Sayfa 7/1004 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 49 - 56 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Hayirli olsun bakalim.
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Dolar 12.3690

Başlık hayırlı olsun .

Sonuçta dolarla maaş değil maaşla dolar alıyoruz .
    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2. Arkadaşlar yeni sayfamız hayırlı uğurlu olsun. Bir sonraki toplantı (ppk ) ne zaman bir de sizce faiz artırımı yada indirimi hangisi olacak bence kesinlike faiz indirimi olacak ama ne kadar tahminleri alalım ben min. 100 diyorum 200 olsa şaşırma dolarda bu sefer 14 leri deler geçer gider ...

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yeni sayfamız hayırlı uğurlu olsun. Bir sonraki toplantı (ppk ) ne zaman bir de sizce faiz artırımı yada indirimi hangisi olacak bence kesinlike faiz indirimi olacak ama ne kadar tahminleri alalım ben min. 100 diyorum 200 olsa şaşırma dolarda bu sefer 14 leri deler geçer gider ...
    16 Aralık tarihinde PPK toplantısı

100 indirim olur gibi.

4.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yeni sayfamız hayırlı uğurlu olsun. Bir sonraki toplantı (ppk ) ne zaman bir de sizce faiz artırımı yada indirimi hangisi olacak bence kesinlike faiz indirimi olacak ama ne kadar tahminleri alalım ben min. 100 diyorum 200 olsa şaşırma dolarda bu sefer 14 leri deler geçer gider ...
    Enflasyon görünümüne odaklanmak lazım… Abd- AB enflasyonu yataya sardıktan sonra ekim de yeni zirve yaptı… Bizim haftalık repo- tüfe makası kapanmadan, bu süreç devam eder… Dolar 14 de olur, 15 de…. 16 da

Biraz enerji fiyatları üzerinden enflasyona müdahale geliyor ama bakalım…

5. Günaydın gençler hayırlı haftalar bol kazançlar furayım mı levyeyi şeye yoksa dokanmayam ne hali varda görsün mü
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

6. 12.49 tsss

Simide gelen zam kadar zam versinler maaşlara yeter. Onca hesap kitap hikaye. Simitten güzel indikatör mü var?

8. Le havle !!![emoji83][emoji83][emoji83]

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Sayfa 7/1004 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •