ben altın, döviz aldın demedim ki. finansal piyasalar geriden veya önden gidebilir dedim. sivri, gral. yardakçın serkalgo gibi daha yazılanı anlamazsın ahkam kesmeye kalkarsın, ne cahil ve art niyetli tiplersiniz ya. hadi engellendin.
Printable View
Hisselere belli zaman periyotlarında bakılmaz.
Seçilen periyotlara göre hisse hareketinin ne olması gerektiği bilinecek veya piyasanın o tarih aralıklarında fiyatlama yapacagının garantisi yok.
Bu her yatırım için böyledir.
Patrona güvenirim gerisine bakmam bir bakıs acısı.
Aralıklı alırım demek bir bakıs acısı.
Teknik trend bakarım demek bir bakıs acısı
Ben temettüleri cekerim gerisine bakmak da bir bakıs acısı.
Gürsel bey in bir bakıs acısı var paylaşıyor o ayrı mesele.katılırız katılmayız o da ayrı mesele.
Çin bir tehlike bu tehlike bugün beliren gecen sene beliren bir tehlike değil.
Hepsini geçtim konusulur tartısılır ona göre risk alınır alınmaz o da kişinin bileceği iş.
Ben burada avrupada binek üreteceğimiz tesis alacagımızı yazdım yıl gecti aldık bir sey duyduk vs değil tahmin ettik hatta burda konustuk üzerine fikir teatisi yaptık.
Her sey konusulur her sey tartılır.burda kutuplaşmaya iten sey serkalgo.
Herkesi cagil cühela sınıfına koyup bunlar yakın zamanda aldı gerginler vs gerceklere hopluyolar mantıgında yazdı.sen saygı göstermezsen ve sinkaflı yazarsan herkes de sana tavır alır.
Düzeleceği yok da bizim söylememizle de düzelmez.
Bizim de hatalarımız tavır yanlışlıklarımız vardır.
Burda ve baska yerlerde dudu yla da kafa kafaya geldik.
Tartısırız ederiz ama bedava bilgiyi kullanırız.amacımız bu.
Merak ettiğimizi sorarız.
Ama burdaki herkes serkalgo dahil boş bilgisiz cahil değil.Farklı yerlerden bakıyoruz o ayrı mesele.Bu farklıllıkları kullanmak gerekiyor.
Az önce bir arkadasımın yanına ugradım saglık alanında işletmesi var.Toplantı halinde sürekli vs herkesin işine karısıyor.En ufak seye müdahil oluyor.Gözlemledim bir sey demedim.Demem o ki insanların özgür hür irade alanını bırakmıyor.
Burası cok önemli.Özgür hür iradeyi bireye bırakmak lazım.
Yazıyoruz artıları eksileri bir potada eritip degerlendirme yapacak herkes.
Yapıyordur da….
Şunu da ekliyim.Riskler iştahlar daima beklendiği gibi olmaz.
Biz geleceği hep bilmek istiyoruz ama imkansız oluyor bu hele hisse fiyatlamasında.
Dönemsel olarak da farklı yatırımlar yapabiliriz.
Pandemi öncesi ve sonrası patrona bakmadan tekniğe bakıp alıp sattıgım hisseler oldu daha güzel ğara kazandık buraya ekledik.
Bugün yaptıgımız sekli de degiştirebiliriz yarın.
Ama şirketle ilgili risk düşüncelerimizi şirketin holdingin yöneticilerine sorup bilgi alıyor muyuz?almıyorsak burda korku pompalamamın alemi yok.
Sayın gürsel e de katılmıyorum surda üstte sat alttan al.
Tamam abi çiziyorsun oluyor olmuyor bilmiyorum ayrıntılı bakmıyorum ben teknik analizesaygı duyuyorum hiçbir sey yapmadan bekleyebilir bir kişi bunu da garipsememek lazım.
Seninkine bakıp alım yaparken dur gürsel beyin yazdıgına da bakayım alırken iyi olur deyip daha fazla lot da alabilir.
Onun için herkrsin dogrusu kendine.
Zaten serkalgo dahil olumsuz düşünenler dahil olmazsa ben bu kagıttan satmaya başlarım onu söliyim.
İstisnasız herkes olumlu düşünürse hata yapmaya basladım diye düşünüyorum.
Bol sıcak Urla izmir den selamlar.
Bir kardeşiniz olarak ben de böyle düşünüyorum.
Geleceğe dair bizim de şirketle ilgili birkaç fikrimiz var da yazmak burada dogru olmaz.
Olumlu olumsuz düşüncelerimiz var.
Sn serkalgo sallıyor bize burda yok ego tatmini yapıyorlar yok simit ayran vs .
Kardeim italya da rakip çinliyi kovaladık biz.
O kadar da ölmedik.
Biraz da olumlu olması lazım yatırımcının.
Syg ytd
Suikast ve bu acıklamalar çok önemli.
Çin in kulagı cekilecek.Bu maliyeti de kendi tarafındakilerden tahsil edecek.
Trump ı istemeyenler var bu cok tehlikeli cok güçlü grup.Adamı öldürmeye kadar götürdüler işi.
Şans eseri kurtuldu.
Bakalım gelecekte neler olucak.
Pentagon raporları dönüp dolasıp Çin Tayvan raporları yazıp duruyor.
Avrupa da Rusya nın istediğini verirse Abd çin i oturup terletirler.
Syg
afişe olan cahilliğim???
korkun çok belli oldu... arkadan konuşmak karı işidir. ilerde değil şimdi belli oldu.
millete mal sattırmaya çalışırsan havanı alırlar.
bundan sonra benden alıntı yaptığında cevabını hak ettiğin dilde alacaksın.
Malum bu iki eleman HARİÇ bütün diğer başlık sakinlerinden özür dilerim, üslubum bu değildir ama densizlere bir şeyleri hatırlatmak ihtiyacı doğdu. Faydalı paylaşımlara ve iyi niyetli, nitelikli fikir fırtınalarına kaldığımız yerden devam edelim.
Akın akın geliyorlardı[emoji1787]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...63f72ab02d.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://i.hizliresim.com/6epskhu.png
senin de analizini yaptık..tuprs dan..
ne yazdığını sen de bilmiyorsun ya, havan ve psikolojin bozuldu, yaverin gibi saçmalıyorsun. sen önce öğren sonra bana öğretirsin, senin güttüğün koyun kadar çoban güttüm ben.
burda sevilsem ne sevilmesem ne. oturup burada senin gibi mesai mi harcayacağım?
pratik ve nitelikli paylaşımlar var mı diye bakıyoruz?
sen ve yaverin gibi iki çizgiyi öğrenip etraf yapmaya çalışan çok bilmişler görüyoruz.
kütüphane dolusu temel ve teknik analizi kitapları okumuş, uygulamış insan kaynıyor burası ben dahil ki benden fersah fersah ileride olan fon yönetmiş eski profesyoneller var burada. sen kendini nimetten sayıyorsun, milleti de kendin gibi ufak egolar peşinden koşar sanıyorsun.
hadi başka kapıya...
adam 2 aydır isim vermeden aleni laf sokuyor..ne muhabbetim var ne sohbetim..tuprs da da aynı olmaya başladı...bir yere kadar..
sen kimsin sana laf sokacağım. bu akşam saygısızlık yaptın ben de hak ettiğin üslupla yanıtını verdim, ki bugüne kadar kibirli bir tavrın var, bildiğin iki satır kesmeye çalıştığın ahkâm 10 sayfa. sana hep siz dedim, saygılı üslup kullandım, senin kimi kinayeli tavırlarına kinayeli yanıt vermişimdir en fazla. ne oldu? nasıl gelirsen öyle alırsın cevabı.
senin borsa öngörülerin de böyle vay seni dinleyenlerin haline. hiçbirisi mi tutmaz?
terbiyesiz herif, bir de utanmadan nasıl yanıt veriyor? ancak klavyeden yazarsın...
şu seviyesiz yüzünden hayatımdan 30 dakika boşa gitti.
git yaverinle kendi pisliğinde oyna. ben sizler gibi boş adam değilim.
...hadi başka kapıya...kadınlar der
ne oldu?...alırısın cevabını....kadınlar der...
bir de evlenecez deyince sinirlendi....
foyası çıktı....
:)...bu kadın....
