Bazı yerlerde yazıyor iflas ettiler diye
İflas eden bir şirkete bu şartlarda hiç bir banka 10 yıl vadeli opsiyon açmaz.
Hesapsızca büyüdüler ,sonucunda finansal borç arttı
Bütün mesele bu bence
Tahmin tabiki
Printable View
Bazı yerlerde yazıyor iflas ettiler diye
İflas eden bir şirkete bu şartlarda hiç bir banka 10 yıl vadeli opsiyon açmaz.
Hesapsızca büyüdüler ,sonucunda finansal borç arttı
Bütün mesele bu bence
Tahmin tabiki
peki neden su olmasin baskan
banka ile bi sekilde sirket potansiyel ve sakladiklari kap haberlerinin paylasilmasi vb. gelecek konjekturel yukselis hesaba katilarak bankaya hisse devri yapilmis olamaz mi ?
ben bi sirkete yuklu kredi saflayacaksam ayni zamanda ona ortak da olmak isterim bi sekilde ilerisine guveniyorsam kazan kazan.
daha once ingiliz fon ile piyasa yapiciligi kapsaminda 2-2.5 tl hisse satisi yapilmis ve sonra 10 tl ve ardindan 15 tl yol almistik...
suan da benzer durum neden olmasin ...
misal kordsa dan ornek vermek isterim .
kkordsa abd boeng parca tedarikcisi iki sirket satin almadan once ki o zaman halka aciklik %8 lerdeydi..
boeng isci destekleme fonu vb fonlar kordsa nin %25 ini satin aldilar ...
benden para kazanacaksan bana da para kazandiracaksin denildi bir nevi ...
kazan kazan ...
bakalim katmr altindan daha neler cikacak
iflas etmismis hickimse iflas edecegini bile bile bu kadar buyuk bi yatirim altina giremez girmez heleki katmrciler ...
hakkimizda hayirlisi...
Banka konkordato yada icra yoluyla şirkete ana ortak olmamış
Kredi vermiş sn matesis
eski bankalara olan borcunu kapatmış,yeni kredi vermiş ve verdiği krediyide uygun şartlarda vermiş gözüküyor.
Burda şu olabilir.
Krediyi veren banka, ancak bankaya kefil olan güçlü biri yada bir kurum varsa ,o hisseleri almış olabilir.
Yoksa imkb de satılan her 1 lotu alan kişinin TC kimlik nosu vardır.
Banka ve aracı kurum alış satışlarında bu mutlaka vardır.
Öyle gelip milyonlarca lotu hesabı ve de TC kimliği olmayan biri veya birileri alamaz.
Tabi biz bunu göremiyoruz.
Sadece aracı kurumu görebiliyoruz.
Dolayısıyla banka ben ana ortak olayım ver bana hisselerini diyemez.
Mesela LİKA daki ortağı LİMAK demiştirki ,ben kefilim bu şartlarda krediyi verin demiştir.Bankada vermiştir.
Limak da sana kredide kefil oldum,Geçen sefer 11 lerde sattıklarını nasıl aldıysam bunlarıda 5.50-5.95 aralığında talibim sat bana demiştir,oda satmıştır.
Yoksa 600 milyon borcu olan bir şirketin geleceğinden bi haber olan ne başkası nede banka bu riske giremez diye düşünüyorum.
Tahmin tabiki
Neler olacak göreceğiz.
yada yabancı bir ortak gündemde
o ortak öncesinde hem kefil oldu krediye
hemde hissede hakim konuma ,öncesinde getirildi
kafamda bir sürü sorular.....:)
aynen piyasa yapilicigi kapsaminda bir fon yada ortaklik kuracak birileri de olabilir...
suanda sermaye artirimindan vazgecebilegi hissiyati dahi uayndirabilir ama ben her ne kadar %100 bedelli den gelen para yaraya pek merhem olmyacaksa da ki bu durum daha once altlardan yuklu mal alanlarda satisa sebep olabilir ve yeni mallanacaklarinda bedelli sekli tam belli olmadigi icin temkinli yaklasmasina sebep olur ... bunun yaninda %200 de bedelsiz vermesini olumlu karsilarim ki asil kazanc bundan sonra olacaktir ...nasil ?
25 mn sermaye 450 mn sermaye tavani simdi bu bedelli ve bedelsizi yaptiktan sonra asil %400 civari bedelli yaparsa ilerleyen yillarda iste zaman ordan gelecek para cok ise yarayacaktir hele buralardan devrettigi hisseleri yukarilardan halka arz etsinler bakalim o sonraki mesele ...
burada sunu belirtmek isterim 10 tl ustu ve veya 14 tl lerden alanlar tabi ki cani daha sıkılmis ve sabri zorlanmistr ... ancak yeniler icin aldigimiz hisse enaz 6 ay 1 yil vade icin almaliyiz ki anlam kazansin... ben aldim hopp yukari gitsin yok oyle bir dunya ...
gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler
tabiki burda kaybeden sirket olmustur malesef bazi sirketlerin itibari para kazanmaktan sonra geliyor buna da yapacak bisey yok Allah akil fikir versin sirket piyasa da ki itibarini tamamen sifira indirmistir ...
katılıyorum size
buralardan bedelli yaparsa hem katılım düşük olur,hemde gelen para derman olmaz
%100 yapsa gelecek para 25 milyon
bedelsiz %300 yapıp sermayeyi 100 milyona çıkarırsa
o zaman %100 bedelli yaparsa 100 milyon gelir tek kalemde
ama son yapılandırmayla nakit sıkışıklığı ortadan kalmıştır.
acil bedelli sermaye artışına gerek kalmadı diye düşünüyorum.
beter olsunlar
sürünsünler
batsınlar
bu kadar yatırımcı ahı aldıktan sonra
Bunların Allaha inançı yok seni benimi düşünecekler bunların bunların Başka çevrelerle ilişkileri incelensin
Her kademeden mal vermeye çalışıyorlar belli ki patron satışı dışında bilmedipimiz ciddi problemler var.
Tabii bu tarz kumar kapıtlarında her şey patron kontrolündedir. Olumlu haber öncesi birilerine bilgi verilir aynı şekilde kötü haberlerle de..
10 üzerinden dünya sattılar yıllardır çıkmıyor. Alanlara gerçekten yazık ama suçlu olduklarını da bilsinler. Diğer suçlu da SPK.. bu tarz pislik kapıtların borsa da ne işi var allah aşkına. Akıllı olan ve kazanç sağlayan kim? Patron..golü atmış millete..
Çok düştü alayım diyen malum çok var..borsada bir kural vardır; mal verildiği anda bu tarz kumar kapıtlarında düşüş bitmez. Çünkü malı satarlar sonra açıkçılara bırakırlar sahneyi ki daha da düşürsün. Her türlü yukarı kısa tepkiler 5-10 birim daha mal satmak ve keklik avlamak içindir. Şakın bulaşılmasın belli ki bilmediğimiz çok ciddi problemler var bu leş kapıtta.
uzun vadeli yatırım yapmak niyetinde olan yatırımcıları üzecek paylaşımlar yapmak hiç şık bir davranış değil...düşüş nedeniyle moraliniz bozulsa bile başka insanların direncini kırmayın.. gelen haber bence son derece olumlu gözüküyor ama nedense ısrarla kötüymüş gibi gösteriliyor. benim de kendime ait küçük bir şirketim var şöyle düşünüyorum, en büyük problem kısa vadeli borçlardır. bu şirket bunu halletmiş. keşke bankalar aynı anlayışı bizlere de gösterse. kabaca; 25 milyon kasada para var, 120 milyon alacak var ve 340 milyon stok var. kamu borçlarını ödemekte nazlanıyor-zorlanıyor, bu nedenle firmalarda kısa vadeli banka ve diğer borçlarını ödemekte zorlanıyor. firmaya anlayış gösterilmiş ve vade epeyce uzatılmış, bu kadar basit. ben böyle düşünüyorum. belki de fazla iyimserim bilemiyorum. şu ana kadar pek bir şey kazanamadığım için siz bana bakıp alım satım veya elde tutma kararı vermeyin...
