Sayfa 9/899 İlkİlk ... 78910111959109509 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 65 - 72 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1.  Alıntı Originally Posted by obblomovv Yazıyı Oku
    6.18 stoptan sonra
    Bakalim bu ongorunuz de tutacakmi

güzel çıkıyor dostlar..hayırlı olsun...5,91 direncini de geçip şu anda 5,94 te işlem görüyor..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    güzel çıkıyor dostlar..hayırlı olsun...5,91 direncini de geçip şu anda 5,94 te işlem görüyor..
    Kaynayan kurbağa gibi.. teşekkürler.

bence şirket hisse geri alımları ile hissenin diplerinin buraları olduğunu ilan etti ki bunu geçen gün yaptığım yorumda da söylemiştim...faizlerin inmesi ile sektör canlanacak..şirket de isteyen alsın isteyen almasın ama ben alıyorum diyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5.  Alıntı Originally Posted by atalayk Yazıyı Oku
    6.18 stoptan sonra
    Bakalim bu ongorunuz de tutacakmi
    Bu defa spesifik bi öngörüm yok yalnız.
    Görüntünün görece pozitife döndüğü, 6.1x lere dek sürebilecek bir havanın oluştuğu...
    Gün içinde 5.95 e değebileceği... (An itibari ile... checked)
    5.90 üzerine hacimli atabilirse yukarıdakileri kısa-orta vadede gerçekleşebileceği dışında...
    Hayırlısı. Yüzümüzü kara çıkarmaz inşallah.
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    keko aldın mı hisseyi sen tekrar? bugün en büyük alıcı merill de . aldın diye düşündüm.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

7.  Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    keko aldın mı hisseyi sen tekrar? bugün en büyük alıcı merill de . aldın diye düşündüm.
    Bence keko A1 den aldı. Merill' de keko' yu görünce geldi.
    https://www.kisavade.com/
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    yabancılar kilergyo faciasından sonra beni terk etti dostum...siz artık yabancıya bakmadan işlemlerinizi yapın..benim elimde yok...sattığım her hisse uçar...bunu unutmayın....

Sayfa 9/899 İlkİlk ... 78910111959109509 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •