Sayfa 8/483 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
Arama sonucu : 3862 madde; 57 - 64 arası.

Konu: PKENT - Petrokent Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by sertisa Yazıyı Oku
    arzın fazla oldu yerde fiyat devamlı düşüktür ve düşük kalmaya devam edecektir

2. bi 6 - 7 sene daha beklerim kendi bilir koç

GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

SPK 3-4 şirkete sermaye kaybı uyarısında bulundu bakalım pkent,i de uyaracaklarmı bana göre uyarmaları gerekir..
    Göz olanı akıl olacagı görür..

Alıntı Originally Posted by AUDİ+ Yazıyı Oku
    SPK 3-4 şirkete sermaye kaybı uyarısında bulundu bakalım pkent,i de uyaracaklarmı bana göre uyarmaları gerekir..
    Hangi şirket bunlar acaba?

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    .................................................. ........................

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Yazına cevabı yazdım ama sonradan avatar resmini görünce vazgeçip sildim.Kendin araştır bul ....

7. Borsa İstanbul, Aksa Enerji ve Makina Takım'ı sermaye kaybının giderilmesi*konusunda uyardı.

Borsa İstanbul'dan konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

-Payları Yıldız Pazar'da işlem görmekte olan Aksa Enerji Üretim A.Ş. (Şirket) nin, 31/12/2016 tarihli finansal tablolarında sermayesinin %57'sini kaybetmiş olması nedeniyle, Şirketin Kotasyon Yönergesinin 35'inci maddesinin 2'inci fıkrası kapsamında sermaye kaybını gidermesi konusunda Borsamız tarafından uyarılmasına karar verilmiştir.

-Payları Borsamız Ana Pazarında işlem gören ve 31/12/2016 tarihli yıllık finansal tablolarında sermaye kaybı oranı %66,58 olan Makina Takım Endüstrisi A.Ş.'nin, Kotasyon Yönergesinin 35. maddesinin 2. fıkrası kapsamında sermaye kaybının giderilmesi konusunda Borsamız tarafından uyarılmasına karar verilmiştir.(alıntıdır)
    Yatırım Tavsiyesi Yapmamak Lazım

Sayfa 8/483 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •