Sayfa 9/495 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon
Arama sonucu : 3959 madde; 65 - 72 arası.

Konu: YBTAS - Yibitaş İnşaat Proje

Alıntı Originally Posted by viking Yazıyı Oku
    1990 lar vay be kafadan 20 üstü İşbir 17 milyon kar açıklıyor uçuyor yibitaş hep kar hep kar tık yok.
    İşbirde ki gayrimenkuller kimde var koçda sabancıda anca

2. Boşta yatan gayrimenkul iş yapmaz bence yatırımlık olabilir ama değerinde satıp sermayeye ekler veya tesis yapar ise yada arazi olarak kiralarsa o zaman güzel olur.Eldeki araziler hakkında bilgim yok bu arada.

3. tek lotla bu gün tahtayı coşturduysa bu tahtanın speği olduna inandım.)

4. Tek lot işini geçen ay bende yaptım yanlışlıkla.1 lot alış girdim %4.5 zıplattım serbest emir girince oluyor.

5. bu düşüş havası tam yibitaşa göre. dar kağıtlar için birebir. örnek bu günkü kerevitaş gibi.

6. bu gün 1 lotla iyi prim yaptı. inşallah gerisi gelir. böyle kağıtlar endekse ters korilasyonlu kağıtlardır.

7. Cumleten selamun aleykum arkadaslar.2 gun once aciklanan OVP dogrultusunda bundan sonra sirketlerin dagitilmayan karlarindan Yuzde 1 vergi alinacak olmasi ve BIST te bedelsiz potansiyeli en yuksek kagit olmasindan dolayi 1820 tl den 1 lot alarak araniza katildim.
    Diger yatirimlarimdan kar ettikce de 10 lota kadar arttirmayi dusunuyorum.
    Herkese bol bereketli kazanclar...

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Internette buldugum fakat buraya yapistiramadigim bir calismaya gore bedelsiz potansiyeli %113.709 gibi bir orana tekabul ediyor.

Sayfa 9/495 İlkİlk ... 78910111959109 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •