1810 usd wolfe hedefi var. 1762 dan 4.dalgada longladım bugün
Printable View
amerika yarın kapalı mı?
mor bulutlar dolanıyor ...:)
https://i.hizliresim.com/yWkEMF.jpg
Çevrede borsadan para kazananlar çoğalırsa ky borsaya oluk oluk akar.duyan gelir duyan gelir borsada bedava para dağıtıyorlarmış diyen gelir :he:
bugün dişciye gittim dişin birini çektirdim
O esnada beklerken konuşmaları duydum, sabah gözünü yumuyon bir hisse seçiyon, akşama parayı katlıyon diyenler çoğalıyor, yakında simitci kahveci gazozcu gelir bedava para kazanmaya :kahkah:
Elliot
Kitle psikolojisi üstüne kurulu.
Macd ve rsi ise doğada geçerli kanun.
:plc::plc::plc::plc::plc::seyt::seyt::seyt:Arkadaş lar kimseyi etkilemek istemem ama short açan varsa mutlaka stop koysun yarın çok sağlam bir kuş uçuşu görebiliriz. Borsada çok eski sayılmam ama bu hareketi belki on defa gördüm. Kuşlarımız uçmaya hazır hale gelmiş gibi görünüyor. Ne zaman olacak bilmiyorum ama çok sürmeyecek sanki. Shortçular mutlaka stop koysun.:plc::plc::plc::plc::seyt::seyt::seyt::seyt :
normal gripten ya da kalp gibi rahatsızlıklardan ölenlere bile corona teşhisi konduğu ve sayıların şişirildiği söyleniyor..dünyada yani..
abd için deniyorki Çinden tazminat almak için vs. yapıldı..ama sanmıyorum..bunu icad edenlerin dediği oluyor..ne rakam diyorsa onu açıklıyorlardır..
mesela ölenlerin sayısı 1-2 ay önceki max olan sayıdan 2-3 kat artarsa ne olacak !! olması muhtemel..çünkü sonbahardan sonra KIŞ var.. ilkbahardan sonra YAZ geldi..bahane hazır yani..hem de oyun kurucuların dediği tam olarak anlaşılacak..şimdi parçalar eksik..
mesela sonbaharda okullar açılacakmı..yetkililer susuyor..millet özel okullara dünyanın parasını ödedi..belkide çark dönsün diye ses çıkarılmıyor..2. dalganın olması muhtemel ortamda okul açılır mı..akıl işi değil..ama yetkililerden ses yok..
çocuğa maske mi takacaksın..bu tam bir kaos olur zaten..
ama bunu dillendirmiyorlar..
Başına Gelmeyen yoktur
Benimde çevremde öyle 20 yıldır borsada sın ama boşuna
Bak bana neydim ne oldum yanlış biliyorsunuz borsayı bu kağıdı al
töbe töbe
Şeytan diyor vur küreği alnının ortasına dünün zırtapozu akıl vermeye başladı
Demiyorki adam bana
kredi vermiş borçlandırmış
İşim yok
Evim kredi
Arabam kredi
Kazancım kredi
Ekonomi olmuş bok
Mal borsa düşmez ise ekonomi iyi kafasıyla yaşıyor
Yarın seni çarparlar ise borsadan
Evini arabanı elinden alırlar
O zaman sorarlar sana borsayı nasıl bilirdin diye
1 kişide çıkıp sormuyor..yahu okullar açılacak mı..2. dalga beklentisi var..nasıl olacak bu diye..
soramazsınız..tutarlar ensenizden..borsaya gir sen 2. dalgayı düşünme diyorlar..
x50 dışına çıkmam parayı sokakta bulmadığım dediğim adam %50 kar yaptı, beni de artık galipçi yaptı. çok enterasan bir piyasa var gerçekten ne alsan akşama en az %3-4 kar ile günü kapatıyorsun .
Bu borsa kolay kolay düşmez arkadaş
Ya yabancı kafası bozulacak satacak
Yada iç savaş olacak
Adamlar ekonomiyi düzeltemeyeceklerini anladılar
Para basarak borsayı yükseltip kazananları da harcadıkları o görünce milletimiz iyi
Taşıma su ile değirmen bir yere kadar
Senin paranın hükmü yok kendi ülkende geçer oda malın değerini verirsen para eder
Alın işte araba ve ev fiyatlarına bakın anlarsınız
Hergün a haber izleyerek borsayı da yeşil görerek kendimizi hipnoz ediyoruz çohh eyiyiğ diye
Bu arada netflixe kısıtlama getirilmiş
Oxford aşı maşı yok ,en kötüye hazırlanın dedi bugün.
Allahtan bizde vakasayısı çok değil.
Artık bu pandeminin mutasyonla biteceği ihtimali kaldı
abd nin önemli bankalarda teknik durum bizim bankalarla benzer sanki..hatta daha kötü..
long olanlar stop koymasın mı?
herhalde ilk alıma başladıklarında 0 dan yukarıya giderken görmüş. :)
tüm kağıtları 0,01 den alırız yabancıdan diye taliptik ama bunlar yüksek fiyatlardan sattı yaww :)
https://i.resimyukle.xyz/3NJUQJ.png
https://i.hizliresim.com/ZzSMxb.png
pasta.. bugün GARANTİ sahne almış... bakalım yükünü yükleyen yüklüyor.. bu vadede kılıçlar çekilmeye başlamış
JPMorgan ..60 dolara kadar düşme potansiyeli var..93.35 gösteriyor şuan
https://i.hizliresim.com/OthkS1.gif
Bu sene içinde ya da 2021 in ilk çeyreğinde aşı bulunacağına dair beklentilere gülüp geçiyorum. Çin'den bize gelinceye kadar 30 mutasyona uğramış bir virüse nasıl aşı bulacaksın. Sürü bağışıklığı, doğal seleksiyon ve ölen ölür kalan sağlar bizimdir moduna devam.
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Araba fiyatları 1 yılda ikiye katlamış, ev-gıda-temizlik malzemeleri, beyaz eşya fiyatları uçmuş, ama enflasyon tek hanede. Yatacak yerleri yok bunların.
Ekonomi çok iyi çooook
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu girenler zaten batık kumar oynuyor ha bire batmış ha ona ha yüze. Kaybedecek neyi var ki. Bedava kredi bulmuş işi de yok ne yapacak hazıra dağ dayanmaz oynuyor tutarsa diye. Birde beş on kat prim yapan hisse duyumlari var. 25 bin yanına bir sıfır hayal ediyor. Olursa olur olmazsa zaten taş atıp da yorulmadi ki. Musluk açık prosedür imza yok. Bunlar kredi çekebildigi sürece böyle
Kredi alan borsaya geliyor herhalde.