Emlak edata duruyor mu. Senin baya dandik hisselerin var. İşçi abi de voleyi vuracam diyor du sesi çıkmıyor o baya hisseye yumuldu. Herkese sabır diliyorum
Printable View
Emlak edata duruyor mu. Senin baya dandik hisselerin var. İşçi abi de voleyi vuracam diyor du sesi çıkmıyor o baya hisseye yumuldu. Herkese sabır diliyorum
XU030 için bazı yakın gösterge değerleri:
Haftalık IM SSA desteği : 9.724,97
Günlük Pivot(Yarın Açılış Sonrası): 9.778,386
Haftalık Pivot: 9.977,75
https://i.ibb.co/c14Nwg2/xu030.png
Cante vardı uyardım buradaki arkadaşı elektrik üretim fabrikası elektrik fiyatları %100 artarken bunun cirosu düşmüş bu fabrika baya kapalı kalmış belki hala kapalı sat diye. %kac bedelsizi var diye bekliyordu baya zarar etmiştir. Bundan sonra iyi hissede durmak lazım.
ütülen o degil cante de
Lanetlenmiş Borsada
Vadelide 10.000 üzerini bekliyoruz..
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
VİOP günlük ve toplam
Garanti Short azaltmış
İş short artırmış
HSBC uzun bir aradan sonra shorta ilave yapmış
Diğer long 95 bin olmuş
https://i.hizliresim.com/4o68q20.jpeg
Diğer EndeksS topiğinde her sabah paylaşıyorum! bilginize!
günaydın esnaf
yeni başlığı kim açacak ?
bistin yönü için önemli olan bu :drunk:
Günaydın cemaat bol kazanclar
Koy verin rahvan gitsin...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o ilk mesajdaki verileri yazmadan ben talibim
hisse ve lönkçülerin zararının bir kısmını çıkarabilirim diye düşünmekteyim
yoksa görüyonuz... kendiniz bilirsiniz
LIX :whistling:
kaç oluyoru bu ? 59 sanırım
60... LX yazsam yetiyor
Günaydın dostlarım ve forumdaşlarım.
Başlık açacak kadar Roma rakamı bilmiyom .
Hint rakamlarını biliyom.(1-2 dakika önceye kadar onu da bilmiyordum )
4 char 5 paanch 6 chheh
Nasıl ama Hintçem :). Tavladan tanıdık demi.(tavladaki sayılar farsca ).
Günaydın,
Açılışa bak hele.
https://www.sozcu.com.tr/sokaktan-yu...tiriyor-p92560
Ben de bu çocukların geri vitese atmalarına hayranım.
Bir gün önce Kurtulmuş Anayasanın 3. maddesi için birşeyler söylüyor tepki geliyor çıkıyor söylediklerimi çarptırıyorlar diyor.
Kart hamlesi geliyor tepki görünce bir daha bakalım.
ondan sonra borsa neden düşüyor diyor millet.
KASA BOŞ.
gelirler giderleri karşılamıyor .
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
1d
*Şimşek: 5-6 sene sonra belki cari fazlayı konuşuyor olacağız
Yok be bakanım millet bu kışı nasıl çıkaracağını düşünüyor sizler gibi 5-6 seneyi düşünen olduğunu düşünmüyorum.
Bence 5-6 sene önce bu ekonomik yanlış kararlar alınmasaydıda şuanda bu durumda olmasaydık .
midem bulandı artık bu konuşmalardan hesap yanlış yapılıyor son 5-6 senede yapılan yanlışlardan insanların gelecekleri çalındı.
17.500 tl maaş alan birisi İstanbulda evi yoksa en düşük 15000 kira verse 2500 tl ile kışı nasıl geçirecek.
basit matematik ülkenin yarısından fazlası bu maaşa çalışıyor
Şimşek konuşması bitene kadar yeşil markajlı oyun bize konuşma bittikten sonraki oyun önemli:)
Şimşek: Körfez ülkelerinden yenilenebilir enerji projelerine inanılmaz ilgi var.
Böyle diye diye elimize verdiniz. !#*,;:
15,000 e bulamazsın gerçek istanbul denilen bölgelerde...
ancak istanbula yolu tabelayla gösterilen istanbula ulaşmanın toplu taşımayla 1,5 saat süren bölgelerde bulursun...
istanbulda kiralar 25,000 bandına çıktı...saolsunlar çeri çöpü 77 milletten ne idüğü belirsiz insanı doldurdular...
kiralar dahada artacak...gerçi tuik sepetinde 6,200 lira kiralar sorun değil... :)
300/500 bin e kağıtlar yüzde 2/3 yükseliyor..alan yok sayan yok likitide kurumuş .. ağaların gelmesi gerek bitmiş borsa
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Asgari ücrete %25 zamma hazırlıyorlar milleti. Yılı Tüik enflasyonuna göre bile %45 ile kapatacağız. %25 zam asgari ücrete, %25 de emekliye verirler diye hesaplanıyor. Böyle bir durumda 2 grupta çöpten yemek toplar duruma gelir. Evimizin kapısına 1 kap yemek 1 kap su koyarız emekliler için.
bir sayfa açalım dedik. zararlar, berbat haberler, kavgalar, cezalar derken mındar oldu. :kahkah::kahkah:
okunası pek bir şey yok.
benden pas. yeni sayfa açın. ellerinizden öper.
Ben bakana başka birşey anlatmaya çalışıyorum eğer ekonomiyi doğru yönetemezseniz pahalılık önce ailede kavgalara yanlış anlaşılmalara neden olur , sonra topluma sıçrar fuhuş artar , hırsızlık artar , psikolojik erozyon başlar şuanda yaşananlar bu ekonomik yanlışların sebepleri akşam haberleri açıyoruz bir sürü hikaye daha bilmediğimiz insanların bu yapılan yanlışlıklar yüzünden yaşamları aile düzenleri bozuldu hala çıkmışlar 5-6 sene diyorlar üzüldüğüm nokta bu .
onlar gidip yine oy verirler...celladına aşık bir milletiz...
dünyanın hiç bir yerinde sefalet endeksinde ilk üçü başka hiç bir ülkeye kaptırmayan bir ülke devamlı seçim kazanmaz.
kendileri düşünsün...sefaletleriyle mutlular...
https://i.hizliresim.com/1m7owb5.png
İris Cibre
@iriscibre
·
20d
"Bugünkü Harcama disiplini son 10 yılda yok" Mehmet Şimşek
bak oda şikayet etmiş son 10 senenin yanlış yönetildiğine
Mehmet Şimşek:
"Kiralara %25 zam sınırı getirmişler. Biz bunu kaldırdık. Bu sınır kalkınca geçmiş yılların enflasyon farkını yansıtmaya çalıştılar, kiralar %120 arttı.
Kiraya %25 sınırı getirilmeseydi, enflasyon hedefimize daha yaklaşacaktık."
ben getirdim %25 sınırını... :)
hangi ekonomi bilmez getirdi o %25 i
sonra ekonomistim derler
yeni başlık : herkese bol şans .. Viop LX
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=59560
Kuş sitesinde Bakana neden borsa sorulmadı diye soruluyor yav hazır sorular spikere veriliyor onlar soruluyor:).Neymiş Amerikan bankaları ile haftaya görüşmeye gidilecek vs diyor , yav haftaya piyasanın takip edeceği 22-23 bricks hikayesi ve RTE nin oradaki tutumu