https://i.hizliresim.com/lig8ljh.jpg
Şu hale bak rakamlara bak 1 alana 1 bedava sanki adama desen güler demek ki gülmemek gerek.
Şaka desen şaka değil pes yav.. gerçekten yazık paramiza..
Printable View
https://i.hizliresim.com/lig8ljh.jpg
Şu hale bak rakamlara bak 1 alana 1 bedava sanki adama desen güler demek ki gülmemek gerek.
Şaka desen şaka değil pes yav.. gerçekten yazık paramiza..
La adamlar çekirdek sermayesi arttı ahahhahahhHa sunuma bak durduk yere 1 milyar kara geçtiler gökten geldi yav
Kral bu dediğin çok zor.. Forex başka borsa başka..zati sen buraya bakarak diyorsunuz..
O dediğiniz ceza kredi çekip dolar alanın tespiti vs nde olur . sıkılaşma ilk adım budur .
Sayın Ayasofya dediği gibi çevremde inanılmaz dolar altın alan ve bunun için kredi çeken varM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence tüm ekranlarda, dolar/tl değilde tl/dolar gösterilmeli. Dolar/tl de bir illüzyon var. Dalga geçtiğimiz ben hep 50 liralık alıyorum, bana ne dolardan tarzı söylemler bundan. Gerçeği kimse görmüyor. Ekranlarda Try/Usd yansa sönse şok etkisi yaratacağını düşünüyorum.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...66b73f7a74.jpg
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://i.ibb.co/g3B1S4w/Screenshot-...am-android.png
3 yoga bir elham ülke zihniyeti aynen bu
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji23]
https://www.hisse.net/topluluk/showt...13#post5690713
:he: memetabi , yılanı direkt mi.ecek gibi anlaşılan :kahkah::dvr:
net bir tavsiye olarak düşünmeyin. siz de araştırın. profesyonel fonların yönettiği enstrümanlar var.
https://www.akportfoy.com.tr/tr/fund/ALC
eğer yatırım konusunda hiç bir fikriniz yoksa her ay belli miktarlarda bu fondan alınabilir. masrafı biraz fazladır ama ona takılmayın. tl bazlı fon olduğu için stopaj sıfırdır.
tabii böyle bir ortamda kimse bir tl enstrümanının doları yenebileceğini iddia edemez. bahsettiğim vade biraz uzun. minimum 5 yıl.
veya nasıl olsa garanti diyip altın alınabilir. sonuçta onsu hem altın fiyatı hem de dolar ile ölçülüyor.
Aslında bana madalya takmaları lazım, tüm deveyi baştan sona içime aldığım için. Yalnız şu attığım dolar/tl grafi yerine, try/usd grafını izleseymişim 0.1'da kaçarmışım. Buradan bakınca 0.05-0.055 de durdu durdu, durmazsa da yapacak bişey yok. 3 yoga 1 Elham [emoji3]
............
Geçen hafta tereyagı aldım 30 TL den 48 TL ye çıkmış dolarım olsa ne olacaktı ki yine de satın alma olarak deger kaybedecektim ucuz ne bulsam alıyorum daha kıyafet furyası başlayacak yakında o işi de hallettim tatili de halettim 17 bin e aldıgım tatil 2 gun sonra 24 bin oldu yani demem o ki alım gucu duşuşune dolar bile yetişemiyor PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Foncu adam benim kafadan adam ..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar taşımanında bir maliyeti var bu zamanlarda benim gibi TL de kalıp temel ihtiyaçlarını karşılayan mı daha az zararlı olacak gorecegiz az önce baktım 63 liraya geçen aldıgım bebek bezi 133 TL olmuş vay emanuke ne olacak bu halimiz gerçekten bilmiyorum acilen 1923 izmir iktisat kongresinde alınan kararlara geri donmemiz lazım ama ne desek de boş PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TÜSİAD derken şimdi buralara gelmemizin en önemli aktörlerinden biridir. artık ağlamak boşuna.
zamanında yağlı teşvikler krediler özelleştirmeler vs vs derken en kritik zamanlarda bile o kadar haksızlığa seslerini çıkarmadılar.
en azından başkanlık referandumunda seslerini yükseltebilirlerdi.
ünlü bir büyüğümüz "atı alan üsküdarı mıydı eşşeee bor tarafına mı konumu tam bilmiyorum.
belki de bi taraflarına kaçmıştır. bileemiyooorum.
https://www.youtube.com/watch?v=x5dllqqQp1g
reis çok sever bu grubun fanıdır.
Olaylar hükümetin beklediğinden çok daha sert gerçekleşiyor. Görece suskunlukları bunu gösteriyor bana. Geri adım gelebilir. Bu arada Devlet Bahçeli'nin borsadaki düşüş ile ilgili sözleri manidar :halay:
"Döviz yükselirken borsanın düşmesi, üstelik piyasalarda anormal oynaklıkların kısır döngü içinde artış sergilemesi Türk milletinin ve Türkiye'nin düşmanca bir senaryoya maruz kaldığına bariz işarettir."
https://www.dunya.com/gundem/bahceli...-haberi-643283
Efektif sıkıntısımıdır anlık mıdır bilmen çarşamba günü bir tam bile Bünyamin satan bir Allah’ın kulu yok mu diyorlardı .
