Sayfa 197/610 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon
Arama sonucu : 4879 madde; 1,569 - 1,576 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Asıl genel kurulda sorulması gereken soru bu kadar nakitle ve bu karlılık ve ozsermaye sahibi şirketin kasasındaki paranın küçük bir kısmı neden geri alım kapsaminda değerlendirilmez şişe kendi hissesine sahip çıktı neticede bu anlamsızlık açısından ilaçta da kendi parasıyla en azından holdingten aldığı temettü kadarıyla geri alım yapsın .
    Tabii bu normal şekilde işleyen bir pazar için ve hisse için konuşulmuş bir laf ama manidarligi bakımından genel kurul sorusu olabilir diye düşündüm bir an.

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Asıl genel kurulda sorulması gereken soru bu kadar nakitle ve bu karlılık ve ozsermaye sahibi şirketin kasasındaki paranın küçük bir kısmı neden geri alım kapsaminda değerlendirilmez şişe kendi hissesine sahip çıktı neticede bu anlamsızlık açısından ilaçta da kendi parasıyla en azından holdingten aldığı temettü kadarıyla geri alım yapsın .
    Tabii bu normal şekilde işleyen bir pazar için ve hisse için konuşulmuş bir laf ama manidarligi bakımından genel kurul sorusu olabilir diye düşündüm bir an.
    Fazla safça olmuş olabilir 😁😁😁

3. bekliyoruz bakalım ne olacak alarko guzel bir banda yerleşti sıra bunda
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Fazla safça olmuş olabilir ������
    Bu ne git geldir böyle dostum
    bi
    korkarsınız bilo kottan çıkacak deye

bi
    geri alım yapsın, malına sahip çıksın dersiniz????????????

5.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    Bu ne git geldir böyle dostum
    bi
    korkarsınız bilo kottan çıkacak deye

bi
    geri alım yapsın, malına sahip çıksın dersiniz????????????
    Valla sorma hayatımız karardı , ters yapıyoruz niyet ölçmek için 😁 kurnaziz ya 😁😁😁😁

6. Yalnız o kuşkulandığımız olasılık hala geçerli. Baskıya bir bakın tüm hızıyla sürüyor. O imkansız parite ısrarla korunuyor. Hemde hiç nefes aldırmıyorlar ilaca.

7.  Alıntı Originally Posted by bezginbekir Yazıyı Oku
    Yalnız o kuşkulandığımız olasılık hala geçerli. Baskıya bir bakın tüm hızıyla sürüyor. O imkansız parite ısrarla korunuyor. Hemde hiç nefes aldırmıyorlar ilaca.
    Bekir bey tecrübelerinize göre amaç nedir, son kertede ilacı kottan mı çıkarmak istiyorlar, hakim oldukları hisseden mi yürümek istiyorlar, amaç küçük yatırımcı ise 870-830-900 hareketi yapsa yüzde 90 kimse kalmaz, böyle yaptıkça kimse de zararına vermez ki, şirket heryerden para basıyor, ayrıca ozsermaye zengini, son bilançonun da makyaj olduğunu düşünmeye başladım, büyüklerden hersey beklenir.

8. Valla kardeşim bu adamların ruhsal durumuna bağlı. Bunlar takıntılı adamlar. Bir tür deney yapıyor bile olabilirler. İddiasını gerçekleştirmek bunlar için para kazanmaktan daha önemli sanırım. Abisi de kardeşi de aynı. Küçük çocuklar gibi oyun oynuyorlar. Bir deney kiti ile yada oda büyüklüğünde oyun treni ile oynar gibi. Ya da yakaldıkları sineklere işkence ederler gibi. Bunca yıl sonra vardığım sonuç bu. Bu adamlar bir kere bizi ortağı olarak görmüyor. Her ne şekilde olursa olsun bizden ucuza kurtulmak istiyorlar sanırım.Eczacı grubu bunların döneminde küme düştü. Bunlar çalışanlarından arkadaş seçtiler yeteneksizleri müdür yaptılar yıllarca.

Bunlar bilançoyu açıkladıktan en geç 7-8 günde temettü yü açıklarlar ve arkasından genel kurul tarihini açıklarlar. Henüz bir gelişme yok. 10 gün oldu bilanço açıklanalı, bu hafta bu konuda bir açıklama gelmezse benin şüphelerim artar. Kötü gelişmeler beklerim. Yok temettü açıklarlarsa şimdilik şüphelerimiz yersiz çıkar. Fakat o halde bile dikkat! bu yıl yine de bir tiyatro oynayabilirler. Şüpheye dozu azalmakla birlikte devam ederim.

Sayfa 197/610 İlkİlk ... 97147187195196197198199207247297 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •