Top mu ne kaldıramadı aleti
Printable View
Top mu ne kaldıramadı aleti
bu eşşekten ne zaman adam olacak baya bir sıkışma mevcut ya aya yada yaya gidecek 1.5 aydır 66.70 arası sürünüyor
ne bok yediği belli değil topun
http://fs5.directupload.net/images/170409/taobhbim.jpg
son bir ayda alanlar
devam edin hayırsız hayırlar ********liğe şirketi bitirdiniz zihniyetsiz şahsiyetler..ısgyo alsa ne olur it iti ısırmaz yine çalmaya devam edersiniz hırsızlar ondan sonrada sokakta hırsız var diye bağırırsınız
böyle şirketin .........
Yarında sürün aman cıkma 1 kademe bile
başkası olsa tavan tavan giderdi ey beceriksiz dolandırıcılar
TSGYO Solo 2017/3 Aylık DÖNEM ZARARI: -12.504.314 TL
Son 3 aylik nakit değişimleri :
http://i.hizliresim.com/yEZRl9.jpg
sattık 64 ten cıkarsın simdi amk
merak ettim malda kalan var mi halen? bir kapisma var gibi bu tahtada ama anliyamadik henuz, yakinda cikar kokusu.
ISGYO yu zincirlediler simdilik burada at kosturuyorlar.
Bugün gyo şirketleri popüler baya. Sosyal medyada da çok konuşulmuş https://temelanaliz.net/symbol.html?symbol=TSGYO
69 maliyet yapmıştım hala aşağılarda geziniyor,70 ten aşağı vermem,veremem,satıcı da yok zaten tahtada,niye almıyorsun tahtacı???
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birleşme tarihi ne zaman?
Ne zaman degisecek bu hissenin kaderi
senin taaaaa......................
bist in lanetli kağıtı zihniyeti bozuk bu şerroların ::)
0.68 i hiç mi geçmeyecek bu ruhsuz?
tsgyo cumaları sever
Tsgyo ve sngyo,, uğursuzluk abidesi
VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tsgyo 2014 3-4 yil once euro olan kredi borclarini tl ye cevirecekti ama yapmadi. geliri tl, borclari euro olan bir sirket ne kadar basarili olabilirse, son yillarda o kadar performans gosterdi. sirf bu net yabanci para pozisyonu yuzunden sirkete yatirim yapmiyorum ama yillardir da takip ediyorum. maalesef daha da bekletecek gibi gorunuyor alim icin.
2014 (-149milyon TL)
2015 (-161milyon TL)
2016 (-200milyon TL)
2017 (-246milyon TL)
yabanci para pozisyonu bu sekilde olan bir sirketin yonetimini doverek kovalamak lazim, ama ne hikmetse aynen devam ediyorlar. ilginc. bu arada odenen kredi taksitleri de var. bosa gidiyor nerdeyse.
bu yuzden 0.67 veya 0.68 onemli degil. finansal durumu duzelmeden ancak manipulasyonla bir yere gider bu hisse. o da acili olur.
spk da iş yok böyle feto modeli şirketleri borsadan atacaksın..thyo fetocular yüzünden zarar yazıyordu bunlarda fetocu bana göre hiç bitmeyen zararlar katakulleler var
Borç kime sanırım sahibi olan kuruma sağ cep sol cep...
Olan yuksek fiyattan alarak yıllarca bekleyen borsada yukselişi kaçıran ky dostlara oldu...
Ama mazlumun ağı bir şekilde çıkar...
kötuler bizi cennet taşır...
beceriksizler ordusu
Oranaq bak çagrı fiyatına bak hizaya gel ama halka arz ederken tum hepsi altın oluyor
Bu dünyanın öteside var sayın yöneticiler mağdur küçük yatırımcının ağı yerde kalmaz
sizin yerinizde olmak istemezdim
Hırsızlarrrrrrrr soYUn bakalım spk da öküz gibi bakar bu adi piyasa şeytanlıklarına
0.65 ten çayma hakkı kulanılacak diye söylediler ama bir bilgi bulamadım bilgisi olan varsa paylaşa bilirmi.
yatacak yeri yok adilerin