Originally Posted by
Suat4276
adamýn taktiði belli, küçük yatýrýmcý aldýkça aþaðý veriyor, yükselterek deðil düþürterek kazanýyor. yükseltecek babayiðit olmadýðýndan olamayacaðýndan bu sistemle istediðini aþaðýdan alýyor sonra istediði kademeye yükseltip yine veriyor. Bu hissede teknik meknik hikaye, Risk of risk in kuðusuda cemresi de bana inandýrýcý gelmiyor. sadece temelsiz umut pompalýyor. Ancak patron bedelliye karar verirse yükselir. þirket bedelliden aldýðý parayla arsaya yatýrým yapsa 10 kat dolara yatýrým yapsa þirket 3-4 kat büyümüþtü. Bunlara hesap soran da yok %80 halkýn parasýný ne iþe yatýrýyorsunuz da her sene 0 sýfýr çekiyorsunuz. Denetim kurumlarý bunun hesabýný sormaz mý.
Sizin vesilenizle ÇOK ÖNEMLÝ uyarýmý tekrar tekrar býkmadan usanmadan yeniden hatýrlatmýþ olayým;
Bu grupta uzuncu deðilseniz BUHAR olursunuz. Hem de bir daha hiç YOÐUÞMAMACASINA...!!!
Tüm çalýþmalarýmda samimiyetle bu uyarýlarý yapýyorum lakin bu uyarýlarý herhalde siz ve sizin gibi düþünen okuyucular sadece kanuni bir zorunluluktan dolayý yaptýðýmý filan sanýyorlar galiba...!!! 
Sakýn sakýnnn! Çok yanýlýrsýnýz, çok canýnýz yanar. Bu uyarýlar samimiyetle/vicdanla gönülden yapýlan çok ciddi uyarýlardýr...!
Uzuncularda ana düþünce þudur;
Ben ve benim gibi uzun zamandýr iheva taþýdýðýný bildiðim forumdaþlar vardýr. Bizler yýllar önce yakalandýk. VE yýllardýr da önümüzde hep 2 seçenek vardý. Ya bu deveyi güdecektik ya da bu diyardan gidecektik. Malumunuz bu diyardan gitmedik/gidemedik. Ama kendi adýma inancým tam ve sarsýlmaz. Bu diyardan hedeflerime ulaþmadan gitmeyeceðim...
Çok samimi bir NOT: Umut pompaladýðýný düþündüðünüz her kim yada kimler varsa derhal filtreleyin, inanýn psikolojinize zarar verir...!
Saðlýkla, dikkat edin kendinize...
NOT2: Bu platformu ve de twitter 'ý kullanmadaki ana gayem Tahtacýbaþý'na direkt mesaj aktarmaktýr. Bu vesile ile yine mesajýmý vermiþ olayým zat- muhtereme.
Hedeflerime ulaþýncaya kadar BURADAYIM, sevgiyle kal...
Çalýþmalarým; düþüncelerimdir, hayallerimdir. Eðitseldir, deneyseldir, gözlemseldir.
YATIRIM TAVSÝYESÝ ÝÇERMEZ...! YÜKSEK RÝSK ÝÇERÝR...!
Yer Ýmleri