şu gram altın neymiş merak ettim. altın altındır yav...
Printable View
Bizim bilmediğimiz birşeyler dönüyor diye düşünüyorum artık.
Alış satış değişim% saat
dolar 7,1628 7,2001 11,65 22:21:57
Bu bilinçli bir devalüasyondur....
dalgalı kurda olur olmaz saçmalığını hiç açmayalım..
bu cari denge nerede boluşur bilemiyoruz o denge yerine getirecekler
fakat sonra orada duracak mı acaba?
7,1866
CRASH tüm HIZIYLA Ateşi yükseldi.!!
http://www.rizedeyiz.com/image/haber...1355990624.jpg
Vay vay vay ,yarın piyasalar çok kanlı geçecek,borsa döviz falan, sanki 1994 deyiz çiller iktidarda :)))))))))
7,2223 yazmak anlamsız oldu..
8 olur demiştim
o konuşmalara normal
bu bilinçli bir şey..
7,22
Sakinnnnn
Goy goy yok
Gaz verme yok...
Panik yok...
Sadece izleyelim...
Sabah İngilizler ne yapacak onu izleyelim..
saygılar/başarılar
şu yukarıda yazan bir kaç troll vardı ya şimdi .ktirin gidin nerede yalayacaksanız yalayın bu topik hem ciddi yazar hem bilinçli yazar hem gerçekci yazar yalana dolana tenezzül etmez. dolar çıktı diye sevinmez sadece gerçekleri görür ve ona göre yatırım yapar zamanı geldimi de körü körüne işlem yapmadığından doları bırakır akıllı bulduğu yerlere yatırım yapar betoncuların avm cilerin ithalatçıların şakşakçıların havuzcuların ülke ve vatan sevgisini benimsemez.
İng de alış 7 satış 7,40 gözüküyor an itibariyle
Abdülselam Özatak
forexci tabanları yağladın mı
hani buralardaydın :vk:
Bu bir finansal krizse,finansal piyasaların (hala) başkenti Londra ise ,sabah İngilizlerin ne yapacağını izleyelim...
En iyisini onlar bilir...
Piyasaya karşı gelme..
Ona karşı işeme...
Bırak ruhunu piyasanın kollarına
O seni en doğru yere götürür...
saygılar/başarılar
merkez yarın müdahale edebilir, dikkatli olmak lazım: link
Goldman Warns Turkish Banks Will Be Wiped Out If Lira Hits 7.1
Şu anki kur 7.2.
hasktir eur/usd 1.01 oldu bloomberg'deki rakamlar doğru ise
dolar 7,21
euro 7,32
ama eur/usd 1,13 gösteriyo
Daha ayvaların büyüğü heybede.!!
CRASH Tüm HIZIYLA otobanda..!!!
317 kişi bakıyor doların ateşi bu kalabalıkta düşmez mb çıkıp %8-10 arası bir arttırım yaparsa sakinler mi bilemiyorum ama acil birşeyler yapmak lazım
vay canına sayın seyirciler. bloomberg doları 7.21 gösteriyor. tarihi günler bunlar. çok heyecanlı bir ülkede yaşıyoruz. çıt çıt (full dolarda olan kişinin çekirdek çıtlamasının sesleri)...
şimdi nasıl sattı bu döviz büfeleri 6.20den?
nasıl inanalım?
Walla ben 6.0 altına sarkar diye düşünüyordum...Sonuçta bir ülkenin parası "Monopoly Parası "değil...Ama Monopoly parası bile bu kadar a..gö...dağıtmaz..........
"%52 sağlam koymuş" ...Bir haftaya kalmaz Bankalar iflas etmeye başlar ya da pamuk eller cebe herkes 1 milyar dolardan az olmamak üzere kasaya sıcak para koymak zorunda kalacak....
Merkezin arttırımı sadece şu anki seviyesinde tutabilir. Sanıyorum Erdoğan cari açığın sıfırlandığı noktaya kadar dövizi salınıma bırakmak istiyor. Enerji ithalatını kesmeden ve yerli alternatifler üretmeden çok tehlikeli bir hamle. Zira enerji ithalatı denklemin içinde olduğu sürece cari açığın kapanacağı bir kur seviyesi ancak genel bir iflas durumunda oluşabilir.
Bu başlığı şu anda 325 kişi okumaktadır. (88 üye ve 237 ziyaretçi)
yarın 500 bekliyorum