sayın bahmet bey beni lütfen yalnış anlamayın; 1000 adet hisse= 1 lotdur. adet lot değildir.
Printable View
Böylesine değerli bir hisse neden bu fiyatlarda, üzerinde bu kadar bedelsiz varken hisse 1600 1700 lerde işlem görüyor.Bist te efsane olacak hisselerden birisi.ytd
YBTAS Solo 2017/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 3863391 Yıllık Değ%:-64
çok kötü verdiler... 18 lot!......tahta çoktü.
yibitaş el değiştiriyor. bu gün üç seansda toplam 61 lot işlem olmuş.
denizaltı gibi kuma oturdu.
kurt kapanı kapanıyor.
kağıdımız kafayı kaldırdı. hadi hayırlısı. devamı gelir inşallah.
Bir gün kaldırıyor kafasını öteki gün gözü toprağa bakıyor.Yedeklere bak sermayeye bak.Ana hissedardan alacakları vardı öyle bişeyler vardı bilançodan.Borsanın en düşük sermayeli şirketi.Elbet birgün iyi şeyler olacak.Umarım ömrüm yeter:)
köprüden önce son çıkış!...
Sayın Akhun bey neye istinaden son çıkış ????
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha bağlantı yoluna giremedik bırak son çıkışı.:))
http://fs5.directupload.net/images/170829/592zgtq4.jpg
2 günlük pasta
Akhunabey teknik olarak konuya bakmanız güzel ama bence sıkıntı hacimsel teknik te sıkıntı olmayabillir sorun vatandaşın biri çıkıp olmadık yerde serbst satış vermesi 1 lot ile sizde biliyorsunuz ayarsız iniş çıkışları var.Bence önemli olan olan takaslar.Olmadık kurumlardan alış varmı?Benim bakma imkanım yok elinizde son 1 aylık alış satış ve kurum bazlı takas verisi varmı?Temennim çıkış yönlü olmamız.Hyırlı bayramlar cümleten.
Acaba 1973 yılındaki kuruluş sermayesiylemi devam ediyor:))en son kaç senesinde sermaye arttırmış bilen varmı?Örnek İşbir 2002 de yapmış .Yibitaş ile ilgili bilgi bulamadım.Bilen arkadaşlardan rica ederim.
sayın viking 1990 ların başından beri sermaye artttırımına gitmemiş.
yibitaş zamanın geldi, ne bekliyorsun?dün kapanışa doğru bazı çimento kağıtlarında hareketlenme vardı. umarım bize de yansır.
kurt kapanı kapandı gözüküyor. gerisi yibitaşın speğine kalmış. o da varsa.
1990 lar vay be kafadan 20 üstü İşbir 17 milyon kar açıklıyor uçuyor yibitaş hep kar hep kar tık yok.:)
Boşta yatan gayrimenkul iş yapmaz bence yatırımlık olabilir ama değerinde satıp sermayeye ekler veya tesis yapar ise yada arazi olarak kiralarsa o zaman güzel olur.Eldeki araziler hakkında bilgim yok bu arada.
tek lotla bu gün tahtayı coşturduysa bu tahtanın speği olduna inandım.:))
Tek lot işini geçen ay bende yaptım yanlışlıkla.1 lot alış girdim %4.5 zıplattım serbest emir girince oluyor.:)
bu düşüş havası tam yibitaşa göre. dar kağıtlar için birebir. örnek bu günkü kerevitaş gibi.
bu gün 1 lotla iyi prim yaptı. inşallah gerisi gelir. böyle kağıtlar endekse ters korilasyonlu kağıtlardır.
Cumleten selamun aleykum arkadaslar.2 gun once aciklanan OVP dogrultusunda bundan sonra sirketlerin dagitilmayan karlarindan Yuzde 1 vergi alinacak olmasi ve BIST te bedelsiz potansiyeli en yuksek kagit olmasindan dolayi 1820 tl den 1 lot alarak araniza katildim.
Diger yatirimlarimdan kar ettikce de 10 lota kadar arttirmayi dusunuyorum.
Herkese bol bereketli kazanclar...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Internette buldugum fakat buraya yapistiramadigim bir calismaya gore bedelsiz potansiyeli %113.709 gibi bir orana tekabul ediyor.
https://i.hizliresim.com/LO4jNo.png
Saniyorum basardim. Burada dikkat edilmesi gereken cok onemli bir durum var.
O da şu;Bu sirket istemezse daha uzun yillar bedelsiz sermaye arttirimina gitmeyebilir.Bugune kadar oldugu gibi bundan sonra da temettu dagitir ya da borsa kotundan cikmak isteyebilir bilemiyorum.
Bizimkisi sadece bir beklenti...Belki evlatlarimizin sansina onumuzdeki yillarda bu beklentiler gerceklesebilir ve guzel kazanclar elde edebiliriz.
Allah hepimize bol,bereketli kazanclar nasip etsin.Saygilarimla...
Hosbulduk sayin bagbozumu.Hayirlisi insaAllah...
Öncelikle tebrik ederim ki bu hisseyi bulmuşsunu.İnsanlar fiyatına bakıp pahalı diyebiliyor ama alakası yok.Burda ufak bir itirazım olacak sermaye arttırım oranı ile ilgili. yüzde yüz onüç ise itiraz ederim yani 100 hisse için 113 verecekse olmaz.Ama noktalamayı yanlış okumadıysam yüzde yüzonüç Bin.Yani yüz hissemize yüzonüç Bin verme potansiyeli derseniz o zaman size katılırım.Tam rakkamı hatırlamıyorum ama yedekler 133 milyon tl. falandı 100 Bin sermaye var ise hesap kolay işte.Yatırım tavsiyesi değildir aman haaaaa.
ben demiştim bu kağıt endekse ters korelasyon yapar diye :))
bu günki 42 lotu kaldıran , daha ilersini düşünüyor demek....