Pkent-petrokent turizm : Bedelsiz potansiyeli % 1.829
Printable View
Pkent-petrokent turizm : Bedelsiz potansiyeli % 1.829
helal olsun sana adi ********.tekrar aynı seviyesine getirdin kağıdı.bi sıkımlık diş macunu kazandın ödül olarak.biraz daha tut buralarda.kosgeb kredisi onaylandı.1000 lot daha alacam.
%11,96 Yukarı Yapmış ama İşlem Hacmini Göremedim Nekadar İşlem Oldu Kağıtta ?
15 görünuyor. cacık yani
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hacimli Bir Şekilde 55,20'yi Bi Vurdursalar Gerisi Gelir Diye Düşünüyorum Herkes Sıkıldı Beklemekten Patronda Sıkıldı Bence :)
Salına Salına 46'ya Doğru Gidecek Yine Tepki Yok Tahtada :(
kağıt çıkmasın diye bir insan neden bu kadar bitaraflarını parçalar ki.50 ye 150 lot 51.5 ğa 400 lot koymuş.
dün 23 lot alımı tarfindan yapıldı. hisseyi 5yıldır takip ederim en son 3 yıl önce cıkmıştım. tekrar yavaş yavaş toplayacağım hedefim aylık 15-20 lot la toplam da 200 :)
47 ye 400 lot koymanın anlamı ne olaki.....
koç luktur baska ne olaki
http://fs5.directupload.net/images/170319/qqdi2imq.jpg
son bir ayda alanlar
bi 6 - 7 sene daha beklerim kendi bilir koç
SPK 3-4 şirkete sermaye kaybı uyarısında bulundu bakalım pkent,i de uyaracaklarmı bana göre uyarmaları gerekir..
Borsa İstanbul, Aksa Enerji ve Makina Takım'ı sermaye kaybının giderilmesi*konusunda uyardı.
Borsa İstanbul'dan konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
-Payları Yıldız Pazar'da işlem görmekte olan Aksa Enerji Üretim A.Ş. (Şirket) nin, 31/12/2016 tarihli finansal tablolarında sermayesinin %57'sini kaybetmiş olması nedeniyle, Şirketin Kotasyon Yönergesinin 35'inci maddesinin 2'inci fıkrası kapsamında sermaye kaybını gidermesi konusunda Borsamız tarafından uyarılmasına karar verilmiştir.
-Payları Borsamız Ana Pazarında işlem gören ve 31/12/2016 tarihli yıllık finansal tablolarında sermaye kaybı oranı %66,58 olan Makina Takım Endüstrisi A.Ş.'nin, Kotasyon Yönergesinin 35. maddesinin 2. fıkrası kapsamında sermaye kaybının giderilmesi konusunda Borsamız tarafından uyarılmasına karar verilmiştir.(alıntıdır)
http://i.hizliresim.com/O0Vy33.png
İyi Satıcı var :))
sıkıyosa buyrun diyo ağa.....
44 ten 288 lot işlem oldu
anaları dogurmamis bunları
http://fs5.directupload.net/images/170403/u59f8tnt.jpg
son bir ayda alanlar
kim sattı bilmiyorum ama 16 adet daha aldım ... YTD
dünkü 13:55 deki 30 lot alım tarafımdan oldu. böylelikle alacağım lot miktarını tamamladım. 10 sene mi olur yoksa 20 sene mi olur bilemem ama bedelsize kadar burdayım . hersene belli bir miktar alım yapacağım. YTD.
önce haysiyet onur olacak insanda. bu kadar ah alirsa bi yerinden cikar elbet. ha kendinden olmadi colugundan cocugundan cikar. geberemez sürünür
yazanda kalmadı. bu totikler gene krediyi krediyle kapatiyor dün kredi haberi gelmiş gene. a.ın oğulları