Sayfa 197/1000 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    Kor olsam da kaypak olmadim, 2002 den beri hic bi isim rast gitmedi, alsigim hisse sirket yandas olmadigindan hala surunuyor, hic bir yandas airketten para kazanmadim, torpille sinav sirket ise girmedim, hic bir cikar grubundan cikar elde etmedim, fitratim hep yanlsilarini suratlarina solemek oldu, chp de olsa akp de olsa duzen adami olmadim icin herkes dusman oldu bana. Sikintilar cektim ama bir insanin arkasinda Allah oldumu baskasina gerek olmadigini anladim. Klavyedrn kimse kimseyi tanimaymaz ama hakaret eden insan deildir o cok rahat belli oluyor

CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu sayfada işin ne ??? Dolar mı aldın ??? Yani hain mi oldun ??? Yoksa almadın alanlara laf sokmaya mı geldin ???
    Biz hakaret etmeyiz. Biz düşüncelerimizle konuşuruz. Küfürsüz, hakaretsiz, tehditsiz konuşamayan, iftira edemeden duramayan onlar.

2.  Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    Klavyedrn kimse kimseyi tanimaymaz ama hakaret eden insan deildir o cok rahat belli oluyor
    Kesinlikle haklısınız.
    klavye başında kimse kimseyi tanıyamaz ve hakkında atıp tutamaz.

İnsanlar, yıllardır "yanlış yapıyor" diye uyardıkları kesimin "çuvallamasına" oh olsun dediği zaman
    bunu çarpıtıp da "ülkenin batmasına seviniyorlar" gibi yansıtarak
    bir nevi "vatan haini" konumuna düşürmeye çalışan kişiler cidden insan değil.

Bu arada lütfen beni alıntılamayın. Ret listemdesiniz.
    Ben mesajımı ortaya yazarım, "tanıma uyan kişi" üzerine alınır.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

3. Problemleri, onları üreten kafalarla çözemezsiniz.
    -Albert amca

4. Yazimin arkasindayim dolar artsin daha da artsin diyen insan kilgindakilerin haline kimse dusmesin. Dolar almis olmak, ya da su an da almak bence hainlik degildir. Ulke batsin diyen, bu amacla alan haindir. 15 temmuza sessiz kalanlar gibi. Sahillere beton dokuorlar deyip mahkemelere verip, sonra etkinlik alanlarini en cok kullanan kaypak, akp dusmani, basortusu dusmanlari gibi. Deliginde sesi cikmayan, ama bir firsat verilse kendi gorusunde olmayan dindar insani bogacak zihniyet gibi, kaypak olmasaniz dusmanizin bulundigu yerde durmaz, ekmegini yemez, dolarlarla zengin hayati surmezdiniz. Atalariniz da bolr idi. Koyden gelene koylu dediniz, komsu saymadiniz, cocuklarina bile beslediginiz hayvanlar kadar deger vermediniz, yillardir memlketin en guzel yerlerini sadece siz kullandiniz. ALLAH da belanizi verdi. Bari adam olun da artik memlekette huzur icinde yasansin.

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

Ezik herifin teki!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    Yazimin arkasindayim dolar artsin daha da artsin diyen insan kilgindakilerin haline kimse dusmesin. Dolar almis olmak, ya da su an da almak bence hainlik degildir. Ulke batsin diyen, bu amacla alan haindir. 15 temmuza sessiz kalanlar gibi. Sahillere beton dokuorlar deyip mahkemelere verip, sonra etkinlik alanlarini en cok kullanan kaypak, akp dusmani, basortusu dusmanlari gibi. Deliginde sesi cikmayan, ama bir firsat verilse kendi gorusunde olmayan dindar insani bogacak zihniyet gibi, kaypak olmasaniz dusmanizin bulundigu yerde durmaz, ekmegini yemez, dolarlarla zengin hayati surmezdiniz. Atalariniz da bolr idi. Koyden gelene koylu dediniz, komsu saymadiniz, cocuklarina bile beslediginiz hayvanlar kadar deger vermediniz, yillardir memlketin en guzel yerlerini sadece siz kullandiniz. ALLAH da belanizi verdi. Bari adam olun da artik memlekette huzur icinde yasansin.

Allah tan gelen bir bela olduğuna katılıyorum ama bela en çok o dediğin köyden gelen köylüyü, şehirde yaşayan fakir fukarayı etkiler. Yoksa zengin hala zengin.

7.  Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    Yazimin arkasindayim dolar artsin daha da artsin diyen insan kilgindakilerin haline kimse dusmesin. Dolar almis olmak, ya da su an da almak bence hainlik degildir. Ulke batsin diyen, bu amacla alan haindir. 15 temmuza sessiz kalanlar gibi. Sahillere beton dokuorlar deyip mahkemelere verip, sonra etkinlik alanlarini en cok kullanan kaypak, akp dusmani, basortusu dusmanlari gibi. Deliginde sesi cikmayan, ama bir firsat verilse kendi gorusunde olmayan dindar insani bogacak zihniyet gibi, kaypak olmasaniz dusmanizin bulundigu yerde durmaz, ekmegini yemez, dolarlarla zengin hayati surmezdiniz. Atalariniz da bolr idi. Koyden gelene koylu dediniz, komsu saymadiniz, cocuklarina bile beslediginiz hayvanlar kadar deger vermediniz, yillardir memlketin en guzel yerlerini sadece siz kullandiniz. ALLAH da belanizi verdi. Bari adam olun da artik memlekette huzur icinde yasansin.

Bakın konuyu yazarken gerçekten farklı farklı şeyler yazıyorsunuz. Amacınız birilerinin bir kelime alıp oradan kavgaya tutuşmak değildir umarım... Bunu yapmak kimseye bir şey kazandırmıyor. 15 Temmuz olayına sessiz kalmak demişsiniz. Bir kurul vardı bunun sonucu ne oldu... Bunun cevabı var mı... Bunu sordunuz mu hiç... Başörtüsü düşmanı bir insan tüm inançlara düşmandır... Ama bu başörtüsü olayının neden bu durumda hiç araştırdınız mı... Koyluye koylu demeyen, çocuklara değer vermeyen insanlardan kastınız nedir... Bunları sosyolojik olarak baktınız mı... Memleketin en güzel yerlerini kullandınız dediğiniz insanlar emin olun burada değildir... Türkiyenin hep %10 luk ultra bir zengin tabakası oldu... Ama kimle bilin bakalım... Adnan Menderes ile birlikte... Bu ideolojinin devamı olanlar kim... biliyorsunuz sanırım... Adnan menderesin partisi de AP idi... Neyse şimdi seviyeyi bayağı düşürerek bela okudunuz... Ben inanın kızmıyorum... Bende bir ara çok sinirliydim ve kimseyi dinlemek hak vermek istemiyordum... Bunun çözümü yok onu anladım... Elimde neler var ve ben elimdekilerle ne yapabilirm, tüm derdim bu... Ama unutmayın sonuçların hep bir nedeni vardır... bu hükümeti yaratanda halk, bu sonuçlarıda....

8.  Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku

Memlekette dindar kaldı mı abi yaa?

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Sayfa 197/1000 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297697 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •