İş yatırım sayfasından bakınca yabancı takasları hep aynı. yaklaşık bir haftadır değişiklik yok. Şirket battsı desek bunlar neden var. Yok batmadı hiç mi satış yok. Enteresan
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
İş yatırım sayfasından bakınca yabancı takasları hep aynı. yaklaşık bir haftadır değişiklik yok. Şirket battsı desek bunlar neden var. Yok batmadı hiç mi satış yok. Enteresan
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugünün ve bu haftanın takasını paylaşabilirmisiniz
Malin hepsi kendilerinde creditin alislari da kendi yabanci napsin denge holdingi
Ne adi kağıtmısın bee, yazıklar olsun... Bizlerde bırakıp çıkınca kim bakacak bunun yüzüne acaba? Spk da kına yaksın.
Kahpe kağıd tek fiyatta sürekli düşen nadir hisselerden
Bu holding ne iş yapar, faaliyet konusu nedir ? varlıkları nelerdir bilen varsa yazabilir mi ?
Bugün şirketı arayıp bu çağrı meselesini sordum. Görüştüğüm yatırımcı ilişkilerine bakan bayan Spk onayı geldiğinde ki bunun için başvuru yapılmış, 2.72 fiyattan çağrının bizler için de geçerli olduğunu söyledi. Bence bu iyi bir haber ve eğer önümüzdeki günlerde bu onay çıkarsa ki çıkmaması için bir sebep göremiyorum, sıkıntıdan kurtarırız. Gelecek haftaya ciddi bir hareket görülebilir, az daha sabır.
Çağrı yükümlülüğü olup da uzun seneler bunu yerine getirmeyen borsaya kote firmaları biliyoruz. Demek ki mevzuatda buna dair yeterince acıtıcı yükümlülükler yok.
Çağrı yükümlülüğünü yerine getirmesi sonraki konu, hele bir Spk dan onay gelsin. O zaman kağıt kaç lirada durum ne ona ayrı bakılır. İyi şeyler olacağı kanaatindeyim. Umarım sabrettigimize değer. İyi akşamlar diliyorum.
Kultur bakanligi sinema filmleri icin tesvigi 32 mlyona cikarmis film sektorune verilecek tesvikler geri odemesiz olucak.malum yeni gostermelik patron servenin adini degistirdi yine denge holding catisi altinda bir film ve produksiyon sirketi kurma karari aldilar.ve isin en ilginc noktasi surda basliyor serve film turkuvaz ile is anlasmasi yapti (atv ) ve bu turkuvazda yonetim kurulu 1 katarli digerleri cok tanidik simalar dengeyi ani bir karar ile devretmesinin sebebi nedir acaba raci sasmazin hersey belirli bir plan dahilinde ilerliyor yeni sirket kurulduktan sonra arkasi arkasina projeler ve tesvikler gelebilir takaslari incelediginizde citi ilk sirada ne kadar bana inandirici gelmese de var bir hazirlik dusuncelerim sadece varsayimdan ibaret
Bir tavan, kağıt tek bir tavan yapsın siz o zaman görün soluğu kaçta alır. Mal toplu ve son zamanlarda ki bu hisse devirleri bir hazırlığa delalet. Onca geri ödemesiz film teşviği var, niye olmasın. Bekleyip göreceğiz ...
düşerken koşa koşa çıkarken ıkına ıkına
Racinin devrettigi hisselere haciz gelmis ati alan uskudari gecti bugune kadar nedwn beklemiski haciz koyacak adam
Hele su sinema sirketi kurulsun bir an once film nasil degisir
Patronun hissesi yüzde 50 altına düşmüş
Vede eski patron Raci Şaşmaz'ın denge holding deki hisselere ihtiyati haciz haberi var
Sidik zoruyla biraz cıktı tek günde başladığı yere düştü
arkadaslar bu hisse 220 daha sonra fiyat duzeltmesi ile 272 den cagrı acıkladı.
19 subat basvuru tarihinden itibaren 2 ay gecti ve yasal sure doldu bugun,bundan sonrası bırde faız odemek zorunda kalıcak.
ben vazgectim diyemez bu işlemden,ayrıca teblıgde acıkca yazıyor vazgecerse cagrı tutarı kadar ceza yerkı buda 100 mıo tl civari,
bu hisse persembe normal isleme acılıyor,spk onayıda yakın zamanda cıkar tahmınımce.
ama bu denızden satan kimdir neden hisse burda surunuyor derseniz vallahi bende anlıyamadm.
ama tek bildigim kap haberlerine gore cagrı olucagı kesın.
yatırım tavsiyesi degildir.
saygılar
Sizce bizlerde toplasaniz kac lot cikar
Geriye dogru 1 yillik olmak uzere arastirdim dengeyi kap haberleri genel kurul kararlari vs bizim dengenin Yalan ruzgarindan geri kalor yani yok bu arada film sirketini kurma kararlari daha once alinmis 19 subat da kurmuslar film sirketini raci den alinmasi planlanilan 125 m lik pana yapi genel kurulda red edilmis raci taraf oldugu icin oy kullanamamis yine edindigim bazi bilgilere gore raci parayi toma finans uzerinden yurt disina cikarmis hisse devir isine gelince a ve b paylari hisse basi 1 liradan devir yapmis cici patrona sirket gib den ana pazara gecis icin spk ya basvuru yapsada istiraki tomanin 2 yildir faliyetsiz llmasindan dolauo red cevabi almis baya bir film ceviriyorlar hisse de subat ayinda a1 kapitalin sirket bilgisi olmadan satilan sirket paylari olduguna dair bildiri yolllayip yasal yollara basvuracagini soylemis bakalim denge holdingkn bu iddasini spk ya yazmak gerek
Bakalim atv ile isbirligi servede oldugu gibi denge sinema sirketinden de gelicek mi
lanetli kağıt
enişte enişte, bir gariplik var bu işte..
yatırım tavsiyesi değildir..
almayın şu ş.sizin kağıdını siz aldıkça düşürüyorlar... ytd
Adi kansız kağıt böyle tahtaya lanet olsun
patron hissesi spekülatif zaman zaman yükseliyor. lotlar sayılır.