Yengeme.. sıkıntı yok pavyonun yolunu bilmem ben kusura bakma[emoji16][emoji16][emoji16] Ankara yi hiç bilmem.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yengeme.. sıkıntı yok pavyonun yolunu bilmem ben kusura bakma[emoji16][emoji16][emoji16] Ankara yi hiç bilmem.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayasofya2005 iyi niyetli,yardımsever bir arkadaşımız.Pandemi döneminde birikimli alternatif tıp tecrübesinden çok faydalandım.
Bozkurt ile olan dialogu her zaman yaptıkları şakalasmadir .Karşılıklı olarak yaparlar.Ben şikayet etmedim diyorsa ,ben inanırım.
Üstelik gönül almak için gayette kibar adımlar atıyor.
Cezayı veren modlar.
Bu forumda en sevdiğim şey. Birincisi yön için teknik temel bilgiler veriliyor. İkincisi picama don anektar muhabbeti. Bununla ilgili espriler beni bitiriyor.
Araba şarjı 30 dk. İstasyona görüyorsun oda ne? senden önce sıra var. Hahaha.
endekste ralli bitiş 3,5 dolar mı siz ce ? sanki oraya dek sürülcek gibi
Ayasofya kardeş merak etme Bozkurt senden yana dertli değil o adminlere kızmış
soyle baktım en kötü düsüs son 2o yıl da 2009 mus vay be
Araba şarjı nin da usb3 gibi standardı yokmuş henüz. İstasyonda 3 değişik uç var. Yanlış uç lu aldı isen tek araç şarj diğer uclu olanlar çifte araç şarj.
Hahaha..
Bir de makineye merkezden reset atılması gerekiyormuş çalışmıyor ise. Bune babacım. Hahahaha.
Sony ben de elektrikli araç yapacağım demiş ve çıkarmış. Hahaha. Buna göre vestel de çıkartır arcelikte.
Hahahaha. Olaya bak.
Arcelik eco 2030 v2 turbo charger auto.
Veya vesso 2032 premium pro auto. WiFi deluxe.
Ha bi de togg var dimi.
Apple da çıkartacak merak etme Samsung da. hahaha
ağam bu tip projeleri hafife almayın derim. buraları binlerce insan okuyor. kimisi de okumaktan bıkıyor.
daha geçen toaso+enjsa ortak proje açıkladı. ikisi 2 ayda %50 yaptı.
arada sıkıntılar olur. iki sağlam grup yapacağım demişse en fazla 6 ay gecikir ama yapar. sabahın köründe yemyeşil boruyu dikip uyku açıcı etki yapar.
misal SAHOL tüm varlıklarını satıp enerji işine yükleniyor. onun için sayın secbul, size hitaben yazmıyorum sakın yanlış anlamayın.
1 yıldır bir şeylerin hazırlığı var. belki de böyle bir ralliyi ömrümüzde bir kere daha göremeyeceğiz.
selametle.
Gece seansı löng ile bağım kalmamıştır arkadeşler hafta sonuna şuan flat giriyorum
Gece seansı ani bir gelişme olursa tekrar topa girebilirim
https://i.hizliresim.com/hs8oh71.jpeg
Topicin başlık değişmeyecek mi? Gözü tırmalıyor..
Ömrünüz boyunca bir çok raali görürsünüz ama nerede olduğunuz önemli. Öyle bir kere gelir filan kendinizi kısıtlamaya kalkmayın.
Şirketler enerji işine girebilir girsinler de. Ama nükleer devreye girince sonra canımız yandı demesinler.
Devlet herkesin ekmek yemesine izin versin.
Gönüllerin şortu o ayrı!
Benim kastım başka. Roma rakamınca bilmeyen topic açmasın arkadaş..
Unutmayın Ecevit ve Yılmaz 0.03 dolar kwh nükleer elektrik satım fiyatını Red etti zamanında. Bu nasıl ucuz fiyat aklınız şaşar.
O yılmaz varya o yılmaz.. Neyse...
.
.
Şimdiki Rus işi 0.13 haaa.
Bankof vadelide longlamis diyorlar aslı var mı
https://i.hizliresim.com/nazqz94.png
41.75 altı kaldığı sürece 38-39 bandı aşağıda.
https://i.hizliresim.com/3d7uxpu.png
formasyonun onayı gelirse kanal dibi 4100 bandı.
rica edilmiş paylaşalım
kolay gelsim
Zeynel dost'tan akşamın güzel bir yazısı ..
defalarca dedim, yine diyorum borsanın eğitimi olmaz.
borsa doğru işlemler yaparsan buradaki kazanç hiç bir yerde yoktur.
borsada doğru işlemler yapan adamda eğitim satmaz.
Big abi gerçekten önsezgi yeteneğin çok güçlü, Ayasofya ya kızsamda küsüp gidecek kadar kızmam. Benim kızgınlığım güneysu ya, yargısız infaz yapmasına, hadi yaptı diyelim o zaman Ayasofya ya da ceza kesmeliydi.
Beni ispiyonlayanın Ayasofya olmadığına sevindim, burdan kendisine bir picama hediyem olsun :he:
Güneysu buraya beni ispiyonlayan nicki yazana kadar ben yazmıycam.
ısrar etmeyin ve konu kapansın, unutun beni
hoşçakalın
Elliot sayan bir muhterem bakın samimi söylüyorum gerçekten derin bir düzeltme başladı bugün devamı gelecek.
daha öncekilerde 1-2 yanıldık diye hepten öldürmeyin beni der.
https://i.hizliresim.com/eu92acg.png
Suriye Devlet Başkanı Esad, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmeyi reddetti. (Reuters)
Yarın Rıfkı nın elini göreceğiz..
El alırsa bademler satar.
Rıfkının adamları alır.
Rıfkı çoşku getirmezse
Memati piyasayı pztesi bırakmaz...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son iki aydır gundi Sasa hektasin BIST eskisini dikkat çekmiş ve bunlar dip olmadan düşmez demişti. O günden sonra dip oluncaya kadar öncelik onları işaret fişeği olarak izledim. Ona göre al sat yaptım. Ben Viob bilmiyorum pozisyon almıyorum. Viobda kazanmanın dışında hissede bir rüzgar var. 80 binden 500 bini geçtik. Borsadaki çok azınlık yabancı var o %30 un %10 u kadar yabancı var diyebiliriz. Buda siyasetin istediği gibi yol almasını sağlıyor. Bim bohçaci atışmasından bir şey çıkmaz o da önüne yazılanı okuyor her iki okuyucunun okuduğunu aynı kişi yazıyor gibi.
Mevcut hükümet çok yanlış işler yaptı
Yüksek enflasyon olsun dış politika olsun
Esad görüşmeyi ret etmiş haksız mı adam ??
Enflasyonu patlat marketi suçlu çıkar
Başımıza Suriyeli derdi çıkart
Tövbeler olsun
https://i.hizliresim.com/odqeifh.jpeg
Abicim valla sinirlerim geriliyor artık
Enflasyon demek
Yoksulluğun , Ahlaksızlığın , Hırsızlığın , Fuhuşun ,Stokculuğun her türlü bela ve pisliği getirir
Enflasyon ile mücadele şart
Enflasyon ile en güzel mücadele güven ile olur
Ayıp yahu insanımız telefon almak için Gürcistan’a gidiyormuş artık ne durumlara düştük
0 araba almaya gidiyoruz araba saklanıyor felan
Hep bu mevcut siyasilerin suçu bu !!!
bende yazıp yazıp siliyorum
bazen buraya yazıp sildiklerimi not ediyorum. excelde 5000.satırı devirdim.
yazsam kitap olurdu cümlesini bizzat yaşıyorum.he kitap olurdu da okuyucusu olmazdı o başka:))
Muhtemelen kendi otokontrol mekanizmam müsaade etmiyor.Bir heyecanla yazıyorum.sonra burada 7 den 77 ye insan var yanlış anlaşılır diye siliyorum.
Saat 20 de TGRT izledim az. Nutkum tutuldu. Yeni Türkiye ye kendini hazırlıyor gibi. Hatta Özgür Demirtaştan bahsederken Batirele batırıyordu. İyi Parti'nin Suriyeye gidecek olmasi CHP nin tüm çalışanlara promosyon teklifi vs. övüyordu.
Aynen öyle, Arkadaş ayfonu Gürcistandan aldı. Borsadan nasibimiz yok yıllardır. Araba eskidi bari arabayı değiştireyim dedim. 5-6 bayii aradım sıfır araç yok. Şans eseri birinde 1 tane varmış, Clio o da ha kapora verdik araba ne zaman gelecek, fiyatı ne belli değil. Sahibindende aynı araca bayii fiyatının 50-100 bin üstü ilanlar var. İster gülün ister ağlayın.
V2109 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi