Originally Posted by
YİRMİÜÇ
yada yabancı bir ortak gündemde
o ortak öncesinde hem kefil oldu krediye
hemde hissede hakim konuma ,öncesinde getirildi
kafamda bir sürü sorular.....

aynen piyasa yapilicigi kapsaminda bir fon yada ortaklik kuracak birileri de olabilir...
suanda sermaye artirimindan vazgecebilegi hissiyati dahi uayndirabilir ama ben her ne kadar %100 bedelli den gelen para yaraya pek merhem olmyacaksa da ki bu durum daha once altlardan yuklu mal alanlarda satisa sebep olabilir ve yeni mallanacaklarinda bedelli sekli tam belli olmadigi icin temkinli yaklasmasina sebep olur ... bunun yaninda %200 de bedelsiz vermesini olumlu karsilarim ki asil kazanc bundan sonra olacaktir ...nasil ?
25 mn sermaye 450 mn sermaye tavani simdi bu bedelli ve bedelsizi yaptiktan sonra asil %400 civari bedelli yaparsa ilerleyen yillarda iste zaman ordan gelecek para cok ise yarayacaktir hele buralardan devrettigi hisseleri yukarilardan halka arz etsinler bakalim o sonraki mesele ...
burada sunu belirtmek isterim 10 tl ustu ve veya 14 tl lerden alanlar tabi ki cani daha sıkılmis ve sabri zorlanmistr ... ancak yeniler icin aldigimiz hisse enaz 6 ay 1 yil vade icin almaliyiz ki anlam kazansin... ben aldim hopp yukari gitsin yok oyle bir dunya ...
gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler
tabiki burda kaybeden sirket olmustur malesef bazi sirketlerin itibari para kazanmaktan sonra geliyor buna da yapacak bisey yok Allah akil fikir versin sirket piyasa da ki itibarini tamamen sifira indirmistir ...
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri