğim...

Çok samimi bir NOT: Umut pompaladığını düşündüğünüz her kim yada kimler varsa derhal filtreleyin, inanın psikolojinize zarar verir...!
    Sağlıkla, dikkat edin kendinize...

NOT2: Bu platformu ve de twitter 'ı kullanmadaki ana gayem Tahtacıbaşı'na direkt mesaj aktarmaktır. Bu vesile ile yine mesajımı vermiş olayım zat- muhtereme.
    Hedeflerime ulaşıncaya kadar BURADAYIM, sevgiyle kal...
    Teknik analiziniz harika keske patron kagidi olmasaydi yoksa teknige gore cok gelen olurdu ihlas olunca yanasmiyor milllet.Hayirlisi ile uzun suredir hissede olanlar kaymagini yer tabi kimileri uzgun olarak ayrildi kimileri de uzgun ama umutla bekliyor...

3.  Alıntı Originally Posted by Northface Yazıyı Oku
    Yoklama yapılırsa eğer Hala burdayım!

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yoklamaya gelenler ve yoklama kaçaklarını da sayar isek 2 elin parmaklarını geçemeyiz (forumdaşlar olarak tabii, aksi halde daha da fazla çıkacağı aşikar) diye tahmin ediyorum Sn. Northface,

Alıntı Originally Posted by Vinvin Yazıyı Oku
    10 yıllık devlet tahvili gibi aldım seni iheva.İler tutar yanın yok ya gidecen ya gidecen sıkıntı yok takıl kafana göre. Hedeflerime geldiğinde pörtföyü artıradabiliriz.ama böyle tuzak fiyatlardan değil. Benden sana tavsiye kefenin cebini biraz daha derinleştir.Öbür tarafta ısınmak için çok fazla ateşe ihtiyacın olacak.
    Amma devlet tahvili, amma gayrimenkul, emma emtia gömülemesi adına her ne dersek Sn. Vinvin
    Adını veremeyeceğimiz tek realite menkul kıymet olsa gerek. Sen neymiş ve IHEVA vayyy bee, bize yaşattığın ironiye bak,

Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Benim vade hedefe ulaşmazsa yaşadığım son gün. Bende uzuncu sayılır mıyım
    Ooo siz aşmışsınız Ortağım; Sarsıntının en şiddetlisinde bile senetler savrulmasın diye toprağa gömülemişsiniz, yetmedi üzerine bir de beton dökmüşsünüz adeta...
    Al benden de o kadar. Bir gün hedef fiyatlara gelince, o betonu kırar, gömüyü çıkarır, o payları çokkk arzulayan malum adrese teslim ederiz. Henüz çokkk çokkk erken...

Alıntı Originally Posted by fenhocası Yazıyı Oku
    Teknik analiziniz harika keske patron kagidi olmasaydi yoksa teknige gore cok gelen olurdu ihlas olunca yanasmiyor milllet.Hayirlisi ile uzun suredir hissede olanlar kaymagini yer tabi kimileri uzgun olarak ayrildi kimileri de uzgun ama umutla bekliyor...
    Teşekkür ederim Hocam, durumu özetlemişsiniz. Kimileri ardına bile bakmadan çekip gitti atsız, arabasız...!
    Kısaca "uzuncu" diye tabir ettiğimiz, geride kalanlar olarak bizlerin neden hala beklediğini de Can Yücel güzel anlatmış kendi yaşamının içinde;

Yerin seni çektiği kadar ağırsın
    Kanatların çırpındığı kadar hafif..
    Kalbinin attığı kadar canlısın
    Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç,
    Sevdiklerin kadar iyisin
    Nefret ettiklerin kadar kötü..
    Ne renk olursa olsun kaşın gözün
    Karşındakinin gördüğüdür rengin..
    Yaşadıklarını kar sayma:
    Yaşadığın kadar yakınsın sonuna;

Ne kadar yaşarsan yaşa,
    Sevdiğin kadardır ömrün..
    Gülebildiğin kadar mutlusun
    Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin
    Sakın bitti sanma her şeyi,
    ...

Can babanın, "Her Şey Sende Gizli" adlı şiirden alıntıdır;
    "HAYAT" denilen kavramı her bir kişiye özel, "EŞSİZ, BENZERSİZ" betimlemiş adeta...
    İheva 'lı bir hayatı canlı, neşeli, keyifli zinde tutabilmenin yolu DOĞANIN içinde BİLİMDEN/SANATTAN/SPORDAN geçiyor bana göre...

Aksi halde Rıfat Ilgaz üstadın devreye girmesi kaçınılmaz olur;
    ...
    Alıp başımı gitmek. Atsız arabasız
    Alıp başımı düşlerin çıkmazından
    ...

Böylesi bir hissede yıllarca kalabilmenin, "uzuncu" olmanın felsefesi bende şöyle tezahür etti;
    Yarın yükselecekmiş gibi; capcanlı umutlu bir bekleyiş,
    Hiç yükselMEyecekmiş gibi; akıp giden hayatın içinde kendi portremizde, zamanda ve mekanda durmaksızın yol alış...!

Her hayat, başka hayatların içinden geçerek anlam kazanır, zenginleşir ve arınır. Bugün de hayatımdan Can babanın ve Rıfat üstadın hayatlarından bir kesit geldi geçti...

Pırıl pırıl ışıltılı bir Şubat günü, güneşli bir Sarıyer haftasonundan sağlıkla,
    CEMRE 'mi düştü nedir bu sıcak? İyi pazarlar herkese...
    Çalışmalarım; düşüncelerimdir, hayallerimdir. Eğitseldir, deneyseldir, gözlemseldir.
    YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ...! YÜKSEK RİSK İÇERİR...!

Hırsızlar çetesinin tek kâr açıklayan şirketi yerlerde sürünüyor [emoji35][emoji35][emoji35]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Easy come easy go

5. Bence bugun bilanco nedeniyle hisseyi kaldirmadilar, baski varri grupta...insAllah yarindan itibaren yukselis bekliyorum..ytd

6. Hisse cok ciksaydi bunu kapa bildirirlerdi sonra mali bosaltirlardi...

7.  Alıntı Originally Posted by mamoste85 Yazıyı Oku
    Bence bugun bilanco nedeniyle hisseyi kaldirmadilar, baski varri grupta...insAllah yarindan itibaren yukselis bekliyorum..ytd
    Konsolidenin gelişini beklemek lazım.

Sayfa 198/623 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •