2 Ağustos’ta Londra borsası açıklama platformunda resmi açıklamaları vardı. Delist olduğu için bilgi notuna erişemedim. Tabi sonrasındaki bir haftada ne oldu bilmiyoruz. Hafta başı detaylı kap açıklaması gelir herhalde. Orada öğreniriz.
Printable View
2 Ağustos’ta Londra borsası açıklama platformunda resmi açıklamaları vardı. Delist olduğu için bilgi notuna erişemedim. Tabi sonrasındaki bir haftada ne oldu bilmiyoruz. Hafta başı detaylı kap açıklaması gelir herhalde. Orada öğreniriz.
Sayın BeşiktAŞK delist olayının ahlaki yönünü hariç tutarsak GLYHO açısından oldukça başarılı bir operasyon olarak değerlendiremez miyiz? Sonuçta GLYHO açısından baktığımızda 2017 yılında yanlış hatırlamıyorsam 14 liman içeren şerketin %43,23'ünü 230 milyon USD'ye LSE'de arz etti. Eğer dışarıdaki payların tümünü geri alırsa, şu an dolaşımdaki GPH payının %41,04'ü, 127 milyon USD'ye geri almış olacak. 7 yılda 230 milyon USD'yi faize koysa bile yaklaşık bu parayı kazanırdı diye düşünüyorum. Yani bedavaya geri almış olacak. Yanlış mı düşünüyorum?
Kurtmen Londra piyasasında da
Burdaki holding üzerindeki baskı gibi politika uygulamıştır.
Allah gözünü doyursun ,
Ne diyelim hamama giren terler.
Sağlıkla
Konulara çom hakim değilim. Gph ipb nin içinde önemli bir payansahipti malum ve biz fiyatı londra piyasasından takip ediyorduk. Şimdi delist olduğuna göre bunun fiyatını nereden öğreneceğiz ve fonun yatırım stratejisinde bir değişiklik öngörülür mü acaba? Teşekkürler.