Bu arada yatırımın bu fiyalarla temettü verimliliği çok düştü. 1 lira temettü verse bir hiç. 55 lira ver 1 lira temettü al. Bu da bize züğürt tesellisi olsun...:cool:
Printable View
Bu arada yatırımın bu fiyalarla temettü verimliliği çok düştü. 1 lira temettü verse bir hiç. 55 lira ver 1 lira temettü al. Bu da bize züğürt tesellisi olsun...:cool:
Yabancı oranı 4 .11 şu an, yılbaşında 13 .04 idi yabancı sürekli mal çıktı görüntüsü var bunu güncel takaslarla birlikte yorumlayabilecek olan varsa çok makbule geçer doğrusu ?
Ne yabancısı. Bülentin perili köşkünde yabancı mı kalır. O hesaplar bülentin yan hesapları. Halka açıklığı % 80 değil, % 90 olarak düşünmeli derim ben. Bir zamanlar yabancılar vardı, yıllar önce. Malları kalıp gibi yıllarca hareketsiz dururdu. Şimdi citi, doçe biri satar bir alır. Doldur boşalt. O hesaplarla patron yıllardır hisseyi kontrolde tutuyor. Baskılıyor.
Evet bu yazıya tamamen katılıyorum bu hastalıklı ruh yapısı ile ilgili çocukken bu tarz ailelerde sevgi vb olmaz katı disiplin le yetişir ve kimseye acimazlar ,fakir bir ailenin aynı kaptan yemesinin sıcaklığını asla görmezler , paraları çok olur ama insanliklari kurduklari vakıflara devredilmiştir, sonsuza kadar yasayacaklarini zannederler , karşıdakini acitmadan huzur bulmazlar .Burada da oyuncağı paylaşmayan çocuk görüntüsü var .Aslında fakir çocuğu kıskanıyor..😁😁😁
Freud bile daha iyisini yapamazdı , dalga değil inanıyorum böyle olduğuna.
Robert sınavında yedekte kalan oğlu için burslulara yaptığı üçkağıdı duysanız.......
adami kizdirip, ille tabana yapistirtacaksiniz kagidi 😆
Zaten istedikleri susmamız. İngiliz centilmeni gibi kaybetmemiz. Kendileri ortadoğu usulü soygun yaparken biz neden kuey avrupalı oluyoruz. Bunlar ancak ortadoğu usulü edepsizlikten korkar.
Ecyapta herkes sustu. Sonuç KY ye büyük kazık.
Buurayı okudukları kesin. Cehennem ateşinde yan bülent. Bak özel isme küçük harfle başlıyorum. Anladın sen onu....