Sayfa 992/1001 İlkİlk ... 492892942982990991992993994 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 7,929 - 7,936 arası.

Konu: Viop XXXVII

Alıntı Originally Posted by KNUCK Yazıyı Oku
    2018 mayıs ayında sıfır aldığım araç için ödediğim bedel 92000 tl şuan sıfır 520000 ( bulabilirsen tabi)

2020 mart ayında almaya yeltendiğim evin o gün değeri 830000 şuan 2.2 milyon istiyor (samsun da)

Hangi hisse de hangi piyasa da bu para kazanılabilir? Yatırım diyorum ama kumar değil!!!

Ülke de benim gibi 30 lu yaşların başında olan belirli bir okumuş seviyesinde olanlar için ortam o kadar karamsar mutsuz ki ne yapacağımızı nasıl korunacağımızı bilmiyoruz.

2011 yılı nisan 1 de mühendis olarak işe başladım. İlk maaşım 1150 dolardı. Şu an 465 dolar civarında.

Eşim doktor (asistan şuan) nöbet tutmazsa o da 465 dolar alıyor.

Ya her şeyi geçtim milletveki maaşı 1500 dolar

Tecrübeli büyüklerim, soruyorum size bizler ne yapalım. Nasıl ayakta kalalım. Tekrar hayal kurabilmek için ne yapmalıyız?

Saygılar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    net bir tavsiye olarak düşünmeyin. siz de araştırın. profesyonel fonların yönettiği enstrümanlar var.

https://www.akportfoy.com.tr/tr/fund/ALC

eğer yatırım konusunda hiç bir fikriniz yoksa her ay belli miktarlarda bu fondan alınabilir. masrafı biraz fazladır ama ona takılmayın. tl bazlı fon olduğu için stopaj sıfırdır.

tabii böyle bir ortamda kimse bir tl enstrümanının doları yenebileceğini iddia edemez. bahsettiğim vade biraz uzun. minimum 5 yıl.

veya nasıl olsa garanti diyip altın alınabilir. sonuçta onsu hem altın fiyatı hem de dolar ile ölçülüyor.
    audentes Fortuna iuvat

2.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Sn.Mert abi bende seni çok seviyorum,sizinde bende ayrı yeriniz var,saygılar.
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...3#post56904437

Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Reis bu fikrinizi duysa önümüzdeki ayın maliye bakanı olarak sizi seçerdi

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    1aylığına mı [emoji3]

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reis bu fikrinizi duysa önümüzdeki ayın maliye bakanı olarak sizi seçerdi

Aslında bana madalya takmaları lazım, tüm deveyi baştan sona içime aldığım için. Yalnız şu attığım dolar/tl grafi yerine, try/usd grafını izleseymişim 0.1'da kaçarmışım. Buradan bakınca 0.05-0.055 de durdu durdu, durmazsa da yapacak bişey yok. 3 yoga 1 Elham [emoji3]

5. ............

6.  Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    1aylığına mı [emoji3]

Yani 1 ay tabi. Bakan ortalaması bu. Ama 1 ay sonra nas var derseniz +3 ay daha ilave ediliyor süreye.

Yani 1 ay tabi. Bakan ortalaması bu. Ama 1 ay sonra nas var derseniz +3 ay daha ilave ediliyor süreye.

Reis sevmez benim görüşü bence dolar /tl zengin gösteriyor. Tl/dolar fakir.

8. Geçen hafta tereyagı aldım 30 TL den 48 TL ye çıkmış dolarım olsa ne olacaktı ki yine de satın alma olarak deger kaybedecektim ucuz ne bulsam alıyorum daha kıyafet furyası başlayacak yakında o işi de hallettim tatili de halettim 17 bin e aldıgım tatil 2 gun sonra 24 bin oldu yani demem o ki alım gucu duşuşune dolar bile yetişemiyor
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Bu gün konya başkent te parasını dolara gömmüş bir hasta yakını gördüm..banka makası fazla olduğu için acayip şekilde makas var bozamam senet yapın hafta içi vereyim dedi...
    Şok oldum..emekli idi ..
    Herkes dolarize

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 992/1001 İlkİlk ... 492892942982990991992993994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •