Yahu 3 gündür sustunuz,şimdi aynı anda konuştunuz.Milletle alay mı ediyorsunuz?Kime hizmet ediyorsunuz?Sizin yazılarınızdan etkilenip bir miktar satış yazdım tabana ,2.33 ten gitti.İyi mi ettim,kötü mü zaman belli edecek.
Printable View
Yahu 3 gündür sustunuz,şimdi aynı anda konuştunuz.Milletle alay mı ediyorsunuz?Kime hizmet ediyorsunuz?Sizin yazılarınızdan etkilenip bir miktar satış yazdım tabana ,2.33 ten gitti.İyi mi ettim,kötü mü zaman belli edecek.
3639 lotumdan 1139 lotunu kaybettim.2500 lotum kaldı.
Burda kimse satın demedi,hatta yolu var diye yazan sen değilmiydin...Temkinli olun demek satın mı demek...Ben bu fiyattan aldım.Ha gelir 4 e,5e ben o zaman tedirgin olabilirim....Hem eğer sattıysan,pişmanım diyorsan hemen tekrar alış gir...büyük ihtimal alırsın.ben almışım şu an için....
Eşleşme 2.10 idi az önce.Şu an tekrar 2.33 te.12 bin işlem olacak silen olmazsa,21 bin de bekleyen olacak 2.33 ten.
Dayan yeşilim dayaaaannnn......2500 lotumla seninleyiz......!!!!!
desanat kardeş,durum nedir acaba?Kademeler nasıl...
Bence şu an bir korku durumu olması gayet güzel diye düşünüyorum.Korkan ky satar...Gerçi bı hissede ky var mı onu da bilmiyorum ya...Neyse ondan sonra da tahta yapıcımız yürü ya kulum diyebilir....Kesinlikle tavsiye değildir.Her koyun kendi bacağından asılır...
Batık kardeşim kusuruma bakmayın.Acil ödemem vardı.Tavuklara yem borcum var 3.000 tl .15 martta ödeyeceğim.Aslında yarın tavandan 2.79 dan satarım diyordum ama tavanda alıcı az olunca satış yazdım.Ama diğer lotlarımı satmam.Çünkü inler çıklar elbette olacak.Artık 2500 lot için zaman sorunum yok.Bu yüzden bu fiyatlara asla satmam.
Şu an için 2.34 te 17 bin lot eşleşecek silen olmazsa.Ama 19 bin lot da 2.34 te satıcı olacak.Silen olmazsa.
Hadi be speğim.Yersin sen o 19 bin lotu da.
Kardeşim bence bu hissede doğru yapıyorsun ama genel anlamda yanlış taktiğin.Hisse bu sefer düştüğünde zarar düşersin bu şekilde.Aldığınla zaten kar etmişsin.Diğer paranla git başka hisse al.Ama bu fiyatlardan almakla bence kazanacaksın.Ama bu taktiğin çok yanlış bir taktik .
Eşleşme şu an 24 bin eşleşen.2.34 te satışta bekleyen 13 bin lot kaldı.Ha gayret speğim.
Müjde kardeşlerim müjde.....!!!!!
sildi süpürdü speğimiz sonradan silmezse......!!!
37 bin eşleşen,14 bin tavanda almak için bekleyen.....!!!!!!!!!
Hay maşallah,bekleyen 27 bin lot oldu.
bekleyen 32 bin lot....!!!!
Artık ver elini 4 tl diyorum pazartesi günü için diyorum.Ama yatırım tavsiyesi değil bu....!!!!!
Eşleşen 47 bin oldu ,bir miktar satış yazan oldu.Tavanda bekleyen 28 bin lot....!!!!
Bugünkü şu hareketlere göre belki de tavan tavan gitmeyip ETİLER gibi ine kalka büyük rakamlara gidebilir bence.Çünkü satıcı da var ama alıcılar da istekli göstertiliyor bize.
Şükür derdim yok ,sıkıntım yok şimdi.Yem parasını yeşilden çıkarmış oldum.2.33 ten sıfırdan hisseye aynı parayla girmiş oldum.Yaklaşık 6000 tllik 1.63 ten almıştım.2700 tlye yakın para kazandım.Bu kar kadar sattım ve 2500 lot yine yaklaşık 6000 tllik yeşil kalmış oldu elimde.Ama artık bu 6000 tllik 2500 lotla yolum uzun.Sağol yeşilim....!!!!!
Teşekkürler dostum ara ara yazda bizde görelim
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
01.01.2017 - 28.02.2017
http://i.hizliresim.com/V0LWBr.jpg
28.02.2017 - 08.03.2017
http://i.hizliresim.com/nRg0yl.jpg
Eşleşme kaç oldu acaba
Şu an için eşleşen 55 bin lot ve tavanda almak için bekleyen lot da 67 bin lot.......!!!!!1
Arkadaşlar benim bir miktar satma sebebim tavukların 15 marttaki yem parası içindi.Ama 3639 lottan 1139 unu sattım.Hareketlere bakınca 2500 lotumla inşallah çok kısa zamanda çok büyük oranda kazanç sağlayacak gibiyiz.Spek satılanları fazlasıyla karşılıyor........!!!!!!!.......Resmen ''Yok mu veren....!!!!'' diyor.....Meydan okuyor piyasaya.....!!!!!
Dediğimiz gibi defter değeri bile 6.44 .Gözaltındaki hisselerin defter değerleri sıfırın altında ve eksideler........!!!!!!!
Arkadaşlar tavukların yanına aşağıya iniyorum.Son durum 54 bin eşleşen.70 bin lot bekleyen almak için tavan 2.34 ten.Kalın sağlıcakla.
A.s .Onların da selamı var....!!!!!
Tablo güzel.Şİmdi geldim.49 bin eşleşen,83 bin tavanda almak için bekleyen......!!!!!!
35 bin lot satıcı var tavanda.Moralim bozuldu......!!!!!
Şu an için eşleşme yine 2.33 ten.14 bin eşleşen var,7 bin lot bekleyen var almak için.Moralim yine düzeldi.Satışları karşılıyor speğimiz.Kararsızların malları alınıyor gibi bugün....!!!!!
Fiyat kazanç 0.42 oldu 2.55 civarı 2011 zirvesi onu bi geçse 4-5 olabilir
Eşleşme kaç oldu acaba arkadaşlar
Tavuk ve civcivlerin selamı var arkadaşlar......!!!!!
Şu an için eşleşen 2.34 ten 36.000 lot....2.34 te almak için sırada bekleyen 21 bin lot var.....!!!!
Öğle seansında alışları silmişlerdi.Umarım yine aynısını yapmazlar......!!!!!!!
Kimsecikler kalmadı anlaşılan.2.34 te satışta 13 bin lot vardı......!!!!!!
Dikkatli olmak lazım iki şirket katmış bünyeye ama biri araba galersisi biri emlak ofisi ne proje var ne de satış inşaat yapacak deniyo o araclar kendininmi komisyonamı satıyo beyaz eşya satış magazalarundakı mallar kendininmi hayır fabrikanın satış hizmetten kar aman para kolay kazanılmıyo 175bin işlem hacmi az degil satıyon desen 4 tavanda alamadıgını 10 tabanda anca verirsin
Arka sayfalarda kalmış taşıyalım,lazım olur belki...
http://fs5.directupload.net/images/170219/si25mdgq.png
2.50 den 12 bin lot geçti.12 bin lot da satıcı bekleyen var......!!!!!
Eşleşme kaç acaba
2.50 den güzel kârla ayrıldım 2011 zirvesi 2.55 civarı artık düzeltme olur diye düşünüyorum