BYD geldi şaftı dağıttılar,Cherry geliyor şansımandan sesleri gelmeye başladı bazılarının.Durun olum daha bunlar fragman,şimdiden böyle şaftı şanzımanı dağıtırsanız bunlardan 2-3 ü daha gelecek burası koloni gibi olacak yarı fiyatına araç satacaklar…O günler geldiğinde haliniz ne olur,yapmayın bu kadar derbeder etmeyin kendinizi[emoji38]
https://www.cheryinternational.com/
her yazdığında acziyetini ortaya koyuyorsun.
erkeğim ama kadın olsaydım bile ne olacaktı? kadınlara mı gücün yetiyor?
özelden mesaj at, hesaplaşalım diyorum, kadınlardan beter korkaksın. burada soytarı üslubuyla konuşursun ancak. kabahat bende, senin gibi korkak ve hadsize bu kadar yanıt yazdım.
kendi dünyanda takıl dur. cesaretini toplarsan özelden mesaj at, görüşelim, görürsün o zaman benim kim olduğumu. selametle.
Arkadaşlar uhulete, suhulete, sükunete davet ediyorum, hava zaten çok sıcak, ortam gergin, Froto hissesi yerinde sayıyor, bir de sizler birbirinize girmeyin. Çinliler de yecüc ve mecüc gibi her yerden çıkıyor ama her Firavunun bir Musa'sı vardır.
Şaka maka Hektaştan gelen kadro koskoca Frotoyu da kuruttuk yav. Kara büyü mü yaptılar bize acep?
Trafik sigortası 15 bin lira olmuş, yuh ki ne yuh. 15 lot fort parası
0 212 4378888
BYD Türkiye telefonu.
Açın buna saydırın neden geldiniz buraya diye, birbirinize tel açmayın
Bizimkilerde sarhoş Cemil vardı kara haberci;)
https://i.hizliresim.com/cybipls.png
19:30 da gönderdim.....
sen kesin kadınsın..foyan çıktı.....
kardeşim, mesele bye - Ford değil. farklı düşünce değil. eleman saygısızlık üstüne saygısızlık yapıyor, cevabını alınca telaş ediyor. neyse zaten ne numarasını atabildi. ne de iddia ettiği gibi bana mesaj atıp numaramı istedi. ama haklısın, doğrusu, bunun ve yaverinin hiçbir provokatif mesajına yanıt yazmamak...
şu geldiğimiz hale bak...blokla gitsin
mesajı göndermemişsin, yazıp bırakmışsın, bi sen akıllısın değil mi? korkak.
bak mesaj kutum nasıl?
Ek 30307
Yav kadın olsa Davudiskender diye rumuz mu kullanır? :)
Yeni gelenler Dudu'yu hep kadın sanar genelde.
Arkadaşlar aranızda bekar hanımlar varsa ekleyin beni, içkim sigaram yok, bıraktım, fortum var, anaokulu 2 terkim, teknik temel anlamam, içgüdülerime güvenirim. Askerliğimi 18 ay yaptım, cendermeydim. Tipim idare eder. Fort fabrikasına yakın oturuyorum. İlgilenenler için bir mesaj kadar uzağınızdayım.
kardeşim, kadın/erkek ne önemi var? burada herkes birbirine saygı duymak zorunda ama bunlar dediğim gibi meydanı öyle boş zannetti ki. neyse, benim için mesele kapandı, bunun ve yaverinin ödlek, klavye delikanlısı ve hisse konusunda art niyetli olduğu ortaya çıktı. şimdi zırlayıp dursun, daha da yanıt vermem bu korkaklara.
Tamam kapatalım bu konuyu, dönelim Fortumuza.
Dert bir değil ki hangisine yanasın?
Kur artmıyor
Satışlar düşüyor
Çinliler geliyor
Ali Koç siyasete bulaşıyor
Fener şampiyon olamıyor.
BYD gelmeden önce BYD geldikten sonra
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0d82a8a9e7.jpg
https://i.hizliresim.com/mf9joz0.png
19:30 da gitmiş.....
ben yalan söylemem...
bunlar bitmez...analizlerini yaptık..olan size oldu..vaktinizi aldım,canınızı sıktım..hakkınızı helal edin
yalnız uzunvade 87 de arkadaşı masa altından tebrik etmiş...:)
gözümden kaçmadı...
iyi gazlıyor aslında..
bu saf da ...neyse....