Sayfa 1981/2208 İlkİlk ... 981148118811931197119791980198119821983199120312081 ... SonSon
Arama sonucu : 17658 madde; 15,841 - 15,848 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Hazar Tandoğan
    @TandoganHazar
    ·
    5s
    Olay bir hastanede gerçekleşiyor sanırım. Kadın "Ateş etmezsem her yeri patlatacaklar" diyor. Kaç aydır söylüyorum. Birileri bu ülkede ortalığı karıştırıp, panik, kaos ve korku oluşturmak için var gücüyle çalışıyor.
    Bu kadın kimden bahsediyor?!
    Ben biliyorum kimden bahsettiğini...
    Konu ''elektromanyetik zihin kontrolü'' ve ''neurolinguistik programlama''...
    Kadın psikolojik tedavi görüyor ve yeşil reçete ilaç kullanıyor. Kafa kesen çocuk ise uyuşturu bağımlısı. Fakat yine de kafa kestiğini sanmam, görüntülerde surlardan atlarken, arkasında biri daha olduğu açıkça görülüyor. Kızların kafalarını kesinlikle surlarda değil,başka bir yerde, başkaları kesti. Zihin kontrolü ile çocuk surlardan atlayıp, intihar ettirilmiş olmalı. Çocuğun üzerinde damla kan yoktu.
    Demek ki, uyuşturucu bağımlılarını ve yeşil reçete ilaç kullananları kısmen kontrol edebiliyorlar.
    Konunun geçmişi çok eski. Kennedy 1963'de öldürüldükten sonra, Martin Luther King'in yaptığı mitinglere onbinlerce Abd'li katılıyor ve bu kişi Abd'yi deyim yerindeyse sarsıyordu.
    İşte o dönemde Beatles, Abd'de patladı. Festivaller işte o dönemlerde başladı ve bu festivallerde uyuşturucu bedava dağıtılıyordu.
    Falan filan işte.
    @erefefik

2. Dün ve ozellikle bugün takip ettigim 3 haber cok olumlu geldi.
    Bu sebeple borsada 4000-5000 arasi beklentimi iptal ettim.
    Düşüşten emin oldugum icin 11 binin ustundeyken, 4100'e çoker dediydim. 8500'e dustu.
    Suan 9000lerde, short pozisyonu kapattim. Buradan mal da almiyorum.
    Yeni bir degerlendirmeye, yeni haberlere ihtiyac var.
    Bekleyecem.
    Haber gelirse mala binerim.
    Horezin tavuğa bindiği gibi binerim.
    @erefefik

3. Mehmet Ali Kulat
    @malikulat
    ·
    8s
    4 Ay üst üste gelen liderlik bitti.
    Tekrar ikincilik...
    İmamoğlu'na desteğe devam. Yeni Roma kurulacak.
    Narin hadisesinde, "Diyarbakır'da Mithra Tapınağı var" diyenler, sosyal medyada epey sayıda varlardı, kenara yazılmalılar ve çok iyi soruşturulmalılar.
    Mithra Tapınakları Roma Eliti'nin ibadet yeriydi. Halk giremezdi.
    Mithra Tapınaklarında boğalar kurban edilirdi.
    Kimler çocuk kurban eder, bilinir.
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; 09-10-2024 saat: 10:14.
    @erefefik

4. Nusaybin...Hendek operasyonları sonrası.
    Bir tek çocuğun burnu kanamamiş.
    Gaza'da 20 binden fazla çocuğu bilerek,isteyerek sehit ettiler.
    Yakin gelecekte Israil diye bir devlet olmayacak.
    Bakalim arkasina saklanacak gargat agacini nereden bulacaklar?
    @erefefik

5.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku

Nusaybin...Hendek operasyonları sonrası.
    Bir tek çocuğun burnu kanamamiş.
    Gaza'da 20 binden fazla çocuğu bilerek,isteyerek sehit ettiler.
    Yakin gelecekte Israil diye bir devlet olmayacak.
    Bakalim arkasina saklanacak gargat agacini nereden bulacaklar?
    kahraman mehmetçik çok buyuk bir iş başardı sur da ...yuzlerce şehit verdi ama halka gram dokunmadı...bu yahudi köpekler gece gunduz bombalıyor insanları bebekleri...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6. Eski ezberler...Ezbercileri tuzağa düşürdüler.
    Demek ki, altında 2640 kırılmamış.
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Dün ve ozellikle bugün takip ettigim 3 haber cok olumlu geldi.
    Bu sebeple borsada 4000-5000 arasi beklentimi iptal ettim.
    Düşüşten emin oldugum icin 11 binin ustundeyken, 4100'e çoker dediydim. 8500'e dustu.
    Suan 9000lerde, short pozisyonu kapattim. Buradan mal da almiyorum.
    Yeni bir degerlendirmeye, yeni haberlere ihtiyac var.
    Bekleyecem.
    Haber gelirse mala binerim.
    Horezin tavuğa bindiği gibi binerim.
    Borsada çin işkencesi bitecek mi?

8.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Borsada çin işkencesi bitecek mi?
    Bitmez abi. Bitmek bir tarafa, orman kanunlarinin gecerli oldugu bir piyasa olacak. Keyborsada Guner Abi uyandi. Yalniz o 4000'i ilk ben yazdim, gaptirmam. Guner Abi,Cebrail Aleyhuselam gibi adam be ya, niye kiziyorlar adama? ))))) Samimi, dürüst biri yani. Ayrica sadece grafikte gordugunu falan da yazmiyor, sadece grafikte gordugunu yazsa 4000'i goremez. Jeopolitik takip ediyor. Yanliz bence petrol alanlarini vurmazlar. Petrolun gecis yollarini kapatirlar,Hurmuz gibi. Diger taraftan Iran,Israil'e degil, Bahreyn uzerinden Korfez'e ve Suudi Arabistan'a saldirabilir.
    Piyasayi birak, yolda yururken başimiza hersey gelebilir. Yuruyus yolunda kopek saldirdi bana. Karsidan bakti,gucsuz oldugumu anladi ve saldirdi.
    Iste insanlar da ayni sekilde davraniyorlar. Gencler, gucu kuvveti yerinde olanlar bunu şuan farketmezler. Ben farkediyorum, insanlarin bakislari, davranislari farkli.
    Elektrik kesintileri olacak, once sadece gecede bir kac saat, sonra uzayacak 15 gune cikacak. Iste kameralar calismayacak. ))))))))))
    Abi para didigin nedir be ya?
    Genç ol, gucun, kuvvetin yerinde olsun 100 katrilyon borcun olsun.

400-500 TL'ye 1kg somon var. Ayni fiyata takim elbise satanlar var.
    Fiyatlama yok. Borsa da ayni. Fiyatlarin dengelenmesi lazim.
    @erefefik

Sayfa 1981/2208 İlkİlk ... 981148118811931197119791980198119821983199120312081 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •