Aralık ayı tarihsel olarak borsanın çıkışlarda olduğu aylar. Durup dururken borsa neden bu kadar düştü, bunu merak ediyorum. Bu düşüşün Cante ile bir alakası yok bence. Nedenini yaşayıp göreceğiz...
Printable View
Aralık ayı tarihsel olarak borsanın çıkışlarda olduğu aylar. Durup dururken borsa neden bu kadar düştü, bunu merak ediyorum. Bu düşüşün Cante ile bir alakası yok bence. Nedenini yaşayıp göreceğiz...
Zarariniz psikolojinizi bozmayacak durumda ise en azından bilançoya kadar beklemeniz sanırım sizin için iyi olacaktır. Bende zarardayim ama sorun değil bacası tüten firmada Lara değil zaman kaybederiz. Sonuçta 70 maliyetli değilim, görelim nasip neymiş
Asfalt ağlamış bugün.Otobandan Tali yola geçmiş.
Piyasa nin neden bu kadar sert düştüğünin cevabı için Allame-i cihan olmak gerekmiyor.Mevduat faizlerinin %50 ve
üstü olduğu bir yerde borsa nın yukarı gitmesini beklemek abes ile iştigaldir.Hep düşer demiyorum elbette,arada saman alevi gibi
yükselmelerde olur.Bu Venezuella işi ne menem iştir önümüzdeki günlede ki haber akışı ile göreceğiz.Ben halen bu pilav çok su kaldırır kafasındayım.Zal oğlu Rüstem vursun bakalım nereye kadar vuracak.Bol sarımsaklı bir salamuraya yatırır olmasını bekleriz.
YTD.