Elliot
Kitle psikolojisi üstüne kurulu.
Macd ve rsi ise doğada geçerli kanun.
Elliot
Kitle psikolojisi üstüne kurulu.
Macd ve rsi ise doğada geçerli kanun.
Arkadaşlar kimseyi etkilemek istemem ama short açan varsa mutlaka stop koysun yarın çok sağlam bir kuş uçuşu görebiliriz. Borsada çok eski sayılmam ama bu hareketi belki on defa gördüm. Kuşlarımız uçmaya hazır hale gelmiş gibi görünüyor. Ne zaman olacak bilmiyorum ama çok sürmeyecek sanki. Shortçular mutlaka stop koysun.
![]()
normal gripten ya da kalp gibi rahatsızlıklardan ölenlere bile corona teşhisi konduğu ve sayıların şişirildiği söyleniyor..dünyada yani..
abd için deniyorki Çinden tazminat almak için vs. yapıldı..ama sanmıyorum..bunu icad edenlerin dediği oluyor..ne rakam diyorsa onu açıklıyorlardır..
mesela ölenlerin sayısı 1-2 ay önceki max olan sayıdan 2-3 kat artarsa ne olacak !! olması muhtemel..çünkü sonbahardan sonra KIŞ var.. ilkbahardan sonra YAZ geldi..bahane hazır yani..hem de oyun kurucuların dediği tam olarak anlaşılacak..şimdi parçalar eksik..
mesela sonbaharda okullar açılacakmı..yetkililer susuyor..millet özel okullara dünyanın parasını ödedi..belkide çark dönsün diye ses çıkarılmıyor..2. dalganın olması muhtemel ortamda okul açılır mı..akıl işi değil..ama yetkililerden ses yok..
çocuğa maske mi takacaksın..bu tam bir kaos olur zaten..
ama bunu dillendirmiyorlar..
Yer İmleri