Sayfa 7/680 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon
Arama sonucu : 5439 madde; 49 - 56 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. Akın akın geliyorlardı[emoji1787]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cahillik mutluluktur!

2.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku

bunun kadın olduğundan şüpheleniyorum..bak ilerde çıkar..
    Kadın olsa nolcak ki?

3.  Alıntı Originally Posted by Davudiskender Yazıyı Oku
    afişe olan cahilliğim???

korkun çok belli oldu... arkadan konuşmak karı işidir. ilerde değil şimdi belli oldu.

millete mal sattırmaya çalışırsan havanı alırlar.

bundan sonra benden alıntı yaptığında cevabını hak ettiğin dilde alacaksın.

Malum bu iki eleman HARİÇ bütün diğer başlık sakinlerinden özür dilerim, üslubum bu değildir ama densizlere bir şeyleri hatırlatmak ihtiyacı doğdu. Faydalı paylaşımlara ve iyi niyetli, nitelikli fikir fırtınalarına kaldığımız yerden devam edelim.

senin de analizini yaptık..tuprs dan..

4.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku

senin de analizini yaptık..tuprs dan..
    ne yazdığını sen de bilmiyorsun ya, havan ve psikolojin bozuldu, yaverin gibi saçmalıyorsun. sen önce öğren sonra bana öğretirsin, senin güttüğün koyun kadar çoban güttüm ben.

burda sevilsem ne sevilmesem ne. oturup burada senin gibi mesai mi harcayacağım?

pratik ve nitelikli paylaşımlar var mı diye bakıyoruz?

sen ve yaverin gibi iki çizgiyi öğrenip etraf yapmaya çalışan çok bilmişler görüyoruz.

kütüphane dolusu temel ve teknik analizi kitapları okumuş, uygulamış insan kaynıyor burası ben dahil ki benden fersah fersah ileride olan fon yönetmiş eski profesyoneller var burada. sen kendini nimetten sayıyorsun, milleti de kendin gibi ufak egolar peşinden koşar sanıyorsun.

hadi başka kapıya...
    Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.

5. adam 2 aydır isim vermeden aleni laf sokuyor..ne muhabbetim var ne sohbetim..tuprs da da aynı olmaya başladı...bir yere kadar..

6.  Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Kadın olsa nolcak ki?
    belki evleniriz uzunvade87
    fikirlerimizde örtüşüyor
    bişe olacağından değil...cümle şekli yapısı aradaki kelimelerden şüphelendim..50-55 arası emekli coğrafya öğretmeni gibi geldi bana...bişe olacağından değil..

7.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    adam 2 aydır isim vermeden aleni laf sokuyor..ne muhabbetim var ne sohbetim..tuprs da da aynı olmaya başladı...bir yere kadar..
    sen kimsin sana laf sokacağım. bu akşam saygısızlık yaptın ben de hak ettiğin üslupla yanıtını verdim, ki bugüne kadar kibirli bir tavrın var, bildiğin iki satır kesmeye çalıştığın ahkâm 10 sayfa. sana hep siz dedim, saygılı üslup kullandım, senin kimi kinayeli tavırlarına kinayeli yanıt vermişimdir en fazla. ne oldu? nasıl gelirsen öyle alırsın cevabı.
    Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by gürselbb Yazıyı Oku
    belki evleniriz uzunvade87
    fikirlerimizde örtüşüyor
    bişe olacağından değil...cümle şekli yapısı aradaki kelimelerden şüphelendim..50-55 arası emekli coğrafya öğretmeni gibi geldi bana...bişe olacağından değil..
    Ric ve serkalgo garic hepinizi seviyorum sayıyorum birbirmizi kırmayalım.
    Parayı kazanırız her türlü dert değil ama kalp kazanmak zor.
    Saygılar

Sayfa 7/680 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •