Hey gidi rahmetli...
Bir ajansın Yunanistan muhabirliğini yapan birini tanıdım.
"Acı var mı? Acı? " yı bilen hatırlar.
O da böyle; Nişantaşı Reasürans' da oturup, Yunanistan' daymış gibi haber sunardı.
Vay be.
Printable View
Hey gidi rahmetli...
Bir ajansın Yunanistan muhabirliğini yapan birini tanıdım.
"Acı var mı? Acı? " yı bilen hatırlar.
O da böyle; Nişantaşı Reasürans' da oturup, Yunanistan' daymış gibi haber sunardı.
Vay be.
Eylül kaç çekiyor. Teknik o tarihe ne der? Sıkışma o güne kadar devam eder mi? Hareketli 3 aylık, yılbaşından bugüne ve 1 yıllık ort durum nedir? Geçen yılın ilk 9 ayından bu yıl ki 9 aylikta ne kadar yukaridayiz? O zaman ki döviz pozisyonu ve şimdi ile fark nasıl? Ayrıca aynı mali satmissa maliyet durumları. Ooooo bunun sonu yok. Ytd.
Günaydın.
Aşağıda 5.82, yukarıda 5.89.
Bu iki değer arası fiyatlar keçiboynuzu benim açımdan.
https://imgrosetta.mynet.com.tr/file...4-728xauto.jpg
Trump haberlerine diğer endeksler gibi bist de ayak uyduracakmi?
Güne; 1dk.dan, 60 dk. ya kadar ideal ortalama dizilimi ile başlıyoruz.
Fiyat 5.78 üzerinde kaldığı sürece 60 dk.lık grafikte 100bar ortalamanın 200 barı kesmesi mümkün.
5.86TL haftalık pivot direnci, ve olası yukarı harekette zorlanabileceği ilk seviye.
Üzerine atabilirse daha sert bir aksiyon izlemek mümkün.
Baskı halinde, gün içinde 5.78TL seviyeleri olağan, ancak 5.82 altı kapanış hoj olmaz... Diye düşünüyorum ben...
Ek: 5.83TL 240dk 100bar ortalama...
trumpla saadet olmaz ispenç.
çok zor becerebilir mi bilmiyorum ama 5.91 üzerine atarsa ŞOV ufaktan başlar bana göre....
merill i alıcı tarafında görmeyeli çok olmuştu
ANADOLU YATIRIM
SODA_Soda Sanayi
5,81 üzerinde alımların güçlenmesini bekliyoruz
Hissede 5,81 üzerinde kapanışı pozitif buluyoruz. Bu açıdan hissede 5,81 üzerinde alım tarafında olmayı tercih ederken 5,87-5,90 bandı hedef olarak izlenebilir. Stop-loss seviyemizi ise 5,75 olarak belirliyoruz.
Kapanış : 5,83
Destekler : 5,81-5,78-5,78
Dirençler : 5,85-5,87-5,90 "
666 pasta?
aynı anda yazmışız.
güzel çıkıyor dostlar..hayırlı olsun...5,91 direncini de geçip şu anda 5,94 te işlem görüyor..
bence şirket hisse geri alımları ile hissenin diplerinin buraları olduğunu ilan etti ki bunu geçen gün yaptığım yorumda da söylemiştim...faizlerin inmesi ile sektör canlanacak..şirket de isteyen alsın isteyen almasın ama ben alıyorum diyor...
Bu defa spesifik bi öngörüm yok yalnız.
Görüntünün görece pozitife döndüğü, 6.1x lere dek sürebilecek bir havanın oluştuğu...
Gün içinde 5.95 e değebileceği... (An itibari ile... checked)
5.90 üzerine hacimli atabilirse yukarıdakileri kısa-orta vadede gerçekleşebileceği dışında...
Hayırlısı. Yüzümüzü kara çıkarmaz inşallah. :notr:
trakya cam iyi çıkıyor...soda da camlar ile paralel hareket etmeye başlıyor...dünyada faizler iniyor..para bollaşıyor..buda tüketim demek ,piyasaların canlanması demek..sodanın 6,00 ı test edip geçmesini bekliyorum önümüzdeki zaman diliminde...sabır sabır sabır...
Bu arada ha bire bunu paylaşıp duruyorum ama...
Bilmeyen varsa...:
Para yazan yerdeki değer, hisse takasında en çok hisseye sahip ilk 5 aracı kurumdan hisseye giren veya çıkan parayı gösterir.
Yani buna göre şu ana dek ilk 5 aracı kurum, Soda tahtasında; +17.237.694 TL artıda.
https://i.ibb.co/hZVJQPS/siso.png
Bu grupta yabancının çıkmasına müsade edip hisseleri alttan toplamış olmak isteyemezler mi? Bilançoda iki kaleme bakar. Yatırım yaptık derler bedelsiz vermezler vs vs. Hopp temettuyu bedelsizi belirlerler alttan hisseleri toplarlar karar alınca yine yukardan pay ederler. Ne hayal ne hayal benimki de şimdi ne saçma oldu.
https://i.resimyukle.xyz/VReG4M.jpg
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anadolu Cam mı, hangisiydi o, soda külünü hani Soda'dan değil de Ciner'den alan?