eyvallah abi.. valla son 2 haftada Önder beyden daha çok çalýþmýþýmdýr.
Ýlk vaadim:
Kapsýz bir haftamýz dahi olmayacak..
Her hafta Kapta bomba haberler.. :))))
Printable View
Borsa Ýstanbul a.s.genel müdürü yetkisini
Kullanmýþ gibi anladým
Söz konusu borsa Ýstanbul yönergesi 5.madde
Ýlgili yonergeyi bir arkadaþ buraya koyarsa yorumlama imkaný olur
Ýllaki habere gerek yok dostum !!! Haber sadece kaðýttaki hareketi hýzlandýrýr ...þirket çalýþýyo ucv cihazlarý kütür kütür satýyo ve önümüzdeki süreçte 2. Dalgayla beraber( vürüs) katbe kat satacak eee ne kaldý þunun surasýnda bilanço ve bilançolara ...eþek gibi gidecek sonrasýnda ...acý bu seneyide gerelle geçirek mk iþimizin adý ne ??? Bunu satýp ne alýcýk dimi ama :)) ...temel analiz þaþmaz , ancak ve ancak gecikebilir sadece ...
Arkadaþlar neyi tartýþýyosunuz adam bizzat altý ay beklerim dedi yahu...
CB Erdoðan ABD ile yeni bir dönem baþlayabilir bazý mutabakatlarýmýz oldu dedi.
ABD endeks ve vadelileri iyi ve viop akþam seansýnda artýya geçti.
Bizim için önemli olan þey, alan/ satanlar, brüt takas ve kredi yasaðýndan ziyade covid 19 baðlamýnda yapýlan ve sayýn HEG in bulup kopyaladýðý ürünlerin lansmaný, satýþ ve iþ anlaþmalarýdýr.
Deva Ýlaç brüt takas ve kredi yasaðýndan sonra bilançoyu nasýl fiyatladýysa somut geliþmeleri brüt takas ve kredi yasaðý ile daha iyi fiyatlayabiliriz.
Al/ sat/ yatýrým tavsiyesi deðildir.
Harika bir karar bana göre hissede haber gelecekti ,bunun öncesi mal toplayýp haber gelince iyice fiyatý yukarý çekeceklerdi,böyle daha iyi para peþin kýrmýzý meþin öyle her önüne gelen hareket çekemeyecek ,SPK gerçek yatýrýmcý istiyor dolaysýyla bence çok olumlu ,hisseyede olumlu yansýmasýný dileriz. rtalb ve deva örneðinde olduðu gibi hisseye gerçek anlamda yarar saðlar inþallah
kagýt tahminimce taban açabilir patladýk
ALLAH cezasýný versin bunlarýn
Hesabýnýzý 2017 yýlýnda açmýþþsýnýz, 2017 den beri borsa da 100 lerce firma brüt takas yedi.
Þuan 40 firmaya brüt takas uygulanýyor. ve bazýlarýna brüt takas yaradý bile daha rahat tavan tavan gidiyorlar.
Bu Gerele nasýl yarar bilmek zor tabii.
Ama brüt takas olayýna gelecek olursak, çok da abartcak bir þey yok.
Brüt takasýn tek olumsuz yaný aldýðýn hisseyi ertesi gün satabiliyorsun.
bir de tahtada eskisi kadar her kademeye kalýn alýþ satýþ lotu yazan olmuyor. Çünkü kredili iþlem yasak. herkes gücü kadar sahnede oluyor. (burasýda olumlu) .
Borsamýzda þuan 40 hisse de Brüt takas uygulanmaktadýr.
Ýlk günlerde biraz panik olur ama sonra toplarýz diye düþünüyorum.
açýlýþýmýz 4.24..
4.50 ye kadar 250 bin llot satýþ var.
Tabana kadar 324 bin lot alýþ emri var.
Biri sýnýrý geçmiþ sonra brüt yemiþ patronda þikayet eder bir güzel sabah mallarý alýr ne güzel dünya ya olanda panikcilere olur .Yeni gelenler böylece devir daim yapar
VIA_G4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burayý 25 kiþi okuyor þuan, normalden fazlayýz :) cumaya kadar sabredin ekrana bakmayýn, biþey bildiðimden deðil tahmin sadece.
