46.06 ve üzeri kapanış güzel olur 45.96 ya da hayır demem..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Endeks de Telekom da fena çalkalanıyor, kim döküle kim sağ kala bakalım.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
hepsini döktüm.. dönüp 45.56 ve 45.72 da den geri aldım.. silkeleme hareketini 47.00 ye çarptığında yapmıştı.. bu nedenle şimdi silkeleme yapma olasılığı daha az.. 46.06 üzeri kapanış yaparsa bu daha da azalacak..
46.0491 seviyesindeki turkuaz üzerine çıktı.. sarılar mutlak stop.. kırımız ve pembe dışına çıkmak için uğraş verecek..
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
şimdilik bana müsade...
2 renk birleştikten sonra ertesi gün % 51 kırmızı kapama olasığı akıllarda bulunsun.. ancak bu dip çalışmasının bittiği şeklinde yorumlanabilir.. bu yorum kısa da çalışan ve ziyaretçi dostlarımız için..
1-turkuaz ve (üstte ve yatayda)47.54 kırmız altı kapanış kar stop
2-pembe 45.96 mutlak stop....
3- kırmızı ve pembenin birleştiği 45.34 altında kaç kurtul... çünkü sana daha alttan alma fırsatı verecektir..
kazancınız bol ve daim olsun...
![]()
Son düzenleme : esozcan; 17-10-2024 saat: 18:52.
Yer İmleri