Tzt ufakda olsa + da
Tzt ufakda olsa + da
FSK bugün 103 vermiş.
Akbank yeni kampanya başlatmış 181-184 gün %42,50 veriyo...
Arkadaşlar hakim olmadığımdan soruyorum.
Para piyasası fonları son 3-4 gündür yükseldi getirileri. Tersine faizler düştü neye göre yükseliyor bu fon getirisi acaba.
Ölüm iyiliğidir belki de...
Doğru seçim yapılırsa Arbitraj(A) fonları HB içerenden daha az risk taşır :)
mantık şu şekilde :)
a-2025 çok sıkıntılı geçecek
b-2025 çok sakin geçecek
a=A ( doğru cevap)
A da mantık ters işler :ok:
Hemen sonuca varmamak lazım. PPF ler son 1 haftadır felan iyi artmaya başladı. Önemli olan bu getiriyi sürekli sağlayabilecek mi? Getiriyi artıran tahviller aynı zamanda törpülemeye de başlayabilir. Şubat ikinci haftadan itibaren törpülenmeye başlayacağını düşünüyorum. Ama olmayabilir de.
Mevduat yapan kaldimi herkes full fonda
Fit fon zarar yazınca sattım. Biraz daha ppz aldım. Bıgün ilk defa zbj aldım denemek için. Yarın duruma göre güzel geitren fonlara gireceğim. Bıktım artık hoş geldin faizi kovalamaya. 500 bine kadar on hesap 51.50 veriyor ona girdik birazda
Zbj 0.1629
https://www.akbank.com/vadeli-mevduat-hesabi
Ancak sitesinde en çok yüzde 39 görünüyor. Bu yeni müşteri için mi?
Elimde yüklü miktarda 7.5 stopajli PPN var 22k stopaj verip nrg alsam doğru karar olurmu tabi yarın gece stopaj %15 olmazsa
Stopaj artışı olur ise önceden alınanlar etkilenmez diye biliyorum ben
Gerçi burası türkiye olur mu olur yanii..
Yarın ppf ler yine iyi gibi
Nrg ye fazla güvenmeyin , tahvillere satış gelirse getirdiği götürür , içinde oran çok yuksek
Tbt 0.12
Ppn 0.1538
Stopaj %15 saat kaçta açıklanacak?
blraz PPF almıştım 30 günde 4.35 getirmiş :) %47.50 mevduat sanki :)
bugün %51.50 den 40k boşta gecelik teklif etti bir banka, 1 Mart a kadar..51.50..
fon %47.50 gibi oluyor bu içerden 40k yı düşüp 460k yı gece kullanacak, kaç olur belli değil, 40k düşünce hesap edemedim miktar 500k ..:)
gece gece beynim yandı :he:
0,1629*365/0,9= 66,06 1 mayıs öncesi alınan zbj için mevduat karşılığı 66 oluyor.
https://x.com/FonTurkey/status/18848...766411/photo/1