Sayfa 199/270 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249 ... SonSon
Arama sonucu : 2160 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1. 2 Ağustos’ta Londra borsası açıklama platformunda resmi açıklamaları vardı. Delist olduğu için bilgi notuna erişemedim. Tabi sonrasındaki bir haftada ne oldu bilmiyoruz. Hafta başı detaylı kap açıklaması gelir herhalde. Orada öğreniriz.

2. Sayın BeşiktAŞK delist olayının ahlaki yönünü hariç tutarsak GLYHO açısından oldukça başarılı bir operasyon olarak değerlendiremez miyiz? Sonuçta GLYHO açısından baktığımızda 2017 yılında yanlış hatırlamıyorsam 14 liman içeren şerketin %43,23'ünü 230 milyon USD'ye LSE'de arz etti. Eğer dışarıdaki payların tümünü geri alırsa, şu an dolaşımdaki GPH payının %41,04'ü, 127 milyon USD'ye geri almış olacak. 7 yılda 230 milyon USD'yi faize koysa bile yaklaşık bu parayı kazanırdı diye düşünüyorum. Yani bedavaya geri almış olacak. Yanlış mı düşünüyorum?

Kurtmen Londra piyasasında da
    Burdaki holding üzerindeki baskı gibi politika uygulamıştır.
    Allah gözünü doyursun ,
    Ne diyelim hamama giren terler.
    Sağlıkla

4.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Kurtmen Londra piyasasında da
    Burdaki holding üzerindeki baskı gibi politika uygulamıştır.
    Allah gözünü doyursun ,
    Ne diyelim hamama giren terler.
    Sağlıkla
    Sn cinali
    Davada son durum hakkında bilginiz var mı
    Saygılar

Alıntı Originally Posted by airforce Yazıyı Oku
    Sn cinali
    Davada son durum hakkında bilginiz var mı
    Saygılar
    Takipten vazgeçtim ,
    Hukuk sistemi ve mahkemelerin anlamsız,hukuksuz uygulamaları sinirimi bozuyor.
    Egerki bir bilgi edinirsem burada paylaşırım.
    Sağlıklar

6.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Takipten vazgeçtim ,
    Hukuk sistemi ve mahkemelerin anlamsız,hukuksuz uygulamaları sinirimi bozuyor.
    Egerki bir bilgi edinirsem burada paylaşırım.
    Sağlıklar
    Teşekkürler

Alıntı Originally Posted by bkurt Yazıyı Oku
    Sayın BeşiktAŞK delist olayının ahlaki yönünü hariç tutarsak GLYHO açısından oldukça başarılı bir operasyon olarak değerlendiremez miyiz? Sonuçta GLYHO açısından baktığımızda 2017 yılında yanlış hatırlamıyorsam 14 liman içeren şerketin %43,23'ünü 230 milyon USD'ye LSE'de arz etti. Eğer dışarıdaki payların tümünü geri alırsa, şu an dolaşımdaki GPH payının %41,04'ü, 127 milyon USD'ye geri almış olacak. 7 yılda 230 milyon USD'yi faize koysa bile yaklaşık bu parayı kazanırdı diye düşünüyorum. Yani bedavaya geri almış olacak. Yanlış mı düşünüyorum?
    Evet üstad, bu matematik doğru. Sonuçta; 2017'de 7,4 pound'a halka arz ettiği hisseleri 2024'te 4 dolardan geri topluyor. 7 yıllık UK enflasyonunu eklersek 13-14 dolara arz edilip portföye 7-8 liman eklenmesini sağlanan nakiti dörtte bir fiyattan geri alıyor.

8. Konulara çom hakim değilim. Gph ipb nin içinde önemli bir payansahipti malum ve biz fiyatı londra piyasasından takip ediyorduk. Şimdi delist olduğuna göre bunun fiyatını nereden öğreneceğiz ve fonun yatırım stratejisinde bir değişiklik öngörülür mü acaba? Teşekkürler.

Sayfa 199/270 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •