10 tane talep etmiştim 7 tane gelmiş
Printable View
10 tane talep etmiştim 7 tane gelmiş
Halk yatırımdan başvurdum şuan hesaba yansımamış görünüyor.Nereden bakabiliriz?
Hesap ekstresinde gözükebilir. Kabul edilmiş lot adedi olarak.
Ama ya 7 ya 8 olacak bu kesin.
Bende hala görünmüyor 51 talep etmiştim vermemiş olabilirmi?
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hesap ekstresinde gözükmüyor.Bekleyelim bakalım
En az seçili zaten de ne talep edersen et 7 tanemi geliyor?
19402 talep, 8 lot kervanına bende katıldım
Nezaman işlem görecek bellimi?
4 ocakta imişRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çorba parası :)
Bende 100 lot istedim 8 adet gelmiş.Yukarıda arkadaş 19420 lota 8 almış,bana çok çok vermişler...
Eşit dağıtımdı zaten, çok istemenin manası yok. Çok talep etmek Oransal dağıtımda işe yarar
Yatırım fonları ve yurtdışı kurumların aldıkları lotlar ise ayrı mevzu!
bana 7 lot geldi.5.Tavandan sonra her tavana alış gireceğim
Şansınız bol olsun, en son kaç tavan sonra artık alım emri girmeyi bırakırsınız . Şirket verilerine göre hesapladiginiz bir rakam var mı. Teşekkürler.Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erken talep edenlerin 8 lot alması gayet normal...
Örneğin 30 kişi sıraya girmişler 1 den 30'a kadar da numaralandırılmışlar.
Ben 1. kişiyim siz de 30. kişisiniz. 100 adet dağıtılıyor ve sırayla dağıtılıyor. 30 adeti dağıtınca tekrar başa dönüp bir daha dağıtmaya başlıyor. 3. turun sonunda 90 adet lot dağıtılmış oluyor ve 10 adet elde kalıyor. Bu 10 adet'i tekrar sırayla dağıtmaya başlıyor ve 10. kişiye verdikten sonra bitiyor.
Bu durumda ben 4 adet, siz 3 adet almış oluyorsunuz. Hatta 10. kişiden sonrası 3 adet almış oluyor.
Dolayısıyla talep zamanına göre birilerinin 1 adet fazla alması olası bir durum.
Aydınlattığınız için çok teşekkürler sayın snowdancer..Ben hep oransal dağıtım arzlarına girdim demek ki,o yüzden bilgi eksikliğim olmuş..
Bu bilgi yanlış
Her eşit hakla arzda küsürat lotlar erken başvuranlara verilecek diye bir şey yok
Bu dağıtımın nasıl yapılacağı izahnamede yazar
Örneğin SDTTR ve ONSCM'de küsüratlar talep tutarına göre dağıtıldı, yani yüksek talepte bulunanlar aldı fazlalık lotları erken başvuranlar değil
SDTTR saklaması, en iyi alıcının Yatırım Fonları olması orta-uzun vade için olumlu!
https://i.hizliresim.com/dz5jwx8.PNG
HEDEF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. - Pay Alım Satım Bildirimi
https://pbs.twimg.com/media/FlujpdOX...jpg&name=large
Geliyorum iki gözümün çiçeği beni bekle.Alım imkanını 200 tlden de versen alacağım .Gerekirse zarar edeceğim.Haftaya perşembeden itibaren tavana alım emirlerimi gireceğim.Verene kadar.Gerekirse 200 tlden alıp zarar edeyim senden .Önemli değil.Borsadan kazandıklarıma sayarım .Bekle beni sdttr em benim.:cool:
Haaa bu arada 7 lotum duruyor satmadım :kahkah:
Adalet yok adaleeeeettttt.Neden bana 7 lot verdiler ?8 lot verenlerin ayrıcalığı ne?:kahkah:
Ülkede adaletin çivisi çıkmış çivisi deyip siyasete girmenin tam zamanı :kahkah:
8 lot ile 3 kişiye çorba ısmarlayacağım.
Gerçek anlamda sadece savunma sanayiine hizmet eden geleceğe yatırım yapmak isteyenler için bulunmaz bir fırsat.Bakalım ilk alış fırsatını kaçtan verecek.100 tlye kadar şansımı deneyeceğim.Umarım 80 lerde bir alım fırsatı verir.
Stratejim şu olacak.İlk fırsatta alım imkanı verdikten sonra birkaç tavan gördükten sonra satmak.Daha sonra sdttr nin 2 ay içinde hangi fiyatlarda konsolide olduğunu kenardan hissenin içinde olmadan seyretmek.Ardından da Konsolide olmuş,piyasanın kabul ettiği benimsediği fiyatlardan portföyümün %10 luk bir kısmı ile uzun vade ,evladiyelik ,alsat yapılmayacak bir lotu sdttr de tutmak.Böyle hisseler 3-5 yıllık vadede çok büyük kazançlar sağlayabilir.Borsada bir hisseyi 3-5 yıl hiç alsat yapmadan tutmak için de portföyünüzde %10 gibi küçük oranda tutmak gerekir.Portföyde büyük oranda hisseyi alsat yapmadan tutmak her borsacının harcı değildir.Traderların ise asla yapmaması gereken bir durumdur bu.
SDTTR günlük, bugün de şu ana kadar 62 bin lot satış yedi, Tacirler Yatırım dan başkasına gelmedi,
https://i.hizliresim.com/fznjh78.PNG
Son dönemde halka arzların tamamına yakınına katılıyorum ama hepsini sonrasında satıyorum. Mesela bu hafta işlem görmeye başlayacak TNZTP ve Söke'yi de tavan durumuna göre satacağım.
Ama SDTTR'yi temettü hisselerinden oluşan uzun vadeli portföyümde tutacağım. Bir sebebi, sektörü ve faaliyet konusu hoşuma gitti ayrıca çeşitlendirme açısından da portföyüme katkısı olur, ikinci sebebi de her sene kardan pay dağıtacaklarını açıklamış olmaları.
şuana kadar co-loc cular 400 bin toplayabilmişler. 2 milyon olsun tavandan çakarlar hepsini. bir halka arz klasiği olur. tabi yukarıda bir arkadaşın dediği gibi hissenin önce bir süre konsolide olması önemli.o dönemde ne kadar almak istiyorsanız alırsınız. sonrasında işlerin gidişine bakmak lazım. nice umutlarla açılan bir sürü şirket ve hikaye var borsamızda.
hadı bakalım bır sure beraberız..götür benı gıttıgın yere:halay::halay:
yaşasın yenı kral,,:halay::halay: