Sayfa 7/585 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon
Arama sonucu : 4675 madde; 49 - 56 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1. Türk Telekom, teknoloji alanındaki çalışmalarına devam ediyor. Şirketin 2005'ten bu yana dijital dönüşüme yaptığı yatırım miktarı 18,1 milyar doları aştı. Dünyanın sayılı teknoloji şirketlerinden Juniper Networks ve Net Insight iş birliğinde Türk mühendislerin 5G alanındaki başarısını dünyaya gösteren şirket, aynı zamanda geleceğin ‘Unicorn'ları olan girişimleri yurt dışına açtı ve Atatürk Kültür Merkezi'nin 7 yıl boyunca ana destekçiliğini üstlendi.

sadece 2005 ten beri yapılan yatırım 18.1 milyar doları aşmış durumda.diğer duran varlıkları , yatırımları hariç...
    bu şirketi kurmaya kalksan 100 milyar dolara kuramazsın...
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    Türk Telekom, teknoloji alanındaki çalışmalarına devam ediyor. Şirketin 2005'ten bu yana dijital dönüşüme yaptığı yatırım miktarı 18,1 milyar doları aştı. Dünyanın sayılı teknoloji şirketlerinden Juniper Networks ve Net Insight iş birliğinde Türk mühendislerin 5G alanındaki başarısını dünyaya gösteren şirket, aynı zamanda geleceğin â€ËÅ“Unicorn'ları olan girişimleri yurt dışına açtı ve Atatürk Kültür Merkezi'nin 7 yıl boyunca ana destekçiliğini üstlendi.

sadece 2005 ten beri yapılan yatırım 18.1 milyar doları aşmış durumda.diğer duran varlıkları , yatırımları hariç...
    bu şirketi kurmaya kalksan 100 milyar dolara kuramazsın...
    Bankalar %55 ine 4.7 milyar dolar verdi,,,18.1 milyar dolar yatırım,,,bugünkü kurla 302 milyar tl,,,bakıyoruz piyasa değerine 32 milyar tl,,,,bir yerde biri yanlışlık yapıyor ama kim bilemedim.
    18.1 milyar dolar yatırım yapılıyor da bunun bilançoda değerlemesi neden yapılmıyor,,bu 18.1 milyar dolar genel giderler değil herhalde,,adı üstünde yatırım.
    18.1 milyar dolar bugünkü kurla 238 milyar tl ediyor.
    Ben 238 milyar tl yatıracam,,yılda 3-5 milyar kar edecem,,bu kar, yatırımı 50 senede amorti ediyor,,mantıklı mı acaba?
    238 milyarla borsada oynasa idi,,her yıl %20 kazansa 47 milyar kazanacaktı
    Son düzenleme : olimpik forum; 30-12-2021 saat: 21:05.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

3. Bence o alacakmış bu satacakmış takmayın o kadar.
    2022 yılında güzel bir temettü daha vermesi bekleniyor.
    Temettü veren şirketin fiyatının ucuz olası bir avantaj Gerisini boş verin.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Alıntı Originally Posted by mustican Yazıyı Oku
    Bence o alacakmış bu satacakmış takmayın o kadar.
    2022 yılında güzel bir temettü daha vermesi bekleniyor.
    Temettü veren şirketin fiyatının ucuz olası bir avantaj Gerisini boş verin.
    Takmıyorumda,,,Sayın temelci nin 100 milyar dolardan bahsetmesi çok uçuk geldi bana ,,MB nın kasasında yok o para
    Ayağımızı biraz yere basmamız lazım.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

5.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Takmıyorumda,,,Sayın temelci nin 100 milyar dolardan bahsetmesi çok uçuk geldi bana ,,MB nın kasasında yok o para
    tamam 50 olsun hocam . dahada düşmem son oluru bu

6. bence anlaşmayı yeni yıla saklıyorlar.malum hesap kitap bilanço işlerinden dolayı.bu akşam yada hafta sonu açıklayıp imzalar pazartesi atılabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    hah şimdi aklıma geldi kargaya yavrusu şahan görünürmüş

8. Seneyi çift hanelerde kapatmamak için çok çaba harcadılar, vadelide pozları öyle mi ayarlamışlar acaba.
    Tcell kaç gündür bunu sopalıyor ama bunda tık yok hala, ekside hisse yahu.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 7/585 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •