https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...yorlar-1888401
Toplu goc baslamis hemde Agridan
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Printable View
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...yorlar-1888401
Toplu goc baslamis hemde Agridan
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Topik sona doğru yaklaşırken en iyisi birşey yazmamak lazım.
Vay-be kadın resmen vatandaşı tehdit ve hakaret ediyor.!!
Törkisch tipi demoktrasi bu olsa gerek.!!
Yazıklar olsun.!!!
Kendime masallar.!!
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
Bu memlekette seçimlerde ciddî bir şekilde idrar kontrolü gerekli, sidiği koyulmuşların ben de dahil oy kullanmaması lâzım.
Diktiğimin evlâtları 20-30-40 yıl evvelinden bahsediyorlar, ulan hayvanlar 21 Y.Y. geldik.
Gezi karsiti biri olarak soyluyorum(tartisma cikmasin simdi bundan)
%100 yakin 8 ayda parasi degersiestirilen
Bir ulkede halk sokaklari yakmiyorsa
Uzun lafin kisasi
Essek olmaya devam ediyorsa
Semeri erdogan ve yandaslari vurmaya devam edecek
Milli guvenlik kurulunun gecen hafta yayinladigi bildiriye de bakarsaniz
Ittiraz eden bu gidise terorist damgasi yiyeyecek
Onumizde secenekler belli
parayi degersizlestirdiler ulkeye para getiremezlerse o faizler artmak zorunda kalacak
Artirmazlarsa ulke duracak ic karisikliklar
Ve sonu kotu biten bir filmi izleyebiliriz
Parasi olan da olmayanda herkes kaybedecek
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Basinda cikan resmi aciklamalari soyle bir toparlarsak artik doviz gelsin diye yuksek kur yuksek ihracat dusuk ithalat ve dusuk alim gucu planlaniyor.
Dolarin ne kadar yukseldigi nasil yukseldigini artik umursamayacaklar. Onemli olan doviz gelsin, fakirleselim ama yeterki doviz krizi cikmasin dis borclar odensin
Isin garibi bu fakirlesme surecinde emlak fiyatlari astronomik seviyeye cikti ve inmiyor. Hatta Turkiyenin bazi bolgelerinde fiyatlar dolara endekslenmis durumda. Dolar arttikca buradaki emlak fiyatlari da fezaya gidiyor. Bodrum ve cevresi bir ornek mesela.
Simdiden gecmis olsun
Hayirli olsun bakalim.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar yeni sayfamız hayırlı uğurlu olsun. Bir sonraki toplantı (ppk ) ne zaman bir de sizce faiz artırımı yada indirimi hangisi olacak bence kesinlike faiz indirimi olacak ama ne kadar tahminleri alalım ben min. 100 diyorum 200 olsa şaşırma dolarda bu sefer 14 leri deler geçer gider ...
Enflasyon görünümüne odaklanmak lazım… Abd- AB enflasyonu yataya sardıktan sonra ekim de yeni zirve yaptı… Bizim haftalık repo- tüfe makası kapanmadan, bu süreç devam eder… Dolar 14 de olur, 15 de…. 16 da
Biraz enerji fiyatları üzerinden enflasyona müdahale geliyor ama bakalım…
Günaydın gençler hayırlı haftalar bol kazançlar furayım mı levyeyi şeye yoksa dokanmayam ne hali varda görsün mü
12.49 tsss
Simide gelen zam kadar zam versinler maaşlara yeter. Onca hesap kitap hikaye. Simitten güzel indikatör mü var?
Le havle !!![emoji83][emoji83][emoji83]
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kısa dönem (6 ay içinde) kur - enflasyon geçişkenliği yüzde 30 imiş. Hakan Kara yayın yapmış bu konuda. Ortalama kurdaki yüzde 10 luk artış, enflasyona 3 puan katkı yapıyor.
Eylül ortalama USD kuru: 8.5534
Ekim ortalama USD kuru: 9.1702
Kasım (devam ediyor) ortalama USD kuru: 10.4874
Kanal içinde devam ediyor.
https://i.resmim.net/STiZj8.png
12,75 ….. maşallah
Brrrüüüst
12,78
Kasım ayı TÜFE yine komik gelecek. Bahane de kur şoku gerçekleşmeden fiyatları topladık olacak. Esas etki Aralık ayında. Tabi ne kadarını gösterirler muamma. Kasım- Aralık TÜFE 8-10 puandan az olmamalı Tüvik hesabına göre dahi.
İyi trade yaptıtrdı:evil:
En son satışı 12.74 görmüştüm,çok hızlı hareket etti 9 sonrası,galiba 12.85 oldu birara.
işbank sisteminde çok hızlı hareket ediyor satım alımı bile geçiyor,sistemin kafası bile atıyor.
VİOP 0.70 artıda,dövize endexli borsada alıcılı:notr:
Yahu adamlar diyorki biz faizi indirdik kur aşırı yükseldi denetim yapmak lazım kur üzerinden ilgili kurumlar görevlendirdik,ama hiç suçu üzerlerine almıyorlar mutlaka bir suçlu yaratmaya çalışıyorlar:seyt::seyt::seyt: