Sayfa 992/1003 İlkİlk ... 4928929429829909919929939941002 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 7,929 - 7,936 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

1.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    normal ilginç olan nokta yok
    3-4 ay önce poz aldıysanız sıkıntı yok
    kaymağını beraber yersiniz
    tam faiz düşerken girene bu beT direk bulaşık yıkattırır
    yarın - getirse tam düşündüğümü yapıyorla yine
    3-4 gün izleyin derim, sonra karar siz verin
    geçen hafta yazmıştım..
    TBT 2 gündür üst üste -(eksi) yazmış
    3-4 ay önceden giren bunda iyi para kırmıştır

2. Doğru seçim yapılırsa Arbitraj(A) fonları HB içerenden daha az risk taşır
    mantık şu şekilde
    a-2025 çok sıkıntılı geçecek
    b-2025 çok sakin geçecek
    a=A ( doğru cevap)
    A da mantık ters işler

3.  Alıntı Originally Posted by Midichlorian Yazıyı Oku
    aralık ortasında 51 oran ile 90 gün bağlamıştım.Şu an çok pişmanım.Keşke ppf alsaymışım.O zaman da ppf'lere tahvil şartı gelmemişti. Böyle giderse ppf getirileri 90 günde aldığım faizin çok üstünde olacak.
    Hemen sonuca varmamak lazım. PPF ler son 1 haftadır felan iyi artmaya başladı. Önemli olan bu getiriyi sürekli sağlayabilecek mi? Getiriyi artıran tahviller aynı zamanda törpülemeye de başlayabilir. Şubat ikinci haftadan itibaren törpülenmeye başlayacağını düşünüyorum. Ama olmayabilir de.

4.  Alıntı Originally Posted by lunatic Yazıyı Oku
    Hemen sonuca varmamak lazım. PPF ler son 1 haftadır felan iyi artmaya başladı. Önemli olan bu getiriyi sürekli sağlayabilecek mi? Getiriyi artıran tahviller aynı zamanda törpülemeye de başlayabilir. Şubat ikinci haftadan itibaren törpülenmeye başlayacağını düşünüyorum. Ama olmayabilir de.
    Tabii ki yazdığınız doğru.Bu getiriyi her gün vermeleri mümkün değil. Şu an itibariyle bile 45 günde ppf'ler bileşikle 50 getiriyi buldu.Kalan 45 günde bence her şekilde 51 mevduatın üzerine çıkarlar.

Mevduat yapan kaldimi herkes full fonda

6.  Alıntı Originally Posted by lunatic Yazıyı Oku
    aylık getiriyi 4.2-4.3 % ye eşitleme savaşı var gibi yarın bazı PPF ler 0.25 yazabilir
    son 2 yıldır her ayın 20 sinde emekli maaşı ile PPF alıyorum 1-10 Şubat bozuyorum
    kredi kartı elektrik su (sadece 3 kalem kalan 0.0) sadece bunlara yetiyor

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Mevduat yapan kaldimi herkes full fonda
    Benim paranın yarısı %53 den Hsbc Modern hesaptaydı , diğer yarısıda Hst fonundaydı , Modern hesabın süresi bitince fonuda bozdurup ,bütün parayı geçen hafta Denizbanktan %47 den 45 günlük düz mevduata geçtim...
    Önce sağlık , ikinci sırada para...

8. Fit fon zarar yazınca sattım. Biraz daha ppz aldım. Bıgün ilk defa zbj aldım denemek için. Yarın duruma göre güzel geitren fonlara gireceğim. Bıktım artık hoş geldin faizi kovalamaya. 500 bine kadar on hesap 51.50 veriyor ona girdik birazda

Sayfa 992/1003 İlkİlk ... 4928929429829909919929939941002 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •