Keske sizin gibi insanlarla dolsa memlket, inanci irki umrumda deil
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Keske sizin gibi insanlarla dolsa memlket, inanci irki umrumda deil
Şöyleki ben hiç bu kadar uzaklaşmamıştım... Nedenide şu... Dindar insanlar nasıl bunu yapar diye araştırdıkça ta Sümerlilere kadar gittim... Gittikçe tutarsızlaştı... Tutarsızlaştıkça, dinler yüzünden canlıların değerini unutmuşuz... Tanrılara iyi davranalım derken canlılara kötü davranır olmuşuz... Bence İllahi bir güç varda iletişim kurduklarını söyleyenler yanlış....
Dincilikten din tuccarlarindan nefret eden biriyim ama inancima saygi isterim, dincilere dini alet edenlere bence de ceza verilmeli, ama inancini herkes heryerde yasayabilmeli
bizim insanımız kedi gibidir, hem bafiler, hem bağırır.
sanırsın ki mağdur.
zulüm gördük der, fırsat bulunca zulmün kralını yapar.
Ben de onu diorum zulum gorduk deyip simdi zulmedenler hakli deil, bundan sonra akp olmayinca insanlar inansa chp onlara zulmetmeyecek bakin gorun oylar nasil kayiyor, milleti bolduler kandirarak guvrni hice indirdiler, dis guclerle sindirdiler
Ön yargı ve peşin hüküm ile teslim alınmış bir psikoloji..
Tıbben yardıma muhtaç..
Ama, ön yargı buna da engel..
O kadar çoklar ki..
Kendilerini masum hissediyorlar ama farkında olmadan kendileri dahil tüm topluma inanılmaz zararlar veriyorlar.
Söylenebilecek tek şey var. Allah affetsin. Kader..
Gelelim UÇAK meselesine.
Arap, beleşe günahını vermez.
Uçak THY filosuna dahil edildi..
Birisi, "Ekimden sonra , doları göreceksiniz" dedi..
Elde kalan bir kaç karlı şeyden biri.. THY
Yani ..
Uçağını, kendi filosuna kattı..
USA ve ülke seçimini bekliyorlar. Uygun zamanda "koyacaklar"..
Aslında imla hataları olmasa matbu bir metin sanıcaktım.Sanki dağıtılmış bir matbu metin var, düşünceler oradan okunuyor gibi geliyor arada bana.Ama sanırım mümkün değil, çünkü imla hataları var.İçerik hakkında konuşmaya pek gerek görmüyorum .Arkadaş akp li reisi seviyor hakkıdır oyunu versin konu kapansın.Yazılan fikirler bölük pörçük, anlam bütünlüğü sıkıntılı,konular çok dağınık ve tutarsız üzerinde tartışılması gereksiz bir metin.
.