Bukadar ky ile yola devam edemeyiz...
Kredi çekip mala giren var borç harç alýp mala giren var, buaralarý okuyanlarýn çoðu bu þekilde bence,
Korkmayýn ama nereden çýkacaðýnýzý iyi bilin çok aþaðýlara da gelebilir gerel bu tekniðe de temele de bakmaz aman....
Çoðu kiþi kaðýtta taban yani çöküþ beklentisindeydi ,þahsen ben olumlu bakan taraftaydým ,hafif bir salýnma sonrasý RTALB ve DEVA örneðini aklýma getirdim ,endiþelenmedim bile nitekim iki saate 3 milyon yüz bin lot iþlem yaptý bence kaðýt kendi gücüyle hareket edecektir.
Ben böyle adý birþey görmedim git cezayý serefsize kes hisseyi neden burute soktunuz yok arkadaþ borsada bezdim
Bu patronda var çakallýk elindeki ürünün birini KAP'a vermiyor neden malin hepsini alacak adi
Elimde 3 hisse 2 si tavan 1 tabana gidiyor sqtarsam ********im patron ve spek tayfasi
Bu haber 7 Haziranda Þirketin de Üyesi olduðu SAVUNMA HAVACILIK UZAY KÜMELEME DERNEÐÝ'Nin Web sitesi tarafýndan paylaþýldý.
Gerel'in bunun gibi hazýr 6 tane daha ürünü var. geri kalan ürünlere http://www.virusendstop.com sitesine girip katalog kýsmýný týklayýpp ulaþabilirsiniz.
Kataloglar hem ingilizce hem Türkçe hazýrlanmýþ.
Peki en kritik soru bunlar hakkýnda KAP ta bir bildirim var mý?
Ne yazýkki yok. :(
kendi öngörüm/görüþüm:
eðer kapalý alanlarda virüsle beraber yaþayacaksak bu tip virusu önleyen/öldüren cihazlara ihityaç var.
Dün koreli ortak firmamýzýn geliþtirdiði 2 tane Violed teknoloji kullanan basit þekilde tasarlanmýþ dezenfeksiyon cihazlarýný tanýtacaktým. ama insanda araþtýrma isteði býrakmadýlar..
Herkesin gözü tabanda , benimse tavanda :)
Citibank takasý 348.000 artý ve 962.000 olmuþ . Takas bakabilecek olan var mý?
al/sat/yatýrým tavsiyesi deðildir.
Arkadaþlar þirketi aradým yatýrýmcý iliþkilerine ulaþamadým santraldaki kýz önce önder bey yok dedi sonra mail atýn dedi ,ben görüþmek için ýsrar edince dahili numarasýný istedim veremeyeceðini verirse ona kýzabileceklerini anladým konuþmalarýndan ,arkadaþlar daha sonra baðýmsýz denetimini yapan þirketi arayýp þirkette nuhatap bulamadýðýmý söyledim ,amacým bilgi almak neden brüt takasa alýndý þirket ne düþünüyor ,herhangi bir özel yada genel durummu var diye sorup cavaplar aramaya çalýþýyorum .
bu þirketi bilen yada arayan arkadaþ varmý daha doðrusu neler oluyor bu konuda objektif bilgi verecek arkadaþlar varsa yorum yazmalarýný rica ederim ,nasýl bir iþ nasýl bir þirket bu kamuya bir bilgi paylaþýmý yok eee bakýyorum burada þirketin ürettikleri ürünlerle ilgili paylaþýmlar var bir anlayan durumu açýklarsa gerçekten minnettar kalacaðým.
Twitterda gerel gereldim diyenler sus pus olmuþ Perþembe bültenin çýkmasýný bekliyorlar herhalde:)Cuma günü de grafik haber veren verene olur adamlar yardýmcý oluyor caným kyye:)
Sayýn Horasanlý;
Þirrketi daha Önceden 3 kere aradým. Bugun tekrar aradým ancak Önder Beye ulaþamadým.
Kendisine 5 defa mail mail attým maillerime dönmedi.. Cumaya kadar dönüþ yapmazsa kendisini Spk ya þikayet edeceðim.
Þirket hakkýndaki ürün bilgilerinin hepsini burda beraber araþtýrarak Ýnternetten bulduk.
Ledbus þirketin sitesine mail attým, daha doðrusu Zorlu Avm'nin UV sistemini 2 milyona aldýðýný söyledim
ve sizin buna benzer çalýþmalarýnýz var mý diye sordum. ordan kataloðu mail attýlar. dedim bunu KAP'ta niye yayýnlamadýnýz?
Cevap gelmedi.
daha sonra kataloðu http://www.virusendstop.com sitesinde de bulduk.
Bu siteyi þirket 27 nisan da açmýþ. Þirketin Katar ayaðýnýn numarasý sitede mevcut.
en son Saha kümelenmesi 7 Haziran da Gerel'in ürünün paylaþmýþ ama ne kendi sitelerine bu ürünleri koymuþlar ne de kapta bir açýklama var.
Özetle yapýlan onca güzel çalýþma, herþeyi gizili saklý yapmaktan ve hep bana hep ben kazanayým demekten ziyan olacak...
çok teþekkür ederim sayýn HEG@ baþka arkadaþlarda arayýp þirketi durum açýklamasý yapmaya zorlamalýyýz ,akýl alýr gibi deðil para koymuþuz önder efendinin maaþýný biz verelim telefona çýkmasýn ,eðer para koymuþsak ortaðýz e neden hiç birþeyden haberimiz yok onuda geçtik adam saklambaç oynuyor telefondan kaçýyor ,ilk defa böyle bir durumla karþýlaþtým ,ben ýsrarla tekrar tekrar arayýp ayrýca SPK ya da þikayetimi ileteceðim ,anlaþýlmaz bir durum ,anlayan arkadaþlar yada arayanlar varmý baþka bilemiyorum onlara ne cevap verildi yada verilmedimi.
elimde mal olduðu sürece iþlem yapmam da kýsýt yok.sadece malý tamamen boþaltmadýðým sürec.
bu gün kaç kez iþlem yaptým.bu panik ne ?
ytd.
Artýk eminim çok daha büyük bi bomba patlayacak ...ben sustum yüzde yüz gitmeden yazmam artýk ...bol kazançlar
Surda yüzde yüz yazýp millete etkileme arkadaþým bilgiyi koy milleti gaza getirme ben aldým bekliyorum yönlendirme yapma lütfen haber paylaþ
Evet bugun bizi çok üzdüler.
ama akþamki geri dönüþ güzel oldu. zaten brüt almasak bugun gene -2 yapardýk çokda abartýlacak bir durum deðil.
hatta kapanýþ güzel oldu. panikçiler gitti
Geleceðe dair bir bakýþ açýsý daha paylaþayým.
Gerel fabrikasý neden Zonguldak/Çaycuma da?
Þirketimizin Ceosu Sayýn Yüksel Kardeþ'in 6 Haziran 2013 yýlýnda Hürriyte verdiði demeçte
Neden Çaycuma sorusunu þöyle açýklamýþ:
Fabrikamýzý 2007'de Çaycuma'ya taþýdýk. Çünkü, Zonguldak geleceðin GAP'ý. Filyos'ta 33 milyon metrekare hazine arazisi var. Baþbakanýmýz oraya yatýrýma büyük önem veriyor. Termik Santral yapýlacak, en büyük limanlardan biri de orada yapýlýyor. Tersane de yapýlýyor. Havalimaný 12 kilometre, deniz, kara, demiryolu va[/B]r.
Sayýn Ceomuzun aslýnda Borsa dýþý tercihleri çok baþarýlý. :)
-Mesela Tesla alanýnda lider
- Koreli Uv firmasý Seoul (alanýnda ilk 3te)
-Panasonic gene alanýnda lider
Keþke bunlarýn fiyata da yansýmasýný da görebilsek.
