Sayfa 7/999 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon
Arama sonucu : 7990 madde; 49 - 56 arası.

Konu: Viop - XXI

Elliot
    Kitle psikolojisi üstüne kurulu.
    Macd ve rsi ise doğada geçerli kanun.

2. Arkadaşlar kimseyi etkilemek istemem ama short açan varsa mutlaka stop koysun yarın çok sağlam bir kuş uçuşu görebiliriz. Borsada çok eski sayılmam ama bu hareketi belki on defa gördüm. Kuşlarımız uçmaya hazır hale gelmiş gibi görünüyor. Ne zaman olacak bilmiyorum ama çok sürmeyecek sanki. Shortçular mutlaka stop koysun.

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Acaba diyorum, yabancılar yerlilere malı kitleyip kaçıyorlar mı inceden. Yabancı oranı % 50 düzeyine gerilemiş. Yabancı oranı biraz daha düşerse borsa nasıl bir seyir izleyecek merak ediyorum. Sonbahar ve kış enteresan geçebilir. Bekleyip göreceğiz.
    Ybtakasoranı son 5 yılın dibinde belki daha fazla zamanın dibinde bilmiyorum bearbull abi bilir en son ybtakasoranı ne zaman 51 altına düşmüş
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Acaba diyorum, yabancılar yerlilere malı kitleyip kaçıyorlar mı inceden. Yabancı oranı % 50 düzeyine gerilemiş. Yabancı oranı biraz daha düşerse borsa nasıl bir seyir izleyecek merak ediyorum. Sonbahar ve kış enteresan geçebilir. Bekleyip göreceğiz.
    Yabancılar aynen öyle yapıyorlar dostum

5. normal gripten ya da kalp gibi rahatsızlıklardan ölenlere bile corona teşhisi konduğu ve sayıların şişirildiği söyleniyor..dünyada yani..
    abd için deniyorki Çinden tazminat almak için vs. yapıldı..ama sanmıyorum..bunu icad edenlerin dediği oluyor..ne rakam diyorsa onu açıklıyorlardır..
    mesela ölenlerin sayısı 1-2 ay önceki max olan sayıdan 2-3 kat artarsa ne olacak !! olması muhtemel..çünkü sonbahardan sonra KIŞ var.. ilkbahardan sonra YAZ geldi..bahane hazır yani..hem de oyun kurucuların dediği tam olarak anlaşılacak..şimdi parçalar eksik..

6.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Nakite gidecek.
    Dolara.
    Dolar indexinde deçıkış olacak.
    Kahin gibi konuştum yaaa.
    Bende dolar satıyorum devamlı bu yıl dolardan bir cacık olmaz düşüncesindeyim gümüş topluyorum devamlı 😁sende gümüş düşecek dediğin için dahada çok topluyorum sen ne dersen tersini yapıyorum gerçekten iyi kazandırıyor

Alıntı Originally Posted by hisci Yazıyı Oku
    Bende dolar satıyorum devamlı bu yıl dolardan bir cacık olmaz düşüncesindeyim gümüş topluyorum devamlı ��sende gümüş düşecek dediğin için dahada çok topluyorum sen ne dersen tersini yapıyorum gerçekten iyi kazandırıyor
    Hisci bir kaç ay sonra gümüşlerini yeni dipten alırım.
    Söz..t
    Hem ben düşecek dediğim günün altında şu an.
    Sen nasıl kazandın.?
    Kimi kandırıyon.

8. mesela sonbaharda okullar açılacakmı..yetkililer susuyor..millet özel okullara dünyanın parasını ödedi..belkide çark dönsün diye ses çıkarılmıyor..2. dalganın olması muhtemel ortamda okul açılır mı..akıl işi değil..ama yetkililerden ses yok..
    çocuğa maske mi takacaksın..bu tam bir kaos olur zaten..
    ama bunu dillendirmiyorlar..

Sayfa 7/999 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •