Bu hırsız,arkasını devlete dayamış ş.. ne hissesini nede evlerini alın.Onları bu mübarek günde Allaha emanetedin,o gerekeni yapar hesabını sorar.
Printable View
Bu hırsız,arkasını devlete dayamış ş.. ne hissesini nede evlerini alın.Onları bu mübarek günde Allaha emanetedin,o gerekeni yapar hesabını sorar.
Şeref yoksunları, ahlak yoksunları, insanlık yoksunları, karakter yoksunları, edepdizler, zalimler. Allah belanızı versin emi...
Manasız manasız düşüşler, istediğiniz entrikaları çevirin, istediğiniz oyunları oynayın, kıçınızı da yırtsanız şahsım adıma satarsam Allah belamı versin...
Hırsız, müslüman görünümlü sahtekar gurup.
Bu saçma sapan ve gereksiz düşüşün sebebi büyük çıkışın başlangıcı olabilir diye düşünüyorum ve temenni ediyorum. İnşaallah...
EKGYO 40 Milyon lot Yabancı satışı var
Satış tarafları #Bıst genelinde Anormal Yüklü
''Bilinmeyen Haberi Büyükler önceden Satın almış Gibi''
40-50-60 milyon lot yabancı ve büyükler için çerezdir.
Citi,nın oyunlarını çözemedim... teknik taktik hikaye...reis. Açıklama yapana kadar.. sürünmeye devam
ZiraatYatırım hedef fiyatı 2.26dan 2.85'e çıkarmış. Yarın yüklü bir satış olursa bunun sorumlusu kim olcak yine? Kabak tadı verdi bu hedef fiyat muhabbeti. Bence yasaklanmalı. Örnek veriyorum, (nasılsa yukarı hedef fiyat vereceğini biliyosun) üç beş farklı aracı kurumla hisseyi dipten topla, sonra yukarı yönlü hedef fiyat ver. Daha sonra üç beş yatırım kurumundan açıktan sat. Açığı da dipten topladığın hisselerle virmanlayıp kapat. Hedef fiyat verme muhabbeti manupilasyona çok açık bi durum. Sen ben spk'dan ceza yeriz diye, şurda ağzımızdan yanlış bişey çıkmasın diye kılı kırk yarıyoz. Adamlar manupilasyonu legal hale dönüştürebiliyor.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/917854
Bu işe 1 kademe bile oynamadı. Şaşkınlıkla izliyorum...
ne dediksek o..varlık fonu yansımaları.en son atanan kartal imamdan yönetimde varlık fonunda thy dan ondan sonra daaa beter çöktü emlak gyo ....dünya gısganıyooooo .temel analiz çok önemli ..sayın babacan zamanında 1 dolarlardan halka açılan emlak gyo ne hale getirdi akp parti rejimi gısganıyolaaaaaa emlak gyo ne hale geldi garibim ..bugün sinpaş gyo g.müdürü açıklamalar yapıyordu .ne yöneticiler var özel sektörde ..
neyse teknikte bozuldu .sıkışma aşşaaaa doru hareket etti .anca haziranda bir erken seçim sonrası ve babacanın ekonominin başına geçtiği gün korkmadan alınacak tek hisse..iyi olsun diyelim ..aşı hala yok ..
Tabiki edilebilir. En azından bir çaba sonuçta. Ama şu var... Twitter da üç beşbin takipçili hesaplar en ufak birşey yapsa gören ve hemen ceza veren Spk nın , bunları görmediğine pek ihtimal vermiyorum. Herşey yasal kılıfla yapılıyor. Ya da bi kılıf bir şekilde uyduruluyor
Reis kanalı emlak konutun patronuna soktu, acısı büyük doğrulamıyor:)
Kanal haberi etseydi de %birkaç artsaydı bari
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık akıllandım devletle bağlantılı şirketlere kesinlikle bulaşmıyorum,sürekli vatandaşa yüklenip üzerinden besleniyorlar.Turkcell de bunlardan biri.
Hey maşaallah. Mübarekler, hakkınız ödenmez, yatırımcısını her zaman korumak adına büyük savaş verdiniz 2.30'da. Boru değil ne de olsa şirketimiz E K G Y O
:kahkah: :kahkah: :kahkah:
EKGYO has bi’şey değil ki !.
Son 10-15 yılda halka arz edilen kamu şirketlerinin hepsi berbat durumda.
10 yıl önce halka arz fiyatının altında kamu şirketi mi olur ? Kamu şirketlerine bile güvenemeyeceksek kime güvenipte yatırım yapacağız ?
Yazıklar olsun diyorum, başka da bir şey demiyorum!.
Al-sat tut değildir.
Emlak konutun piyasa değeri şu an için yaklaşık 8.7 milyar tl. Bugünki KAP açıklamasında bahse konu olan Beşiktaş Ortaköydeki arsanın satışında %45payı var şirketin. Bu da, en iyi teklife göre yaklaşık 1.2milyar tl yapıyor. Esasen çok müthiş bir KAP haberi. Borsa sabahtan taban bile açsa bana göre tavan yapabilcek bir haber.Ama hisse buna en ufak tepki göstermiyor. Neden?
Herkesin kendince bir nedeni elbette vardır. Ama bana soracak olursanız, piyasa bu satışlardan elde edilecek karın yatırımcıya kazanç olarak döneceğine inanmıyor sanırsam. Ne gibi endişeler olabilir? Mesela şirket hisse geri alım programı açıkladı. Bu hisseler geri nasıl alıncak? Şirketin temettü ayrıldıktan sonra kalan karı ile alınacak diye biliyorum. Peki güzel geri alım yapsınlar, bu da müthiş bir haber. Ama gel gör ki piyasa buna da güvenmiyor. Yatırım tavsiyesi olmayıp kendimce senaryo üretiyorum. Diyelim ki belli bi azınlık şirketin hisse geri alım zamanını bilip ona göre pozisyon alıyor. Belli bir süre hisseleri topluyor. Sonra şirket birden, hisse geri alımı gereği temettüden kalan parayla hisseleri geri alıyor. Tabi burada zaten bir düğüm var. Şirket hisseleri ne zaman ve kaç tlden toplayacak. İşte bunu önceden bilen paraya para demiyecek. Sana bana düşen temettüyle hisseler bir anda geri alıncak ve haliyle yükselme potansiyeli olacak. Dipten toplayan mutlu mesut insanlar, hisseleri şirkete yukardan satacak belki de. Bunlar olacak diye idda etmiyorum, yatırım tavsiyesi yapmıyorum, bu hisse neden yükselmiyor diye kendimce sebeplerini bulmaya çalışıyorum.
https://i.hizliresim.com/iQo5Ao.jpg
Son arsa satışından%45 pay alacak.
1.192 milyar......normalde tavan olması lazım ama ,,,,, bir bit yeniği var...itenşın. Diyorum
Milleti gaza getirip aldırmaya çalışmayın, sürekli satış var,devlet bile kanalın yapılacağından emin değil.Pazar günü Murat kurum kentsel dönüşüm, deprem ve hatta chp hakkında bile konuştu fakat kanal istanbul hakında tek kelime etmedi, yandaş rezil modaratörde korkusundan kanal ile ilgili soru soramadı.
Ayrıca gidecek hisse senedi gidiyor.Alarko,gyo,sasa.... ya bakın, nerelerden nerelere geldi ve yoluna devam ediyor, çünki namuslu, şerefli patron yatırımcısınıda düşünür, birlikte kazanır.
Gideceksin, elin mahkum. Başka çaren yok. Boşu boşuna zaman kaybetmeyin, boşu boşuna küfürler yemeyin.
Bütün iyi haberleri yok sayıp,
Şimdi bu kafasını kuma gömünce,
Görünmediğini falan mı sanıyor?
Çok ilginç.
kanal istanbul yapılacaksa hazirana kadar ihale aşamasını tamamlamalılar...açıklamaları öyleydi ..
hazirana kadar ihale etmezlerse zaten her geçen gün aşağı gitmesi kaçınılmaz..
tokiden 1.4 milyara arazi almıştı kanal istanbul güzergahında..
kanal istanbul yapılmayacaksa 1 milyar zarar eder oradan..
yapılacaksa 3 milyar kar eder..
3 ay kaldı izleyip göreceğiz bakalım..
ben kendi adıma 1 aya kadar netleşeceğini düşünüyorum...45 gün ila süresi olacaktır ihalenin....
eğer 2021 in ilk yarısında ihale ederiz dedilerse 1 aya kadar ihale ilanına çıkmalılar
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
haziranda erken seçim olası .aşı yok yabancı kaçıyo .tarihi diplerde yabancı oranı .aşı hala yok .en son akp parti yönetiminden açıklama yerli aşı nisandı yıl sonu mücdeeee si geldi ..yani 8 ay gecişkcek falan ..aşı hala yok gelmiyo bu arada ..kısıtlamalar kalktı ..büyük bir başıboşluk hakim ..merkezde para varmı herkes bi şe diyo ..faizler dolarla beraber zi,rvede gısgançlıktan çatloyo dünya ..aşı hala yok ..bahara kalmış son bahara deniyo ..ordan da 2023 ordan 2053 e doru ..aşı hala yok dünya gısganıyo ..emlak gyo varlık ofnu şirketi varlık ofnuna bağlı .varlık fonuna ataann en son yönetime kartal imamcı mezunu ..varlık fonları borsada dümnya gısganıyoo çatlıyolaaa ..büyük çökküş ossun genede gısganıyolaaaa ..yabancı kaçıyo aşı hala yok ..
kısıtlamaalr var ama yok .
bankalar mafiş ..tarihi çöküşte borsada ..
aşı hala yok .faizler ucusta .
emlak piyasası acil hareketlenmeden küçük orta esnaf sanayici ayağa kalakmaz .acil alt binlerce iş imaknı yaratan inşaat hareketlendirilmeli ..hesap basit faizler 1 in altına inecek farkı devlet karşılayacak devletin ödeyebileceği bir fark ..acil yapmalaılar yada zaten babacan geliyor haziranda erken seçim ..emlak gyo baabcanla beraber hakettiği yere ucar ..
-kısa bir temel analiz ..
Ben bu adilerin hisselerini almayın dedim,sağlam şerefli firmalara yatırım yapın,içerden haber almışlardır, faiz yükselticekler sanırım bundan dolayı şimdiden hissede satıştalar, o kanal bunların birtarafında patlayacak ama ne zaman bilemem.:)ytd.
Resmen operasyon yapıyorlar. Birileri de sıcak koltuklarında izliyor. Öbürü de gelmiş yatırımınızı borsamızda değerlendirin diyor. Velhasıl yatırımcımın para pul oluyor, sıcak koltuklarında izleyenler tıkır tıkır maaşını alıyor, borsaya yatırım yapın diyenler de bundan sonra yatırımcı felan ... bulur