Ayaklı borsada
Her işin bir usulü var yanlış bile yapsan usulü var. Talimat geldi tmm çıkarsın ülkenin işsizlik büyüme cari açık enflasyon durumu göz alındığında yüksek faiz ödeme borç kalitesini etkilediği için covid hasarını telafi etmek için bir süre düşük faiz uygulayacağız. Cari açığın, işsizliğin
azalması, büyüme hedefi için gerekli durumlarda faiz artışı yada kura müdahale olacaktir. Kurumumuz elindeki tüm argümanları kullanacaktir dese bugün bu noktaya gelmedik.
Dolarda makul bir yükseliş olsaydı bugün bu kadar çullanma olmazdı. Aha şimdi de durdur durdurabilirsen. Asıl tehlike paranın yastık altına inmesi sistemden çekilmesi bu telafi edilemez
Trajikomik bir ilişki var aralarında.
İktidarın savunmaya korktuğu ekonomik durumu Mehmet sonuna kadar destekliyor.
Mehmet in hatasını iktidar ölümüne savunuyor.
Sizde diyorsunuz ki cumhur ittifakını Mehmet bozar.
Ölümüne ittifak derler buna..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam tersi adam çok akıllı.
En ufak su sızmasına izin vermiyor..
Çok net
Viopta gün içi 10.000 bin yukar
10.000 aşağı zigzaglı günler yaşayabiliriz
Eskiden testere 2bin yukarı aşağı yapılırdı
Benim aklima hep bir sey takiliyor paydasinda tl olan hersey surekli yukseliyor hic duzeltme yapmiyor ev araba emtia bok pusur ne olursa hic duzeltme yapmiyor ama borsa azicik cikinca acisi cok dik duzeltme yapmasi gerekiyor deniyor yada ne bileyim bu fiyatlar etmez deniliyor. Abi bu iste bir gariplik var bu ulkede fiyati dusen tek sey neden borsa. Asiri sig olmasindan dolayi mi yada bir grup adamin elinde oyuncak olmasindan mi? Mesela 2015 de bir ev 200 bin lira bugun ayni ev 1 milyon. 2015 yilinda ekgyo 2.5 lira bugunde 2.5 lira. Pazatesi 2.50 den de az edecek. Koc grubu sirketleri eregli sasa bir kac iyi sirket disinda hepsi parani utmeye planlanmis oyuncak.
Alip satarak, aciga basarak borsada daha cok para kazaniliyor abi. Trade imkani ve enstrumani cok Bunu bastan boyle kurgulamislar. Evden arabadan para kazanmak icin fiyatin surekli artmasi lazim. Gayrimenkul de patlarda 20 yilda 30 yilda bir kere olursa.
Ülkemizde her şey vur kaç üzerine.
Bunun tecrübesini yaşayanlar bundan malı götürüyor..
En alt fakir kesim haricinde her kesim bundan kazanç sağlıyor..
O gereksiz mantıkla açıklanmayan kararlar bu nedenle alınıyor.
Sonrası varlık transferi..
Kimse normalden para kazanma derdinde değil.
Zamanla emekle sabırla olan işler bize göre değil
Gündem çok hararetli gazeteciler su bu olsun diyor
Hodri meydan bende fikirimi açıklıyorum.
VOB yasaklansın. Bankalar şirketler arası açık olabilir.
Evlere ateş düşüren hayatları çalan ülkeyi karartan bu yer yasaklanmali bireysele
İlk is.
Zenginler için kumarhane açmışlar
Fakirler girmesin diyelim.
Ama bu kumar duygusu herkeste var.
Hayatları solduran
Umutları çalan
Servetleri yok eden
Aileleri parçalayan
Akılı kacirtan
Bu yer yasaklanmali
Sonrası şöyle olur, yastıgını getirene yatak verilir. Yani yüksek faize dönüş. Ancak öyle yastıklar getirilir. Bu filmi 20 sene önce izleyenler bilir. Matrix 4 (resurrections) çıkıyormuş, bizimkide yastıx 2 (u dönüşü) bahar aylarında vizyona girer belki.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evde ailen ile yaşarsın,barınırsın,kiraya verebilirsin,gerekirse kökünden satarsın,Arabaya binersin bi yerden bi yere seyahat edersin,gerekirse kökünden satarsın,diğer adı geçen ürünleri tüketirsin yaşamını idame edersin,gerekirse satarsın.
Hisse senedi yatırım için resmi evrak niteliğinde alınıp satılan senettir,bu evrakla ortak olduğun şirketin lojmanında oturamazsın,yemekhanesinde yemek yiyemezsin ancak genel kurul toplantısına katılırsan ikram edilen yiyecek,içeceklerden tıkınabilirsin.
Şayet iyi bir şirket hissesine yatırım yaptıysanız temettü geliri ile ihtiyaçlarınızı karşılarsınız.
Şirket hissesi aldığınızda şirketin kontrolü size geçmiyor,patron ne derse dediği olur.
YTD
by SonKurus çok eski yıllarda keyborsa'da yazdınız mı?
yıllar önce belkide 15-20 yıl oldu nedense sizinle aylarca sohbet ettiğimiz ve o yıllarda sanki bu günleri görür gibi bana anlatıldı ben o tarihlerde yok canım bu mümkün olmaz diye inanmamıştım hala gözümün önünde canlanıyor.
sizin olduğunuzu karıştırmışsam özür dilerim