Abicim paso düşme modunda
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Abicim paso düşme modunda
Satın bakalım,sizin her satış yerinizden ben alıcıyım...krizlerde bile 2 altına inmemişti,tahminime göre 2 altına pek indirmezler,çünkü öncedende indirmemişlerdi !!!...gerçi bölünüşe göre benin grafikte 1.70 gözüküyor,ortalaması 2 yapıyor...1.50 altı gözükse bile düşüş grafiğinde,o kadarda salak değiller 2 altına indirmeye...zaten borsaya şirketler babasının hayrına kote olmadılar,para lazım oldummu keyiflerine göre satıyorlar,küfür etsen ne çare,beddua zaten bunların gıdası,sakın beddu etmeyin,çünkü bunların can gıdası !!!
ostim yatırım a yazmıştım vakfı arayabilirsiniz diye mesaj geldi SPK eskisi gibi bu ay içinde satış yapacağım yazısını kabul etmiyormuş hergün ayrı başvurun demiş,SPK da yatırımcı ya daha çok kaybetmesi için satışları günlük bildirim istiyormuş
bu duruma bozulan arkadaşlar vakfın numarası 03123860121 arayabilir ben aradım açmıyorlar böyle adi bir şirket
SPK'nın 21.07.2016 tarihli duyurusu kapsamında şirketimizin kendi paylarında geri alım yapacağına ilişkin 22 Temmuz 2016 tarihinde yapmış olduğumuz özel durum açıklaması ile duyurulmuştu.
SPK'nın 25.07.2016 tarihli ek açıklamasına istinaden özel durum açıklamamız aşağıdaki şekilde güncellenmiştir.
1. ülkemizde son günlerde yaşanan gelişmelere bağlı olarak piyasaların sağlıklı bir şekilde işlemesini sağlamak, olağandışı gelişmeye bağlı piyasa etkilerinin asgariye indirilmesini temin etmek, Sermaye Piyasası Kurulu'nun almış olduğu kararına destek olmak ve şirketimiz paylarında fiyat istikrarını sağlamak amacı ile şirketimizin borsada kendi paylarının geri alımının yapılabilmesine ,
2. Azami fon tutarının 2.500.000 TL ve azami pay sayısının 1.000.000 adet olarak belirlenmesine,
Karar verilmiştir.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla...
Herkes şirketin geri alım açıkladığını, ama geri alım yapmadığını, hatta şirketin satış yaptığını spk'ya şikayet etsin...
Ben spk ya şikayetimi yaptım,,şimdi bimerede yazıyorum...
Zamanında benzer şekilde hareket eden hisseyi bimere şikayet etmiştim. Bimer spk ya yönlendirmişti, spk da"serbest piyasa, bizim müdahale yetkimiz yok" şeklinde açıklaması olmuştu. Herhalde buradan da benzer yanıt alırsınız
Çok iyi niyetlisiniz....Ostim yöneticileri keriz avına çıkmışlar. .tek gelir kaynağı borsada milleti tokatlamak. Beklentisi olmayan bir şirket. Size Ostim Prestige projesini yem olarak sundular...Şirket borç içinde yüzüyor...Bank Asya'ya (BDDK) ya 10 milyon Avro borç var...gelir yok...gaydiri gubbak işler çeviriyorlar....yarın hisse 1 TL olursa burası ağlama duvarına döner...
bugün satışın sonlanacağını düşünüyorum. sanıyorum 1 milyon lotun üzerinde sattı vakıf. alıcı da var hisse de. bu beni umutlandırıyor. satış bitince değerini bulur
keriz avı olsa daha yukarıda satma sansları vardı. Benim tahminim para ihtiyacına göre vakıf elindeki hisseleri satıyor. dikkat edin ay sonlarına yakın satıyor. vergi maaş vs ihtiyacı olabilir.
vakıfın düzenli gelirinin olması için şirketin temettü vermesi gerekir. suan o boyutta değil ama ben 2017 de güzel kar edeceğini düşünüyorum. prestij projesi yazın teslim edilecek. satış ve kiralama işleri hızlanacak. Mevcut ortajlıklarında da değişiklik olacağını, getirisiz şirket ortaklıklarından çıkacaklarını düşünüyorum ( ki bu başladı).
Ben kötü niyetli olmadıklarını ancak iyi yönetemediklerini düşünüyorum. bunları gidip genel kurulda söyleyin bence hakkınızdır.
Hisseyi bir haftadır takip ediyorum.Bir hafta boyunca hep eksi kapatti hala kapatmaya devam ediyor.Halkbank bile yaşanan sıkıntılara rağmen yatayda,bizimkisi sanki şirket batmış hep eksi.Bu kadar eksi kapanisa tepki çıkışı bile yok.
