Yengeme.. sıkıntı yok pavyonun yolunu bilmem ben kusura bakma[emoji16][emoji16][emoji16] Ankara yi hiç bilmem.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yengeme.. sıkıntı yok pavyonun yolunu bilmem ben kusura bakma[emoji16][emoji16][emoji16] Ankara yi hiç bilmem.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayasofya2005 iyi niyetli,yardımsever bir arkadaşımız.Pandemi döneminde birikimli alternatif tıp tecrübesinden çok faydalandım.
Bozkurt ile olan dialogu her zaman yaptıkları şakalasmadir .Karşılıklı olarak yaparlar.Ben şikayet etmedim diyorsa ,ben inanırım.
Üstelik gönül almak için gayette kibar adımlar atıyor.
Cezayı veren modlar.
Bu forumda en sevdiğim şey. Birincisi yön için teknik temel bilgiler veriliyor. İkincisi picama don anektar muhabbeti. Bununla ilgili espriler beni bitiriyor.
Araba şarjı 30 dk. İstasyona görüyorsun oda ne? senden önce sıra var. Hahaha.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
endekste ralli bitiş 3,5 dolar mı siz ce ? sanki oraya dek sürülcek gibi
Ayasofya kardeş merak etme Bozkurt senden yana dertli değil o adminlere kızmış
soyle baktım en kötü düsüs son 2o yıl da 2009 mus vay be
Araba şarjı nin da usb3 gibi standardı yokmuş henüz. İstasyonda 3 değişik uç var. Yanlış uç lu aldı isen tek araç şarj diğer uclu olanlar çifte araç şarj.
Hahaha..
Bir de makineye merkezden reset atılması gerekiyormuş çalışmıyor ise. Bune babacım. Hahahaha.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yer İmleri