2 Aðustos’ta Londra borsasý açýklama platformunda resmi açýklamalarý vardý. Delist olduðu için bilgi notuna eriþemedim. Tabi sonrasýndaki bir haftada ne oldu bilmiyoruz. Hafta baþý detaylý kap açýklamasý gelir herhalde. Orada öðreniriz.
2 Aðustos’ta Londra borsasý açýklama platformunda resmi açýklamalarý vardý. Delist olduðu için bilgi notuna eriþemedim. Tabi sonrasýndaki bir haftada ne oldu bilmiyoruz. Hafta baþý detaylý kap açýklamasý gelir herhalde. Orada öðreniriz.
Sayýn BeþiktAÞK delist olayýnýn ahlaki yönünü hariç tutarsak GLYHO açýsýndan oldukça baþarýlý bir operasyon olarak deðerlendiremez miyiz? Sonuçta GLYHO açýsýndan baktýðýmýzda 2017 yýlýnda yanlýþ hatýrlamýyorsam 14 liman içeren þerketin %43,23'ünü 230 milyon USD'ye LSE'de arz etti. Eðer dýþarýdaki paylarýn tümünü geri alýrsa, þu an dolaþýmdaki GPH payýnýn %41,04'ü, 127 milyon USD'ye geri almýþ olacak. 7 yýlda 230 milyon USD'yi faize koysa bile yaklaþýk bu parayý kazanýrdý diye düþünüyorum. Yani bedavaya geri almýþ olacak. Yanlýþ mý düþünüyorum?
Kurtmen Londra piyasasýnda da
Burdaki holding üzerindeki baský gibi politika uygulamýþtýr.
Allah gözünü doyursun ,
Ne diyelim hamama giren terler.
Saðlýkla
Konulara çom hakim deðilim. Gph ipb nin içinde önemli bir payansahipti malum ve biz fiyatý londra piyasasýndan takip ediyorduk. Þimdi delist olduðuna göre bunun fiyatýný nereden öðreneceðiz ve fonun yatýrým stratejisinde bir deðiþiklik öngörülür mü acaba? Teþekkürler.
Yer Ýmleri