ÞÝmdi Filyos Projesi ne durumda ona bakalým:
21 Mayýsta basýna yansýyan haberlere göre projenin %80 i bitmiþ.
Osmanlý Padiþahý Sultan 2. Abdülhamid döneminden itibaren hayata geçirilmesi planlanan Filyos Projesi kapsamýndaki 25 milyon ton kapasiteli Filyos Liman Projesinin yüzde 80i tamamlandý. Karadenizin en nitelikli limaný olacak olan Filyos Limaný ile kuzey-güney aksý birbirine baðlanmýþ olacak.
[B]Türkiye'nin Ýlk Mega Endüstri Bölgesi
Türkiye'nin ilk mega endüstri bölgesi olan Filyos Endüstri Bölgesi, güneyindeki Filyos Serbest Bölgesi ve Türkiye'nin en büyük limanlarýndan biri olan Filyos Limaný da Filyos Yatýrým Havzasý'nda yer alan ve Türkiye’nin önemle üzerinde durduðu ulusal bir yatýrým projesidir. Projeyle birlikte yeni taþýmacýlýk koridorlarý oluþturulmasý, Ýstanbul ve Çanakkale Boðazlarý'nýn trafik yükünün azaltýlmasý, nitelikli üretimin arttýrýlmasý, ulusal ve uluslararasý taþýmacýlýk ve ticaretin geliþtirilmesi planlanmaktadýr.
Bürütün cezasýnýn ilk gününe göre,iyi yerden kapatýyor maþallah.
Allah kazancýmýzý bereketli,hayýrlý olmasýný nasip etsin inþallah.
Sabah verenlerin malýný aldým korkuyorlarsa neye alacaðýný arastirsanlar ben güveniyorum hisseye sonuna kadarda bekleyeceðim. kapta bir tane haber gelsin yeterli bize geçmiþ olsun arkadaþlar.Panik yapým satanlarada geçmiþ olsun ...
Ben de girdim bugün beklentisi ne
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
KAP: GEREL [ ] GERSAN ELEKTRÝK TÝCARET VE SANAYÝ A.Þ. Yeni Ýþ Ýliþkisi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/850469
Dosyalar:
Yeni Ýþ Ýliþkisi 2020-06-10
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
Ýngilizce
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi 09.04.2018-13.04.2020
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Yeni Ýþ Ýliþkisine Baþlanan/Baþlanacak Kiþinin Niteliði Müþteri (Customer)
Müþterinin/Tedarikçinin Adý Soyadý/Ticaret Unvaný Mat Analitik Danýþmanlýk Hizmetleri A.Þ.
Varsa Müþterinin/Tedarikçinin Ortaklýðýn Kamuya Açýklanan Son Gelir Tablosundaki Net Satýþlar/Satýlan Mal Maliyeti Ýçindeki Payý -
Varsa Müþterinin/Tedarikçinin Ortaklýðýn Kamuya Açýklanan Son Bilançosundaki Ticari Alacaklar/Borçlar Ýçindeki Payý -
Ýþ Ýliþkisinin Baþlamasýnýn Öngörüldüðü Tarih 2020-06-10
Varsa Sözleþmenin Önemli Koþullarý Yoktur.
Yeni Ýþ Ýliþkisinin Ortaklýk Faaliyetlerine Etkisi Ciroya olumlu katký saðlayacaktýr.
Açýklamalar
Açýklama Gersan ile Mat Analitik Danýþmanlýk Hizmetleri A.Þ. arasýnda UVC Led Armatürlerinin
üretimi ve satýþý iþlerini kapsayan toplam bedeli 4.000.000,00 USD tutarýnda malzeme imalat ve satýþ sözleþmesi imzalanmýþtýr. Söz konusu sözleþme
kapsamýnda teslimatlar sözleþme tarihinden itibaren 2 yýl içerisinde gerçekleþtirilecektir.
Bu açýklama Mat Analitik Danýþmanlýk Hizmetleri A.Þ.'den alýnan 10/06/2020
tarihli izne istinaden yapýlmýþtýr.
Gersan ile mat analitik danýþmanlýk arasýnda uvc led armatürlerinin üretimi ve satýþý iþlerini kapsayan toplam bedeli 4.000.000 dolarlýk sözleþme imzalandý