Sayfa 9/79 İlkİlk ... 78910111959 ... SonSon
Arama sonucu : 625 madde; 65 - 72 arası.

Konu: SDTTR - SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri A.Ş

Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku
    Erken talep edenlerin 8 lot alması gayet normal...

Örneğin 30 kişi sıraya girmişler 1 den 30'a kadar da numaralandırılmışlar.

Ben 1. kişiyim siz de 30. kişisiniz. 100 adet dağıtılıyor ve sırayla dağıtılıyor. 30 adeti dağıtınca tekrar başa dönüp bir daha dağıtmaya başlıyor. 3. turun sonunda 90 adet lot dağıtılmış oluyor ve 10 adet elde kalıyor. Bu 10 adet'i tekrar sırayla dağıtmaya başlıyor ve 10. kişiye verdikten sonra bitiyor.

Bu durumda ben 4 adet, siz 3 adet almış oluyorsunuz. Hatta 10. kişiden sonrası 3 adet almış oluyor.

Dolayısıyla talep zamanına göre birilerinin 1 adet fazla alması olası bir durum.
    Bu bilgi yanlış
    Her eşit hakla arzda küsürat lotlar erken başvuranlara verilecek diye bir şey yok
    Bu dağıtımın nasıl yapılacağı izahnamede yazar
    Örneğin SDTTR ve ONSCM'de küsüratlar talep tutarına göre dağıtıldı, yani yüksek talepte bulunanlar aldı fazlalık lotları erken başvuranlar değil

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Bu bilgi yanlış
    Her eşit hakla arzda küsürat lotlar erken başvuranlara verilecek diye bir şey yok
    Bu dağıtımın nasıl yapılacağı izahnamede yazar
    Örneğin SDTTR ve ONSCM'de küsüratlar talep tutarına göre dağıtıldı, yani yüksek talepte bulunanlar aldı fazlalık lotları erken başvuranlar değil
    Bu konuda haklısınız... Ben bu detayı atlamışım... İzahnameye daha dikkatli bakmak lazım demek ki...

Genelde yukarıdaki gibi olduğu için ben öyle yazdım...

Yanlış bilgilendirme için özür dilerim, kusura bakmayın...
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

SDTTR saklaması, en iyi alıcının Yatırım Fonları olması orta-uzun vade için olumlu!

Pay Alım Satım Bildirimi - 05.01.2023 18:26:23

HEDEF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. - Pay Alım Satım Bildirimi

5. Geliyorum iki gözümün çiçeği beni bekle.Alım imkanını 200 tlden de versen alacağım .Gerekirse zarar edeceğim.Haftaya perşembeden itibaren tavana alım emirlerimi gireceğim.Verene kadar.Gerekirse 200 tlden alıp zarar edeyim senden .Önemli değil.Borsadan kazandıklarıma sayarım .Bekle beni sdttr em benim.

Haaa bu arada 7 lotum duruyor satmadım

6. Adalet yok adaleeeeettttt.Neden bana 7 lot verdiler ?8 lot verenlerin ayrıcalığı ne?
    Ülkede adaletin çivisi çıkmış çivisi deyip siyasete girmenin tam zamanı

7. 8 lot ile 3 kişiye çorba ısmarlayacağım.

8. Gerçek anlamda sadece savunma sanayiine hizmet eden geleceğe yatırım yapmak isteyenler için bulunmaz bir fırsat.Bakalım ilk alış fırsatını kaçtan verecek.100 tlye kadar şansımı deneyeceğim.Umarım 80 lerde bir alım fırsatı verir.

Sayfa 9/79 İlkİlk ... 78910111959 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •