Sayfa 995/998 İlkİlk ... 495895945985993994995996997 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 7,953 - 7,960 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    15,000 e bulamazsın gerçek istanbul denilen bölgelerde...

ancak istanbula yolu tabelayla gösterilen istanbula ulaşmanın toplu taşımayla 1,5 saat süren bölgelerde bulursun...

istanbulda kiralar 25,000 bandına çıktı...saolsunlar çeri çöpü 77 milletten ne idüğü belirsiz insanı doldurdular...

kiralar dahada artacak...gerçi tuik sepetinde 6,200 lira kiralar sorun değil...
    Ben bakana başka birşey anlatmaya çalışıyorum eğer ekonomiyi doğru yönetemezseniz pahalılık önce ailede kavgalara yanlış anlaşılmalara neden olur , sonra topluma sıçrar fuhuş artar , hırsızlık artar , psikolojik erozyon başlar şuanda yaşananlar bu ekonomik yanlışların sebepleri akşam haberleri açıyoruz bir sürü hikaye daha bilmediğimiz insanların bu yapılan yanlışlıklar yüzünden yaşamları aile düzenleri bozuldu hala çıkmışlar 5-6 sene diyorlar üzüldüğüm nokta bu .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Asgari ücrete %25 zamma hazırlıyorlar milleti. Yılı Tüik enflasyonuna göre bile %45 ile kapatacağız. %25 zam asgari ücrete, %25 de emekliye verirler diye hesaplanıyor. Böyle bir durumda 2 grupta çöpten yemek toplar duruma gelir. Evimizin kapısına 1 kap yemek 1 kap su koyarız emekliler için.
    onlar gidip yine oy verirler...celladına aşık bir milletiz...

dünyanın hiç bir yerinde sefalet endeksinde ilk üçü başka hiç bir ülkeye kaptırmayan bir ülke devamlı seçim kazanmaz.

kendileri düşünsün...sefaletleriyle mutlular...

Yatırım tavsiyesi değildir.

3. İris Cibre ��
    @iriscibre
    ·
    20d
    "Bugünkü Harcama disiplini son 10 yılda yok" Mehmet Şimşek

bak oda şikayet etmiş son 10 senenin yanlış yönetildiğine
    FORMASYON AVCISI 53

4. Mehmet Şimşek:

"Kiralara %25 zam sınırı getirmişler. Biz bunu kaldırdık. Bu sınır kalkınca geçmiş yılların enflasyon farkını yansıtmaya çalıştılar, kiralar %120 arttı.

Kiraya %25 sınırı getirilmeseydi, enflasyon hedefimize daha yaklaşacaktık."

ben getirdim %25 sınırını...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

hangi ekonomi bilmez getirdi o %25 i
    sonra ekonomistim derler
    bir halt olacağı yok.

6. yeni başlık : herkese bol şans .. Viop LX

https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=59560
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

7. Kuş sitesinde Bakana neden borsa sorulmadı diye soruluyor yav hazır sorular spikere veriliyor onlar soruluyor.Neymiş Amerikan bankaları ile haftaya görüşmeye gidilecek vs diyor , yav haftaya piyasanın takip edeceği 22-23 bricks hikayesi ve RTE nin oradaki tutumu
    FORMASYON AVCISI 53

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Kuş sitesinde Bakana neden borsa sorulmadı diye soruluyor yav hazır sorular spikere veriliyor onlar soruluyor.Neymiş Amerikan bankaları ile haftaya görüşmeye gidilecek vs diyor , yav haftaya piyasanın takip edeceği 22-23 bricks hikayesi ve RTE nin oradaki tutumu
    bunların hedefi anayasayı meclisten direkt geçirebilmek. referandum dahi istenmiyor. Onu başarırlarsa 2028 e kadar seçim olmaz ve bu program ile devam ederler.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 995/998 İlkİlk ... 495895945985993994995996997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •