Sayfa 10/201 İlkİlk ... 891011122060110 ... SonSon
Arama sonucu : 1608 madde; 73 - 80 arası.

Konu: YESIL Yeşil Yatırım Holding

1. Dikkatli olmak lazım iki şirket katmış bünyeye ama biri araba galersisi biri emlak ofisi ne proje var ne de satış inşaat yapacak deniyo o araclar kendininmi komisyonamı satıyo beyaz eşya satış magazalarundakı mallar kendininmi hayır fabrikanın satış hizmetten kar aman para kolay kazanılmıyo 175bin işlem hacmi az degil satıyon desen 4 tavanda alamadıgını 10 tabanda anca verirsin

NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Arka sayfalarda kalmış taşıyalım,lazım olur belki...

4. 2.50 den 12 bin lot geçti.12 bin lot da satıcı bekleyen var......!!!!!

5. Eşleşme kaç acaba

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. 2.50 den güzel kârla ayrıldım 2011 zirvesi 2.55 civarı artık düzeltme olur diye düşünüyorum

Alıntı Originally Posted by desenat Yazıyı Oku
    2.50 den güzel kârla ayrıldım 2011 zirvesi 2.55 civarı artık düzeltme olur diye düşünüyorum

Hayırlısı olsun kardeşim.Bol kazançlar.

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.

Alıntı Originally Posted by eto Yazıyı Oku
    Bilançoyu inceleyin.Holdingin bu inanılmaz kârı, iştiraki olduğu Wowwo E-Ticaret Telekomünikasyon ve Teknoloji A.Ş. ve Zincir Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.'den geliyor.

Wowwo E-Ticaret Telekomünikasyon ve Teknoloji A.Ş.'nin şirket değeri 70.399.508.-TL, Zincir Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.'nin şirket değeri 26.532.165.-TL.

Yeşil Yatırım Holding bu iki şirkete %50 oranında ortak.

Holdingin toplam DURAN VARLIKLARI 51,521,173.-TL oldu ve bu bilançoda aktiflerde yer aldı.

Holdingin bunların dışında faaliyeti yok.
     Alıntı Originally Posted by eto Yazıyı Oku
    Bilançoyu inceleyin.Holdingin tek kuruş faaliyet kârı bulunmamakta.

Şirketlerin bilançolarında en önemli şey faaliyet kârıdır. Şirket, her zaman finansal duran varlık edinebilir ve bunları iade edebilir.

Eğer önümüzdeki süreçte aşağıdaki gibi bir KAP açıklaması görürseniz, bilin ki bu bir oyundur ve bittiğiniz andır

"Şirketimizin stratejik planları ve hedeflerine katkı sağlayamayacağının değerlendirilmesi sonucunda, 100.000,-TL sermayesinin %50'sine 50.000,-TL bedelle iştirak edilmiş olan Wowwo E-Ticaret Telekomünikasyon ve Teknoloji A.Ş.'nde, sahip olunan payların tamamının aynı bedelle (50.000,-TL ) Wowwo E-Ticaret Telekomünikasyon ve Teknoloji A.Ş.'e geri iade edilmesine karar verilmiştir. "

Holdingin sahibi Kamil Engin Yeşil'in geçmişte yaptıklarımı bildiğimden, hisseye mesafeli duruyor ve hissedarlara bol kazanç diliyorum.Umarım korkulan olmaz ve hisse yıllar sonra hissedarlarına kazandırır.
    Uyarılarımı yapmıştım.Bugün ilk taban geldi.Umarım devamı gelmez ya da bugün toparlar

Sayfa 10/201 İlkİlk ... 891011122060110 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •