İlerde turkcell'le birleşme ihtimali olur mu diye aklıma geliyor ama iyi mi olur nasıl olur karışık mevzu, tekel olsun istenmez heralde.
Printable View
İlerde turkcell'le birleşme ihtimali olur mu diye aklıma geliyor ama iyi mi olur nasıl olur karışık mevzu, tekel olsun istenmez heralde.
Gelin gidecek olan sanki Tcell'miş gibi yahu,:) hisse %5 yaptı.
Bist 30'un en eşeği bu.
La havle...
5G'nin yapıtaşı olan fibere yatırım
5G için mobil teknolojilere olduğu kadar fiber yatırımlara da aralıksız devam ettiklerini belirten Türk Telekom CEO'su Ümit Önal, “İnsanı merkeze alan yaklaşımımızla herkesi ‘Değerli Hissettirmek' amacıyla hizmetlerimizi sürdürürken, Cumhurbaşkanımızın internet hızlarının artması ve fiberin yaygınlaştırılması için koyduğu hedefi ödev olarak üstleniyor, artan yatırımlarımızla hız kesmeden Türkiye'yi fiberleştirmek için yüksek motivasyonla çalışıyoruz. Fiber altyapıyı Türkiye'nin her köşesine taşıyarak, 2021 Eylül ayı itibarı ile fiber ağımızın uzunluğunu 353 bin kilometreye çıkardık. Hızla yaygınlaşan fiber altyapımız ile birlikte sabit geniş bantta yeni abone kazanımımızı ve Türkiye'nin internet penetrasyonunu artırmayı sürdürüyoruz" dedi.
“Türkiye'nin dört bir yanını fiber ağlarla ördük”
Sabit tarafta özellikle fiber, mobilde LTE ve altyapı başta olmak üzere tüm iş kolları için yaptıkları yatırımları 10 yılda iki kattan fazla artırdıklarını söyleyen Önal, sözlerine şöyle devam etti: “2021 3. çeyrek itibarıyla baz istasyonlarımızın yaklaşık yüzde 45'i fiberle bağlı durumda. Türkiye'nin dört bir yanını fiber ağlarla ördük. Bu yılki yatırımlarımızla Türkiye'nin altyapıdaki fiberleşme oranını yıl sonunda yüzde 90'lar seviyesine ulaştırmayı hedeflediğimizi söylemiştik. Gururla söyleyebilirim ki; yılı bitirmeden bu hedefe ulaştık".
https://www.iha.com.tr/istanbul-habe...turdu-3421660/
İşlem hacmi en yüksek 30 hisse içerisinde sürekli olurdu, bugün yok. Bir bit yeniği var bu işin içinde ya...[emoji848] Hayırdır inşallah. [emoji120]
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün Tcell %5.5 prim yaptı, bugün de arayı kapatmaya niyeti yok gibi, mal toplu ve de çok kontrollü, neyi bekliyorlar hala.
normalde 11 küsürlerden hepsini satar çıkardım ama bizi beklenti içine soktukları için düşeceğini bile bile satmadım.bugün yarın haber gelecektir.şimdi tam alsat yapayım derim hop yollarlar haberi dımdızlak malsız kalırım ortada .sonuçta olumlu bir haber geleceğini düşünüyoruz.haber beklediğimiz gibi gelirse 20 lere kadar alım fırsatı vermez zaten.:ok:
Türk Telekom, teknoloji alanındaki çalışmalarına devam ediyor. Şirketin 2005'ten bu yana dijital dönüşüme yaptığı yatırım miktarı 18,1 milyar doları aştı. Dünyanın sayılı teknoloji şirketlerinden Juniper Networks ve Net Insight iş birliğinde Türk mühendislerin 5G alanındaki başarısını dünyaya gösteren şirket, aynı zamanda geleceğin ‘Unicorn'ları olan girişimleri yurt dışına açtı ve Atatürk Kültür Merkezi'nin 7 yıl boyunca ana destekçiliğini üstlendi.
sadece 2005 ten beri yapılan yatırım 18.1 milyar doları aşmış durumda.diğer duran varlıkları , yatırımları hariç...
bu şirketi kurmaya kalksan 100 milyar dolara kuramazsın...:whistling:
Bankalar %55 ine 4.7 milyar dolar verdi,,,18.1 milyar dolar yatırım,,,bugünkü kurla 302 milyar tl,,,bakıyoruz piyasa değerine 32 milyar tl,,,,bir yerde biri yanlışlık yapıyor ama kim bilemedim.
18.1 milyar dolar yatırım yapılıyor da bunun bilançoda değerlemesi neden yapılmıyor,,bu 18.1 milyar dolar genel giderler değil herhalde,,adı üstünde yatırım.
18.1 milyar dolar bugünkü kurla 238 milyar tl ediyor.
Ben 238 milyar tl yatıracam,,yılda 3-5 milyar kar edecem,,bu kar, yatırımı 50 senede amorti ediyor,,mantıklı mı acaba?
238 milyarla borsada oynasa idi,,her yıl %20 kazansa 47 milyar kazanacaktı:kahkah:
Bence o alacakmış bu satacakmış takmayın o kadar.
2022 yılında güzel bir temettü daha vermesi bekleniyor.
Temettü veren şirketin fiyatının ucuz olası bir avantaj Gerisini boş verin.
bence anlaşmayı yeni yıla saklıyorlar.malum hesap kitap bilanço işlerinden dolayı.bu akşam yada hafta sonu açıklayıp imzalar pazartesi atılabilir.:hi:
Seneyi çift hanelerde kapatmamak için çok çaba harcadılar, vadelide pozları öyle mi ayarlamışlar acaba.
Tcell kaç gündür bunu sopalıyor ama bunda tık yok hala, ekside hisse yahu.
sayfada bulunan bütün arkadaşların yeni yılını kutluyor sağlık huzur ve mutluluklar diliyorum
Ben de tüm ortaklarımın yeni yılını en kalbî duygularımla kutlar, 2022 yılının başta sağlık olmak üzere tüm güzellikleri beraberinde getirmesini dilerim.
Şirketimiz Türk Telekomünikasyon A.Ş. Yönetim Kurulu'nun aldığı karar ile 1 Ocak 2022'den itibaren geçerli olmak üzere;
Açıklamalar
Tüm iş süreçlerinin sürekli iyileştirilmesi bakış açısıyla yalın, çevik ve verimli hale getirilmesi, sorumluluk alanları net organizasyon yapılarının hayata geçirilmesi, Türk Telekom organizasyonunun ve süreçlerinin günümüz ihtiyaçlarına cevap verebilmesi amacıyla Strateji Planlama ve Dijital Genel Müdür Yardımcılığı kapatılmıştır. Şirketimiz "Strateji Planlama ve Dijital Genel Müdür Yardımcısı" Barış Karakullukçu şirketimizden ayrılmıştır.
Türk Telekom değer zincirinin zenginleştirilmesi, iş süreçlerinin daha entegre ve bütünsel yönetilerek güç birliğinin desteklenmesi ve finansal ve operasyonel performansımızdaki sürdürülebilir büyüme hedefimizin devam ettirilmesi amacıyla Strateji Planlama ve Dijital Genel Müdür Yardımcılığı tarafından yönetilmekte olan aşağıdaki fonksiyonlar şu şekilde yapılandırılmıştır;
- Şirketimiz %100 iştiraklerinden TT Ventures Proje Geliştirme A.Ş. (TT Ventures), yatırım yapılan girişimlerin global pazarlara açılması, TT Ventures tarafından kurulacak olan Girişim Sermayesi Yatırım Fonu operasyonlarının yönetilmesi, finansal getirilerin hızlandırılması ve Türk Telekom marka değerinin geliştirilmesi amacıyla yeniden yapılandırılmıştır. Bu kapsamda, İş Geliştirme ve Yeni Girişimler Direktörlüğü organizasyonu TT Ventures altında konumlandırılmıştır.
- Şirket içerisinde farklı birimler altında yönetilmekte olan ürün ve servis organizasyonunun bütünsel bakış açısıyla yönetilmesi, ürün geliştirme süreçlerinin sağlıklı işletilmesi ve ürünlerin sağlıklı büyümesi amacıyla Dijital Ürün ve Servis Geliştirme Direktörlüğü kapatılarak, mevcutta yürüttüğü fonksiyonlar Pazarlama ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı'na bağlı Ürün ve Servis Yönetimi Direktörlüğü'nde konumlandırılmıştır.
- Finansal Teknolojiler Direktörlüğü bünyesinde yürütülmekte olan fonksiyonlar, Şirket finansal süreçleriyle entegrasyonunun artırılması ve bütünsel bir yaklaşımla daha etkin yönetilmesi amacıyla Finans Genel Müdür Yardımcılığı'na bağlı olarak devam edecektir.
- Strateji, Yatırım ve İş Planlama Direktörlüğü fonksiyonları ve Program ve İştirak Yönetim Ofisi Direktörlüğü süreçleri daha entegre ve bütünsel yönetilerek daha çevik ve etkin sonuçlar elde edilmesi amacıyla Türk Telekom Genel Müdürü'ne bağlı olarak devam edecektir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/987561
Yen seneye hızlı ve iddialı başlıyorlar, hayırlısı bakalım.
"Türk Telekom marka değerinin geliştirilmesi" ne şekilde olur.?
1-Dünyaya açılır şirketi büyütürsün.
2-Piyasa değerini artırırsın,,bunun için de geri alım yaparsın.
Pazartesi bi hareket çeker bu.
Elektrik ve doğal gaz zamları sanayi şirketlerini negatif etkilerse teknolojilere bir yönelim olur mu göreceğiz.
İyi haftalar.
Tcell %3.5, TT %1.2 bizdeki hikaye tam hikaye oldu, :) daha neye tepki verecek bu hisse acaba.
Ver ver, millet alsın sonra da geri almak için kıvran.
Şu hisseyi çift haneli göremeyince psikolojim bozuluyor. Yıl olmuş 2022. [emoji35]
17 ocakta genel kurul toplantısı var. bu tarihe kadar taraflar bir sonuca varacaklardır. sanırım tahminimce 10 tlden hisse başı anlaşacaklar gibi duruyor. şahsi görüşüm budur.eğer anlaşamazlar ise hisse tavan tavan gidecektir diye düşünürüm. yatırım tavsiyesi değildir. ben bu hisseyi 2023 sonrası için bir umut olarak aldım.TVF ALSA HİSSEDE KAR FALAN BEKLEMEYİN.
10 takozunun üstünden silindir gibi geçti.:)
TT Ventures...
10,06 şimdi. 10dan 0,6% daha fazla,yüzde 1 bile değil. adamlar iyice bezdirmiş sizi, silindir gibi geçti diye bahsettiğinize göre 😅
Google translate'e bakıp hesap edin. Son yıllarda epey kendini geliştirdi ama insan zekasıyla kıyaslamaya bile değmez. Bot mot hikaye o işler.
Sabah tavan gösterdi,sildi,,,,robot neyi algıladı acaba?
a-yanlış yazdı
b-biryerden sinyal aldı,
Tavan 10.91. Geçenlerde 10.91'den tavan çektiğini hatırlıyorum. Tarih tekerrürden ibarettir. Kimbilir, belki de tarih tekerrür eder. [emoji848][emoji2960][emoji848]
Görüşme işi atlan deve mi ki,,bu kadar uzun sürdü.