Lenovo X2-EU cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar sata,sata bitiremedi elindekileri...orge ve petkimlen bir ara fiatı eşitti...orge 7 üstünde,petkim 5 üzerinde...yaklaşık onlara göre 2 misli düşmüş !!!
He kardeş biz safız iyi niyetliyiz hatta keriziz sen bizim gibi olma.Ne yapalım işte bizde perşembeden beri vakıftan gelen 1,25 milyon lotu karşılayan deli kadar akıllıyız.Keriz avına çıkmışlarsa sen ostim alma kerizlenme.Borç varsa karşılığıda var.Nakit yaratan şirketin koşa koşa gidip borçlarını kapatacağını kim söyledi ?Bugün prestige projesi der yarın oradan gelen parayla başka bir proje der.Sana gaydiri gubbak işler çevirmeyen dürüst şirket yönetimi arayışında başarılar dilerim.
Not:Yatırım tavsiyesi değildir çünkü Türk Halkının hepsi 12 yaşında çocuklardan oluşmaktadır.Okuduğu bir cümle ile kandırılabilir elindeki parayı her an kaybedebilir..Hele borsa ile uğraşanlar tümden salak derecesinde saftır.Kimse kimseyle hiçbir bilgi paylaşmasın piyasa yabancıların oyuncağı olsun diye çıkardığın yönetmeliği geri al SPK,dürüstsen imtiyazlı hisse uygulamasını kaldır.
Sayın Transmisyon bu ay içerisinde satış yazısını kabul etmiyormuş her gün ayrı başvurun diye bir spk yönetmeliği yok emin olabilirsiniz.Vakıf böyle bir açıklamayı yazılı ya da resmi olarak kesinlikle yapamaz.Böyle bir yönetmelik olsa diğer şirketlerde uymak zorunda kalırdı bkz silvrline 24/03/2017 sekur 20/03/2017 petkm 07/03/2017 KAP bildirimleri …Bildirim zorunluluğu vardır ancak istenilen tarih aralığı söylenebilir.Vakıf neden böyle yapıyor öyleyse derseniz eğer tecrübeli olanlar neden olduğunu kolayca tahmin eder,diğer yeni başlayanlar ve amatör yatırımcılara doğru bilgi aktarımı malumunuz spk tarafından engellenmiştir…
Not:Yatırım tavsiyesi değildir çünkü Türk Halkının hepsi 12 yaşında çocuklardan oluşmaktadır.Okuduğu bir cümle ile kandırılabilir elindeki parayı her an kaybedebilir..Hele borsa ile uğraşanlar tümden salak derecesinde saftır.Kimse kimseyle hiçbir bilgi paylaşmasın piyasa yabancıların oyuncağı olsun diye çıkardığın yönetmeliği geri al SPK,dürüstsen imtiyazlı hisse uygulamasını kaldır.
Adamlar 330 bin lot daha sattılar hala yarın satış yapılacak diyorlar yuh.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam ben ezbere söylemiyorum ostim yatırıma mesaj atıyorum .Başkana mesaj atıyorum vakfı arıyorum şikayet edeceğim diyorum zorla cevap geliyor gelen cevap aynen aşagıdadır
Merhabalar
OStim vakfı satış yapacağına ilişkin açıklamalarını eskiden şu tarihler arasında satış yapabilirim diye yapıyordu ama bu sene SPK satış yapmayı düşündüğü her gün için önceden açıklama yapmanız gerekiyor diye uyarmış. Ostim vakfı bu satışları ne kadar sürdürür yada kimlere sattığına bilmiyoruz ve bunu da spk ya başvurarak öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum. Ostim Vakfının Satışı için sorularınızı kap ta yaptıkları bildirimdeki telefon numarasından arayarak öğrenebilirsiniz. Geçmiş yıllardaki muhasebe de yaşanan sorunların davası 2013 yılında görülmüş alacaklar tahsis edilmiştir. Şimdiki açılan dava kamu davasıdır. Maddi bir beklenti değildir. Zararınızın sebebinin şirket yönetimi olmadığını düşünüyorum.
Saygılarımla…
Semih KÖKDEN
Yatırımcı İlişkiler Yöneticisi
Açıklama: Açıklama: Açıklama: yatirim_logo
Ostim Endüstriyel Yatırımlar ve İşletme A.Ş.
100.Yıl Bulvarı No:99/90 Ostim/Ankara
Phone : +90 312 385 34 09
Fax : +90 312 385 24 19
semihkokden@ostimyatirim.com.tr
www.ostimyatirim.com.tr
Vakfı ve ostim yatırımı arayan varmı ? buraya yazma haricinde bir girişimde bulunan ?????
