Sayfa 7/86 İlkİlk ... 567891757 ... SonSon
Arama sonucu : 687 madde; 49 - 56 arası.

Konu: DENGE - Denge Holding

Kahpe kağıd tek fiyatta sürekli düşen nadir hisselerden

2. Bu holding ne iş yapar, faaliyet konusu nedir ? varlıkları nelerdir bilen varsa yazabilir mi ?

3. DENGE - Denge Holding

Alıntı Originally Posted by Eliminator Yazıyı Oku
    Bu holding ne iş yapar, faaliyet konusu nedir ? varlıkları nelerdir bilen varsa yazabilir mi ?
    Film çevirir, çok güzel... çorap örer kynin başına....
    Birde Ocak bulursa incir ağacı diker.. ileride incir ticareti yapabilir diye ümit ediyoruz....

Sent from my iPhone using Tapatalk

4.  Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    Peki bende bu lanetli kağıt biraz var zarardayım 2,72 den alacaksalar nasıl satacam onlara
     Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    Biraz sabret 2.72 cagriyi onaylasin once spk bakalim patron cagridan ne kadar alim yapicak almayabilirde
    Dostlar, siz bu adamların 2.72'den çağrı yapıp birde alım yapacağına inanıyor musunuz!!

yatırım tavsiyesi değildir..

Alıntı Originally Posted by MMF 1 Yazıyı Oku
    Dostlar, siz bu adamların 2.72'den çağrı yapıp birde alım yapacağına inanıyor musunuz!!

ne demek istiyrsunuz açık yazın daha önce bu hisseye ait bir yazınızı görmedim.önceden yaptığı 3 çağrı var ve 2 sinde katılan vardı diğerinde katılan yktu.şimdi ne yapacak bakacağız

6.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    ne demek istiyrsunuz açık yazın daha önce bu hisseye ait bir yazınızı görmedim.önceden yaptığı 3 çağrı var ve 2 sinde katılan vardı diğerinde katılan yktu.şimdi ne yapacak bakacağız
    Yazı gayet açık arkadaşım,

2.72'den çağrı yapacak olan hisse bu fiyatlarda olur mu,

sence bu durum normal mi!!

7.  Alıntı Originally Posted by MMF 1 Yazıyı Oku
    Yazı gayet açık arkadaşım,

2.72'den çağrı yapacak olan hisse bu fiyatlarda olur mu,

sence bu durum normal mi!!

Bugün şirketı arayıp bu çağrı meselesini sordum. Görüştüğüm yatırımcı ilişkilerine bakan bayan Spk onayı geldiğinde ki bunun için başvuru yapılmış, 2.72 fiyattan çağrının bizler için de geçerli olduğunu söyledi. Bence bu iyi bir haber ve eğer önümüzdeki günlerde bu onay çıkarsa ki çıkmaması için bir sebep göremiyorum, sıkıntıdan kurtarırız. Gelecek haftaya ciddi bir hareket görülebilir, az daha sabır.

8.  Alıntı Originally Posted by Guf Yazıyı Oku
    Bugün şirketı arayıp bu çağrı meselesini sordum. Görüştüğüm yatırımcı ilişkilerine bakan bayan Spk onayı geldiğinde ki bunun için başvuru yapılmış, 2.72 fiyattan çağrının bizler için de geçerli olduğunu söyledi. Bence bu iyi bir haber ve eğer önümüzdeki günlerde bu onay çıkarsa ki çıkmaması için bir sebep göremiyorum, sıkıntıdan kurtarırız. Gelecek haftaya ciddi bir hareket görülebilir, az daha sabır.
    Umarım dediğiniz gibi olur, temennim buradaki tüm k.y. dostların kazanması..

Sayfa 7/86 İlkİlk ... 567891757 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •