https://www.youtube.com/watch?v=9gZZyXhDyp8
Ben biliyorum kimden bahsettiğini...Alıntı:
Hazar Tandoğan
@TandoganHazar
·
5s
Olay bir hastanede gerçekleşiyor sanırım. Kadın "Ateş etmezsem her yeri patlatacaklar" diyor. Kaç aydır söylüyorum. Birileri bu ülkede ortalığı karıştırıp, panik, kaos ve korku oluşturmak için var gücüyle çalışıyor.
Bu kadın kimden bahsediyor?!
Konu ''elektromanyetik zihin kontrolü'' ve ''neurolinguistik programlama''...
Kadın psikolojik tedavi görüyor ve yeşil reçete ilaç kullanıyor. Kafa kesen çocuk ise uyuşturu bağımlısı. Fakat yine de kafa kestiğini sanmam, görüntülerde surlardan atlarken, arkasında biri daha olduğu açıkça görülüyor. Kızların kafalarını kesinlikle surlarda değil,başka bir yerde, başkaları kesti. Zihin kontrolü ile çocuk surlardan atlayıp, intihar ettirilmiş olmalı. Çocuğun üzerinde damla kan yoktu.
Demek ki, uyuşturucu bağımlılarını ve yeşil reçete ilaç kullananları kısmen kontrol edebiliyorlar.
Konunun geçmişi çok eski. Kennedy 1963'de öldürüldükten sonra, Martin Luther King'in yaptığı mitinglere onbinlerce Abd'li katılıyor ve bu kişi Abd'yi deyim yerindeyse sarsıyordu.
İşte o dönemde Beatles, Abd'de patladı. Festivaller işte o dönemlerde başladı ve bu festivallerde uyuşturucu bedava dağıtılıyordu.
Falan filan işte.