Bu ortakların birisi geri alım açıkladı en fazla 2,5 liradan 1 milyon lot hisse alacam dedi,,diğeri şimdi 2 liradan milyonlarca hisse satıyor e hadi alacaktın madem diğer ortak satıyor alsana,,,spk'da sormuyor bu ne yaman çelişki diye ve neden alacam dedin almadın diye,,spk'ya yazın onlar ceza vermezse bimere cimere yazın...ve genel kurula katılın hakkınızı arayın...oda olmazsa mahkeme,,sonuçta geri alım yapacaz diye beyanları var ve almadılar....
ostim yatırım da yatırımcı ilişkileri semih kökten var sitede mail adresi de var sorun cevap veriyor dönüyor yani diğerleri cevap yazmıyor
Adamlar borsayı soygun olarak görüyor...ne güzel,halka arzlar soygun için düşünülmüş bir sistem,en son bu hisseylen belli oldu,işlem tam oldu...kıytırık hükümetin,kıytırık borsası !!!
Bu arada bizide kıytırık ettiler sağolasınlar !!!
Resmen kendilerine benzettiler !!!
Zamanında SİP'teyken 5000 lot 100.000 yapardı hisse 20 üstündeyken...şimdi 10.000....zaten bu ikinci gelişi buraya,ilkindede gelmişti 5000 olmuştu,peşinden 3-4 arası yıllarca oralarda dönüp dolaşmıştı,üstelik birde bedelsiz yaptılar,bedelli yapsalardı bundan iyiydi,hiç olmazsa bedelli yaptıda düştü derdik...adamların işi çarpmak, çırpmak...2 cıvarı düşünme noktası,yani stoploss uygulama yeri altına inerse,ben genellikle yarıyarıya yaparım...2.11'e takıldı kaldı yine,zaten her takıldığı yerde duraklayıp nabız yokluyor satmak için,bakalım bu sefer ne halt edecekler.ytd.
Bugün ost,m vakfını aradım serdar bey ile görüşmem sonucu bu yıl için 3500.000 lot izin aldıklarını ve satışını vakıf üniversitesi kurmak amacıyla yaptıklarını anlattı ,ben neden üstüstde satış bildiriliyor o zaman aralıklı bildirin yatırımcı çok zarar da biraz forumları okuyunuz dedim ,gelecekde hissenin çok iyi durumlara geleceğini b den a sınıfına geçmek istediklerini falan söyledi satış konusunu dikkate alacağını ve yönetime bildireceğini söyledi.Umarım dediği gibi bu yıl yatırımcısını sevindirir.Yatırım tavsiyesi değildir.
Hisse tavana gidiyor.Ben 2,26 dan vedalastim.Kalan kardeşlerime bol kazançlar diliyorum.
Lenovo X2-EU cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.43 yaptı şu an 2.37...yarısını postaladık nr olur,olmaz diye !!!
Sanırım bunlar birbirine virmanladılarki böyle hareketlendi...ulen ostim yönetimi ne dümenler çeviriyorsunuz...bir varki bastığınız yere kadar topladık,yarıdan fazlasını postaladık,ne yaparsanız yapın artık by.
900 zarardan,1.400 kar,emekli maaşı sayılır !!!
7 milyona yakın işlem hacmi...3 milyon lot ortada dönen.
OSTIM
2.39
2.38
2.39
2.43
2.08
2.273
12.21
3.474.282...lot
7.870.660...işlem hacmi
16:30:02
Tabi arıyorum soruyorum mail atıyorum buraya yazıyorum sizde arayın diyorum milletden ses seda yok.Bugün artık dedim kimse aramıyor vakıf yetkilisine forum sayfalarını bir okuyun yatırımcı güveni size ne kadar anlaşılır dedim .Çok anlayışlı bir kişi her şeyi açık açık anlattı arkadaşlar hisseniz 1 tanede olsa 1 milyonda olsa biraz ilgilenmek lazım diye düşünüyorum bu gün satış haberi olmassa bence p.tesi de yükselir vakfın toplam satış izni bu yıl için 3.5 milyon bu durumu göz önünde bulundurmak lazım.YTD tüm yatırımcılar umarım zarar etmez iyi akşamlar dilerim.
Gözünün içine baka baka teknik yapıyorsa inanmayacaksın.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...a91d334c66.png
2,29-31 arasını da doldurdu aşağıda 2,26 kapanış riskli. Silkelemeyse eğer Fırlarsa 2,45 kapatması muhtemel.