Tahtacı avladığını söyleyen, 5,40'dan ver bana Furkan lütfen diyen biri vardı... Sanırım kuzu kuzu bekliyordur.. Biz de öyle düşünüyorduk eskiden... bekliyoruz kuzu kuzu...
Arkadaşlar merhaba
Kap haberi beklentisi varmi sizde. Varsa içeriği hakkında öngörünuz nedir.
şirket satıldı ya da ortak alındı haberi bekliyoruz:yes:
Sayın true 5,40 dan alamadım ama ikinci alım için biraz sakinleşmesini bekliyorum lafınızın bana olduğunu biliyorum; lakin ne alıp sattığınızı bilirseniz problem yok. Daha sadece ilk kurşunumu harcadım 9 kurşunum daha var umarım hepsini harcayacak vaktim olur içini rahat tut sen. Biz her türlü kazanırız
4,60 civarı bir iniş daha yapabilir ihtimal dahilinde değerlendirilebilir..
bu şirketle ilgili kapta tek beklenecek haber patron bugün ne kadar mal sattı olur..
Hisse 80 haftanın dibinde kan kaybından ölüm formasyonu.:thumbdown:
guzeldi bu[emoji6]
Redmi Note 6 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cefaks hocam citi satışları patrondan olabilirmi gedik satışları söylenen miktar açısından yeterli değil bence. YTD.
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günden güne anlıyoruz nasıl bir nalete bulaştığımızı
önceki hisse satış zamanından sonraki harekete benziyor.. verdikçe vermişlerdi..ytd
övmek mi ? ne fiyat verdim ne övdüm.. yanlış bilgi verenler oldukça düzelttim herkes için ha istersen düzeltmeyelim saçmalayanlar devam etsin.. birisi derse ki maliyete yedirmiş finansman giderini diye onu düzeltirim.. yada daha farklı teknik bir konuda hatası olan olursa onu da düzeltirim bu övmek değildir.. tabi bazı insanlar sürekli sövdüğünden dolayı doğruyla/yanlışla işleri olmaz yanına şakşakçı arayabilirler ama o ben olmam olanada birşey demem..ytd
Cimer'e Katmercileri şikayet etmek isteyenler için , şikayet dilekçesinde yazılabilecek önemli ve etkili olabilecek konuları lütfen paylaşalım... Bu mesajı alıntılayarak yazalım.. En sonunda toparlarız.. Herkes ne yazacağını bilir böylece... Ben geçmişte (2-3 ay önce) içerikte yazılması gerekenleri çok yazdım, biraz katılım olsun, çeşitli fikirler gelsin...
Yoksa millet ne yazacağını bilmiyor, kalkıp derinhisse'yi yazıyor dilekçesinde.. Derinhisse daha 2 ay önce analiz etti, suçu yok adamın.. Halbuki Katmerciler yıllardır mağdur ediyor.. Sadece asıl şeytanın ve "minion"larının yaptıklarını yazmalıyız..
şirket salak mı o kadar kendi ayagına sıksınn adamların yaptıgı herşeyy usulu uygunn saan en fazla almasaydın derler yada satt derlerr bunun adı nitelikli dolandırıcılıkkk vicdanları yok bunlarınn borç yapılandırma haberiyle nasıl olurda hisse satışını aynı ana denk getirirsinn normalde hisse satışı olmasaydı olumlu bir haberdi ama yok adamlar zarardaysanız satıp çıkacaksınız zararı kabul edeceksiniz diorr ben şahsenn zararına tek lot vermem bunlara yöneticilerin amacı şirketi batırmaksa onlarla beraber batarızz ÇİFLİK BANKTA Kİ tosun bile bunlardan vicdanlı o bari bi açıklama yapıyor bunların dili LAL olmuşş şirketle ilgili tek bi olumlu haber akışı yok oynadıkları algı şirket batıyor bu algıyı piyasaya veriyorrlar bu namertliktir ancak bunlara yakışırr ytd
Katmerci arkadaşlar haliniz nicedir? Şu lanet kağıdı kap(yapılandırma) haberi düşünce aldım da 5.70 lerde zor sattım. Şimdi bakıyorum beterin beteri varmış..
Hani 15 liradan alıp sattık yine gider dedik, bedelsiz ve bedelli yapacak dedik..
İşin özü bu kadar alavare dalavare hırsızlık, vicdansızlık, insafsızlık olanileceğini düşünemedik..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Beddua edenler şimdi mutludur... Amaçlarına ulaştılar...
Beddua değil, Cimer'e şikayet edin.. Şikayet ne kadar çok olursa, o kadar dikkate alınır.. Dokunulmasa bile, Ankara'dan uyarı yaparlar, "Yeter artık yatırımcına fazla tecavüz etme, bizden biri olarak bilinenler bunu yaparsa, hükümete ve hükümetin safında olan diğer şirketlere karşı güven kaybı oluyor, hem sen tecavüz ettikçe bize şikayet ediyorlar, bıktık artık senin arkanı toplamaktan" diyecek aklı başında bir hükümet yetkilisi çıkar belki...
Bu yüzden "bir işe yaramaz" diyerek Cimer şikayetinden vazgeçmeyin..
Tecavüze karşı sessiz kalmak, tecavüzcünün iştahını arttırır, yine gelip tecavüz eder... ilk mağdur ettiğinde Cimer'e şikayet yağmuru organize etseydi bazı üstadlar, geçen haftaki soykırım yaşanmazdı...
Unutmayın, bunlar Allah'tan korkmuyorlar.. Erdoğan'dan korkuyorlar..
En çok kimden çekinip korkuyorsan ona tapıyorsundur...
Bu yüzden.. Aklınızı başınıza alın.. Katmerciler'in sahipleri için Allah'a beddua etmeyin, Cimer'e şikayet edin... ;)
***KATMR* *ARMDA*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Endekslerde Kullanılan Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı Değişiklikleri
***KATMR******ARMDA*** BORSA İSTANBUL A.Ş.( Endekslerde Kullanılan Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı Değişiklikleri )
İlgili Şirketler [ARMDA, KATMR]
İlgili Fonlar []
Türkçe
Endekslerde Kullanılan Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı Değişiklikleri
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
-
Pay Adı FDPO (%) Geçerlilik Tarihi
ARMADA BILGISAYAR 11 10/04/2019
KATMERCILER EKIPMAN 57 10/04/2019
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/754488
BIST
(09/04/2019 - 12:23:36)
03.04.2019 - 03.04.2019 tarihinde KATMERCILER ARAÇ ÜSTÜ EKIPMAN SANAYI VE TICARET A.S.
payları ile ilgili olarak 5,5 - 5,96 TL fiyat aralıgından 0 TL toplam nominal tutarlı alıs islemi ve/veya 2.877.000
TL toplam nominal tutarlı satıs islemi tarafımca/ortaklıgımızca gerçeklestirilmistir. Bu islemle birlikte
KATMERCILER ARAÇ ÜSTÜ EKIPMAN SANAYI VE TICARET A.S. sermayesindeki paylarım/oy haklarım
03.04.2019 tarihi itibariyle %25,81 sınırına ulasmıstır/asmıstır/altına düsmüstür. Islemin detaylarına iliskin
bilgiler asagıdaki tabloda yer almaktadır.
en son 5,50'ye kadar satmış
bu fiyatlardan satacağını sanmıyorum!
dipten dönüş başlamıştır inşaallah.. patron oyununu bitirdi.. finansmanı sağladı.. bakalım ne oyun çevirecekler...30-40 milyon bir işlem hacmi olabilir...
Olsa olsa tepki yükselişidir... Şikayet konusunu ihmal etmeyin.. Tüm aile bireyleri adına ayrı ayrı şikayet yazılabilir..
Ben bir soru sormuştum silinmiş tekrar soruyorum katmerciler in yönetimdeki çoğunluğu kaybetti genel kurul yapması gerekmez mi?