Artan

45,32 10 18:10
176,20 9.99 18:10
20,14 9.99 18:10
81,55 9.98 18:10
90,50 9.96 18:10
Artan Hisseler

Azalan

26,64 -10 18:10
50,40 -10 18:10
4,43 -9.96 18:10
26,26 -9.95 18:10
10,50 -9.95 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.718.614.181,40 18:10
6.933.504.972,47 18:10
6.649.086.491,22 18:10
6.265.564.086,85 18:10
6.096.634.471,25 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 791 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GEREL - Gersan Elektrik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    Arkadaşlar şirketi aradım yatırımcı ilişkilerine ulaşamadım santraldaki kız önce önder bey yok dedi sonra mail atın dedi ,ben görüşmek için ısrar edince dahili numarasını istedim veremeyeceğini verirse ona kızabileceklerini anladım konuşmalarından ,arkadaşlar daha sonra bağımsız denetimini yapan şirketi arayıp şirkette nuhatap bulamadığımı söyledim ,amacım bilgi almak neden brüt takasa alındı şirket ne düşünüyor ,herhangi bir özel yada genel durummu var diye sorup cavaplar aramaya çalışıyorum .

bu şirketi bilen yada arayan arkadaş varmı daha doğrusu neler oluyor bu konuda objektif bilgi verecek arkadaşlar varsa yorum yazmalarını rica ederim ,nasıl bir iş nasıl bir şirket bu kamuya bir bilgi paylaşımı yok eee bakıyorum burada şirketin ürettikleri ürünlerle ilgili paylaşımlar var bir anlayan durumu açıklarsa gerçekten minnettar kalacağım.
    Sayın Horasanlı;

Şirrketi daha Önceden 3 kere aradım. Bugun tekrar aradım ancak Önder Beye ulaşamadım.

Kendisine 5 defa mail mail attım maillerime dönmedi.. Cumaya kadar dönüş yapmazsa kendisini Spk ya şikayet edeceğim.

Şirket hakkındaki ürün bilgilerinin hepsini burda beraber araştırarak İnternetten bulduk.

Ledbus şirketin sitesine mail attım, daha doğrusu Zorlu Avm'nin UV sistemini 2 milyona aldığını söyledim

ve sizin buna benzer çalışmalarınız var mı diye sordum. ordan kataloğu mail attılar. dedim bunu KAP'ta niye yayınlamadınız?

Cevap gelmedi.

daha sonra kataloğu http://www.virusendstop.com sitesinde de bulduk.

Bu siteyi şirket 27 nisan da açmış. Şirketin Katar ayağının numarası sitede mevcut.

en son Saha kümelenmesi 7 Haziran da Gerel'in ürünün paylaşmış ama ne kendi sitelerine bu ürünleri koymuşlar ne de kapta bir açıklama var.

Özetle yapılan onca güzel çalışma, herşeyi gizili saklı yapmaktan ve hep bana hep ben kazanayım demekten ziyan olacak...

2.  Alıntı Originally Posted by HEG Yazıyı Oku
    Sayın Horasanlı;

Şirrketi daha Önceden 3 kere aradım. Bugun tekrar aradım ancak Önder Beye ulaşamadım.

Kendisine 5 defa mail mail attım maillerime dönmedi.. Cumaya kadar dönüş yapmazsa kendisini Spk ya şikayet edeceğim.

Şirket hakkındaki ürün bilgilerinin hepsini burda beraber araştırarak İnternetten bulduk.

Ledbus şirketin sitesine mail attım, daha doğrusu Zorlu Avm'nin UV sistemini 2 milyona aldığını söyledim

ve sizin buna benzer çalışmalarınız var mı diye sordum. ordan kataloğu mail attılar. dedim bunu KAP'ta niye yayınlamadınız?

Cevap gelmedi.

daha sonra kataloğu http://www.virusendstop.com sitesinde de bulduk.

Bu siteyi şirket 27 nisan da açmış. Şirketin Katar ayağının numarası sitede mevcut.

en son Saha kümelenmesi 7 Haziran da Gerel'in ürünün paylaşmış ama ne kendi sitelerine bu ürünleri koymuşlar ne de kapta bir açıklama var.
    çok teşekkür ederim sayın HEG@ başka arkadaşlarda arayıp şirketi durum açıklaması yapmaya zorlamalıyız ,akıl alır gibi değil para koymuşuz önder efendinin maaşını biz verelim telefona çıkmasın ,eğer para koymuşsak ortağız e neden hiç birşeyden haberimiz yok onuda geçtik adam saklambaç oynuyor telefondan kaçıyor ,ilk defa böyle bir durumla karşılaştım ,ben ısrarla tekrar tekrar arayıp ayrıca SPK ya da şikayetimi ileteceğim ,anlaşılmaz bir durum ,anlayan arkadaşlar yada arayanlar varmı başka bilemiyorum onlara ne cevap verildi yada verilmedimi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •